Şimdi Ara

Babayla olan ilişki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baba oğul ilişkisinde benim ailemde samimiyet üst seviyedir.baba sarılır öper ben aynı şekilde fakat Anadolu'da daha seviyeli hatta kavgalı ilişkiler gördüm herkes babası ile bukadar seviyeli mi yoksa ben mi mükemmel ailede doğdum(Bence öyle)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• senin babanın kendi babasından nasıl gördüğüne bağlı daha çok. benim 2 amcam var hepsi çocuklarına karşı benim babam gibi davranıyor. oturup maç izleriz muhabbetini ederiz, dersler hakkında konuşuruz vs ama gelip de oğluum diyip sarılmaz. ben de ona yapmam daha seviyeli bir ilişkiye sahibiz. son günlerde ciddi manada dikkatimi çeken bir konu o yüzden amcaları ve çocuklarını inceledim zaten. kendi babalarımızdan bulamadığımız ilgiyi amcalarımızdan bulduk biz amaoğulları olarak
  • senin babanın kendi babasından nasıl gördüğüne bağlı daha çok. benim 2 amcam var hepsi çocuklarına karşı benim babam gibi davranıyor. oturup maç izleriz muhabbetini ederiz, dersler hakkında konuşuruz vs ama gelip de oğluum diyip sarılmaz. ben de ona yapmam daha seviyeli bir ilişkiye sahibiz. son günlerde ciddi manada dikkatimi çeken bir konu o yüzden amcaları ve çocuklarını inceledim zaten. kendi babalarımızdan bulamadığımız ilgiyi amcalarımızdan bulduk biz amaoğulları olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de babamla olan ilişkim çok iyidir
    ölse üzülmem
  • Senin babanın kendi babasından gördüklerinin bilinçaltında olan yansımasını dışavurumu aslında babanla senin arasındaki ilişkinin özeti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    Düşün yaşım 27 halen sarılır öper bende öyle ..ben ikinci üniversitemi okudum halen bu yaşta para öder zerre söylenmez .aksine kendi babasından samimiyet görmemiş ..

• baba-oğul ilişkisi en dandik saçma olan bir benimdir galiba.

samimiyet , ciddiyet hiçbir şey yok.

babam hayatı boyunca hiç öpmedi. bende onu öpmedim. sarılmadım da. sadece karşıdan karşıya geçerken elimi tutardı bebeyken.
  • Benim babam sulugöz duygusal bir adam. Beni deli gibi sever, öper sarılır. Ben daha katı bir insanım, ben de babamı severim ama belli etmem. Babamın her zaman destekçisiyimdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

baba-oğul ilişkisi en dandik saçma olan bir benimdir galiba.

samimiyet , ciddiyet hiçbir şey yok.

babam hayatı boyunca hiç öpmedi. bende onu öpmedim. sarılmadım da. sadece karşıdan karşıya geçerken elimi tutardı bebeyken.
    Yalnız değilsin hocam, benim babamla olan ilişkimde böyle.
  • babamla en fazla tokalaşmışımdır
  • Babaevinde yaşadığım için hayatim kabusa döndü sabahtan akşama kadar evin icinde ahaberin sesi var.
    Gecen antenin ucundaki kabloyu kestim.gitmis yenisini almis. Yine de 2 3 saat evde ses yoktu
    Mesaisi sabah 9da baslayip gece 2 de bitiyor araliksiz ahber atv kanal7 izliyor.Evin zilini dirilis ertugrul yapacak olduydu unuttu galiba.secim yaklaşıyor gecen secimde kocaman akp bayragi aşmıştı gene asacak.ilber hocaya gıcık fesliyi dinliyor cubbeyi izliyor.salonda rte posteri vardi.allahtan duvar rutubet yapti da poster eridi gitti.beton bile istemiyor adami.yatak odasi osmanli şeyleri ile dolu.arabasinin arkasinda rte nin imzasi var.cep telefon muzgi dombra rte.

Iste bu sekil baba ile yasiyorum.hayatim kabus

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

benim de babamla olan ilişkim çok iyidir
    ölse üzülmem
    Tek ilk defa güldürdün beni

• Babamla aramız çok iyi. Sarılır arada da güreşiriz hatta yanında küfür bile ederim hiç sıkıntı yapmaz. 23 yaşındayım okul harcımı, dil okulu ücretimi hep babam ödedi ve ödemeye de devam ediyor.

• Özellikle kadınlar sever. Onun gibisini arar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamla birbirimizi severiz ama samimi değiliz dedigin gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

benim de babamla olan ilişkim çok iyidir
    ölse üzülmem
    çay boğazıma kaçtı :D
  • Uzun zamandir babamla görüsmüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban binali yıldırım herhalde

• babam sert mizaçlı arada beraber takılırız ava falan gideriz ama vedalaşmak dışında sarılıp öpüşmeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebedi Dumura Uğratıcı

babam sert mizaçlı arada beraber takılırız ava falan gideriz ama vedalaşmak dışında sarılıp öpüşmeyiz
    doğru baba ilişkisi böyle olur

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.