Şimdi Ara

Babanız arabayı vermiyor mu buraya gelin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli aynı konular açılıyor babam araba sürdürtmüyor vs ilk önce bir köye felan giderken babanızı ikna edin bu şekilde her köye felan gittiğinizde almaya çalışın arabayı babanız size pat diye vermez arabayı güvenini kazandıktan sonra kısa mesafede de isteyin arabayı biraz diretir ama duygu sömürüsü yapın bakmissiniz artık babanız sizi markete felan yollar arabayla güveni yerlestikten sonra arabayi istediğiniz zaman alırsınız ama asla sebepsiz yere vermez market olsun petrol olsun kendi gitmek istemediği yerler için istediginizde razi olur mesela ben dün konya ya giderken arabayi gece ben surdum babamın gözü karanlıkta çok iyi görmediği için benim ehliyetim yok ama kuralları ehliyeti olan bir çok kişiden daha iyi bilir ve uyarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ehliyetim var, ama sürmüyorum. Bir tek ben mi varım böyle olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

Ehliyetim var, ama sürmüyorum. Bir tek ben mi varım böyle olan?

Ehliyet lazım değilse ben alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

Ehliyetim var, ama sürmüyorum. Bir tek ben mi varım böyle olan?

Ehliyet lazım değilse ben alabilirim

Senin yaşın kaçtı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alburak

Sürekli aynı konular açılıyor babam araba sürdürtmüyor vs ilk önce bir köye felan giderken babanızı ikna edin bu şekilde her köye felan gittiğinizde almaya çalışın arabayı babanız size pat diye vermez arabayı güvenini kazandıktan sonra kısa mesafede de isteyin arabayı biraz diretir ama duygu sömürüsü yapın bakmissiniz artık babanız sizi markete felan yollar arabayla güveni yerlestikten sonra arabayi istediğiniz zaman alırsınız ama asla sebepsiz yere vermez market olsun petrol olsun kendi gitmek istemediği yerler için istediginizde razi olur mesela ben dün konya ya giderken arabayi gece ben surdum babamın gözü karanlıkta çok iyi görmediği için benim ehliyetim yok ama kuralları ehliyeti olan bir çok kişiden daha iyi bilir ve uyarim.

genç,16 yasimdan 18yasima kadar ehliyetsiz kullandim. düşünüyorum,iyi cesaret etmişim.

Hani hep denir ya bi kaza olsa başin yanar diye,şuan he he diyip geciyorsundur ama gercekten öyle.

En basitinden önüne biri atlasa ve allah korusun vursan,hayatinda kapanamayacak yaralar açilir. Ehliyetin olmadiği için bu kanunlar ağzini dahi açtirtmaz sana..

Sana naçizane tavsiyem,mümkün olduğunca ehliyet alana kadar binme,bineceksende kurallara GERÇEKTEN uy ki kaza yapma olasiliğini minimize et..

• Benim babam oto galerici olmasına rağmen bu yaşıma geldim daha araba kullanmasını bilmem,onun arabası bizden daha kıymetli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Invstgns Dıs.

Benim babam oto galerici olmasına rağmen bu yaşıma geldim daha araba kullanmasını bilmem,onun arabası bizden daha kıymetli.

oyle babayi

Nazikce uyarmak lazim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ehliyetsiz olan hepten yanmaz merak etmeyin sen arabayı belirli bir noktaya getirmissen süreyi biliyorsundur ehliyetsiz olduğun için ceza yersin karşıdaki de sucluysa cezasını çeker trafik polis bi abi dedi böyle babamın arkadaşı

• Bide 5 senedir araba kullanıyorum dikkatli sürerim ama tabi ki kaza her an olabilir ne kadar dikkat etsende o yüzden binecekler bazı riskleri göze almalı

• Veriyor, sıkıntı yok. Yazları her gece arkadaşlarla çıkıyoruz .
  • heh .d.d peder bana kafasi esince veriyo araci. ankara cevre yolunda ( gece 03.30-04.00 ) samsun giderken orada almistim. en son 150km/h yaptiydim ondan beri vermiyo araci. :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.