Şimdi Ara

Babanızla nasıl bir ilişkiniz var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim aramız çok iyi gibi ama gizli bir rekabet de var gibi. Ama babam çoğu konuda benden çok daha iyi. Fazladan 2 dil biliyor,sosyal,başarılı. Ben nasıl onun çocuğuyum bilmiyorum.

• Her türk genci gibi

Soğuk

Ciddi

Gizli sevgi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki nden iyidir bence

• Çok resmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisi benim patronumdur.Sağolsun hiçsözünü eksik etmez, ama her istediğim yapar.
  • Türk ailelerde genellikle baba ile oğul arasında ciddi bir ilişki vardır. Sanki bir işte çalışıyorsunuzdur ve babanız sizin üstünüzdür. Babamla olan ilişkim eskiden böyleydi, şimdi daha çok arkadaş gibiyiz.
  • Özet: Sanki ben onun işçisiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resmiyet yok. Hatta takmiyotum. O da beni takmiyor.

• Dost gibiyiz. Tabi her şeyi anlatamıyoruz babamız olduğu için orası ayrı konu.
  • babamla ilişkim yok amk ben onu aramasam ölene kadar konuşmayız

babalıgını s....
  • Yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aea 98

babamla ilişkim yok amk ben onu aramasam ölene kadar konuşmayız

babalıgını s....

Benim de öyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nefret ediyorum kendisinden.Hayatımı mahvetti.Şu zamana kadar hep bencil ve alkol problemi olan biri oldu.Büyük konuşmak istemiyorum ama ölse falan çok fazla üzülmem herhalde.

• Şuan o benim çocuğum gibi. Her şeyi bana sorup benden akıl alıyor. Çocuğum gibi ama beni geçindiriyor dünyanın en pahalı ülkelerinden birinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

Nefret ediyorum kendisinden.Hayatımı mahvetti.Şu zamana kadar hep bencil ve alkol problemi olan biri oldu.Büyük konuşmak istemiyorum ama ölse falan çok fazla üzülmem herhalde.

Seninki yine iyi benim babam afedersin abaza resmen onu da ben yakaladım ve 7 aydır kendisi ile görüşmüyorum domuzun teki olur kendisi .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacağım meslek belli olana kadar çok resmi hatta sözlü kavga dövüşe kaçan bir ilişkimiz vardı babamla. Ne zaman ki ne olacağım belli oldu Arkadaş gibi olmaya başladık belki yaşın da etkisi vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.