Şimdi Ara

Babeldekiler BUrayı kesin okuyun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet şimdiye kadar herkes çeşitli topiclere yazmış nickim şu şu saatlerde oynuom filan diye ...

Bu topicte toplayalım babelde oynayanlar oynama saatlerini/ nicklerini/ lwl lerini filan yazsınlar bu topiğe ben başlıyorum

Nİck; theeric
    Lwl ; 19
    Oynama saatlerim: 4.30-6.30 (genelde 6.30dan sonra tezgaha bırakıyorum)

• nick : deviLish2
    lvl : 15
    Server acik oldukca oyundayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internal Bleeding -- 16 Şubat 2006 17:51:30 >
  • nick:_ANIL_
    Level:30
    10-15 saat oynuyom..
  • name : _BO_
    lvl : 38 artık oynama sağatim yok bu aralar vakit istesemde ayıramıycam nasip olursa yeni serverde oynuycam tabi onada vakit ayırabilirsem
  • Nick:Putaza
    Level:20
    8-10 saat oyundayım
    ama ixanda 30 lvl char buldum oraya geçicem
  • ahh ahh ben sadece 2 saat yetmiyor bana yaa
  • yeni server açılcakmıki..varsa öle bişi direk yeni servera geçerim bende..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • açılacal 21 martta athens ben nasip olurda vakit ayırabilirsem oraya geçicem
  • oha 21 mart a çok var ama olsun direk oraya geçerim.. geç kalınca eziklik oluyo millet kasmış oluyo zaten..
  • beyler zaten babelde yeni sayılır yani etraf yapraklı dolu zaten
    +zaten yeni server da daha gelişme süresi filan var; arkadaş yapıcan filan ; babelde 4 tane friendim var 4üde +25 ve cömert ve yabancılar::::>

Eğer ingilizceniz varsa kendinize amerikalı bi arkadaş bulmaya bakın şöyle +20 filan; nedense amrkan oyuncularının eli açık oluyor ve ben 30dk afk yim deyince seni kasmaya dewam ediyorlar; manam bitti diyorsun tak 50 Şişe mana veriyor 4üde ____ ayrıca siz şimdi balına bulmuşsundur derseniz KO dada vardı böyle 6-7 arkadaşım ... bayabi ilerleyince arkadaşlık büyük meblağlar bile verebiliyorlar (KO da 3 ay her akşam 2 ssaat adamla berbaer kastık ben ona bana gelen ona yarayan her çeşit ıtemi veriyordum oda bana para vs veriyordu; en sonunda bana ben artık oyanmıyıcam dedi ve lwl 62 kasarını bana verdi ... tabi bende onu 2 hafta oynadım sonra silkroad tutkum başladı )

• :)) sen öyle yapcagına gir bi guilde.. guildde zaten item paylaşımı felan mutlaka olur..ortamda oluyo ..gir bi guilde gitsin :)
  • ya bi gulde girincede bunları yapmak zorundasın zatin, adam çat diye vermicekki
  • Nick: 01

Troy'u Bıraktım.. Artık Babeldeyim..
  • nick : A12CHERY
    LVL : 14 OLDUM
    SERVER:BABEL
    GÜNDE EN FAZLA 1-2 SAAT OYNAYABİLİYORUMGENELDE AKŞAMLARI 9-12 ARASI YADA SABAHA KARŞI
  • Ya ben dün turkiye diye bi guild kurmuştum şu an kimse yok guildde.. Bu forumdaki herkes gelebilir.. PM atarsınız bana.. Oyuna girebilince..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ANIL_

Ya ben dün turkiye diye bi guild kurmuştum şu an kimse yok guildde.. Bu forumdaki herkes gelebilir.. PM atarsınız bana.. Oyuna girebilince..

ben gelebilirim ama lvl 14 büyüyünce thief olcam nickim A12CHERY
  • ehuehue gel ya sorun degil.. asistan olacanız zaten hepiniz.. internet düzelsinde konuşurus.. oyunda görüşürüs..
  • wayyyyy _BO_ nerdesin lan kaç gündür.. 38 kaldı lvlin millet aldı yürüdü:D

anıl baba nbr ben TheTurk verdiin gold lance çok ii oldu da lag var çok aşırı hemen yatıom.. putaza nbr lem beyendinnni forumu?

Nick: TheTurk
    LVL: 29(30 olucam bu akşam lag olmazsa)

GUild: UniqueTurks
  • sizin clan + kaç oluyor acaba?
  • oyuna girebiliyon mu olm theturk.. gold lancenin lafımı olur salla dedim ya..bugün hiç giremedim bu saate kadar. :)) çanakkaledeki portlar patlamış ondan girilmiyo oyuna..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.