Yakın zamanda istiyecem acaba çekecek mi merak ediyorum. sizin babalar ne durumda çeker mi size ? |
Babanız sizin için 50.000 TL kredi çeker mi ?

-
-
benim için 130 bin sermaye sağlamıştı parça parça önce 40 bin sonra bi 40 daha sonra da 50 daha şuanda 300 küsür gibi mi miktar araba olarak duruyor. paranın lafı olmadı aramızda ha benim ha onun yarın istese satar hepsini veririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi ÖZ babam ben bebekken beni öldürmek istedi, anneannem kurtardı. Bu hayatta banim için hiç bir şey yapmadı hep kendi hayatını yaşadı (karı, kumar, içme mıçma vs). Yıllar önce elindeki tum ımkanları harcadı şimdi sürünüyor.
Tabi annem ve ben geçmişte onun yüzünden çok çektik, annemle resmi olarak 29 yıldır ayrılar ve bana bir kuruş nafaka ödemedi onu geçtim hastanede can çekisirken bile ziyaretime gelmedi, o dönem dedemden kalan ormanı satmıştı ve cebinde bu günün parası yaklaşık 600 bin tl vardı. O parayı 4 yılda harcı savdu sattı anasını, millete yedirdi içirdi. Böyle baba olmaz olsun.
-
500.000 bile çeker
-
Annem yanımda olmasaydı muhtemelen şu an hayatta olmazdım.
-
cidden çok zora düşmediğim sürede babamı kendi sebeplerim yüzünden borca sokmak istemem
-
5-10k çekerde o meblağları çekmez
-
belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baba dediğin çocuğu için miktarı önemsiz olacak şekilde kredi çekmeli bence. -
hatta açık çek vermesi lazım evladına değil mi ?
-
Açık çek nedir hocam -
Ne kredisi 1 lira vermez awk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben fakirlikten 5 senede 10 bin kere otostop cekmis 1 bileti 2 hafta idare etmis herkees yemek yerken ben izleyen biriydim
Araba için cekmez askerlik için belki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çeker imkanı olsun daha fazla çeker. Adam, adam. Adamın kralı.
Çekmez ben kendi babama çektim verdim onu ödemedi ikinciye bidaha çarptı beni onuda ödemedi okumuş baba ile okumamış baba arasında çok fark var bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X