Şimdi Ara

Babamlar Boşanacak Galiba/Yukarıda Konuşuyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir çok ark.ımın annesi babası ayrı ama bnm başıma geleceğini hiç tahmin etmemiştim

Şuan Üst katta annem babam dedem anneannem konuşuyorlar...Babam çıkma dedi...Ben Duştayken bay bağrıştılar.....

Aslında fazla kavga etmezler...ederler arada bağrışırlar sabah veya en geç 3 güne düzelir......

Sizce Ne'Olcak....Korkmaya Başladımm

Dalga Geçilecek Durumda Değilim......İsterseniz Geçin dalgayı tınlamıycam.....

• Bence neden tartıştıklarını öğrenmeye çalış çünkü yabana atılacak bir konu değil ya da yanlarına git en azından bir nebze de olsa sakinleşirler.
  • Sesler de gelmiyor
  • bişi olmaz sen kendini düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 8 Şubat 2009; 22:10:34 >
  • dostum yaşın kaç ?
    eğer böyle bi olay olucaksa kaldırabilecek durumda msın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0d3a

dostum yaşın kaç ?
    eğer böyle bi olay olucaksa kaldırabilecek durumda msın?

16 ama kaldıramam yaa:S
  • öyle bi karar alırlarsa baba önümde öss var tamamen dagılırım dersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimkilerde Haziran'da ayrıldılar şuan annem ve ben anneannemle yaşıyorum ve ayrılmaları ben OKS'ye girmeden 3 gün önce oldu moralman çöktüm hayırlısı ne ise o olsun çok üzülme.
  • Gerçekten boşanmak isteyen bir insanın önündeki tek engel eğer varsa çocuklarıdır ve senden bu durumdan yararlan, "Ben siz ayrılırsanız perişan olurum, ruh sağlığım bozulur hele ki şu lise yılında, birazcıkta olsa benide mi düşünmüyorsunuz?" gibisinden konuş onlarla umarım ayrılmazlar.

Bu arada "babamlar boşanacak" diyince farklı anlaşılıyor ebeveynlerim yap o babamları istersen
  • neden evli kalmalarında ırsarcısınız.. eğer mutsuzlarsa boşanırlar, doğru kararı verecek kadar olgun olduklarını düşünürsek Kuray sende onlar açısından doğru olanı kafanda bir kurcala. Tabiki ailenin yıkılmasını ilk başta kabullenemeyiz ama sakince bir düşün.
  • dostum kaldıramam diye bi olay yok benim de annemle babam ayrı hatta 2002 senesinde ayrıldılar 1993 lüyüm o zaman kac yasımda olduğumu sen düşün.. ve babama ihtiyacım olduğunda babamın olmayışı ortaokula gittiğim zaman beni sıkıştırınca ondan sonraki güne çağıracak birinin olmaması gerçekten çok kötü bi durum fakat seninle aynı yaştayız sanırım ve bu yaşlarda o olaylar kalmamıştır diye düşünüyorum bundan sonra ayrılsalarda cok kötü olucağını düşünmüyorum aslında o kadar da kötü bişey diğil annenle yaşarsan babanın eksikliğini çekersin biraz ama yinede görüşürsün babandaykende anneninkini..
    o kavga durumlarını çok iyi bilirim aynılarını bende yaşadım çünkü.. şimdiden geçmiş olsun hayat devam ediyor..

• Benim babamla annem boşansa sevinçten göbek atarım.

En son kavgada babam içmişti, ben annemle uykuya kalmışım babam yatağın ucuna oturmuş bişiler söylüyor. Annem sinirlendi, bi tekme attı yatağın ucundaki televizyon sehpasına çarpıp yere yuvarlandı. Kimisine göre komik değil ama, bana göre çok komikti.
  • Beyler herşeyi geyiğe vuruyorsunuz ya. Adam ciddi bir konu açmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuTLu.

Benim babamla annem boşansa sevinçten göbek atarım.

En son kavgada babam içmişti, ben annemle uykuya kalmışım babam yatağın ucuna oturmuş bişiler söylüyor. Annem sinirlendi, bi tekme attı yatağın ucundaki televizyon sehpasına çarpıp yere yuvarlandı. Kimisine göre komik değil ama, bana göre çok komikti.

• takma dostum benimkilerde ben 6. sınıftayken ayrıldı hiçbirine bişey olmuyor olan sana oluyor.umursamamaya bak yakında alışırsın .benimkiler şu an evli değiller.ama annemin evlenmesine karşıyım , kötü bi durum Allah yardımcın olsun ama dediğim gibi dünyanın sonu değil. hatta bazen yararları bile oluyor
  • Peki bu çocuk kiminle kalacak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stewieandcartman

quote:

Orjinalden alıntı: MuTLu.

Benim babamla annem boşansa sevinçten göbek atarım.

İyi yapmış annen

• Zor bir durum. Umarım senin için en iyisi neyse o olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat_A -- 8 Şubat 2009; 22:39:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kantur

öyle bi karar alırlarsa baba önümde öss var tamamen dagılırım dersin

oglunu düşünseler, gelecegini düşünseler sence kavga ederlermiydi aynı ortamda?
    belli ki sizinkiler okeye dönüyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiHilistt -- 8 Şubat 2009; 22:42:08 >
  • ayrılırsanız intihar ederim de ama etmiceksin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.