Şimdi Ara

Babamın bugün yaptığı şey :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler babam elektrik teknisyeni 8gb ramli 4 çekirdekli i5 li süper bi bilgisayarı var banada eski kullandığı 3gb ramlı dandik bi bilgisayarı verdi geçen gelmiş bilgisayarı bana ver diyo baba ben napçam diyorum otur kullanma gerizekalı felan dedi 1 saat sonra wmare ile sanal bigisayar kurmuş 10 gb hdd 512mb ram ayırmış bide bana bunu kullancaksın diyor masaüstünde programlarım var virüs felan bulaştırma diyo napıcam ben yha off 2 bilgisayarı oldu hala sömürüyo beni allahın izniyle birktridiğim parayla alsam kendime bitane off off

• Benim pc de 1 gb ram var sonradan takılmış ekran kartı desen 256 ya da 512 ydi. Anlayıcağın Şükret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

Benim pc de 1 gb ram var sonradan takılmış ekran kartı desen 256 ya da 512 ydi. Anlayıcağın Şükret

tabi hocam da böyle yapması açgözlülük değil mi bune ya zaten çok agresif bi konu açmıştım hatıralayan belki vardır böyle iyi den kötüye gçince çok koyuyo
  • Benim peder pc almadı bana hiç. Çalıştım kendim aldım. Şimdi utanmadan her akşam istiyor verde takılım biraz diyor. Ben ne yapayım şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Returns

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Griefers

Benim pc de 1 gb ram var sonradan takılmış ekran kartı desen 256 ya da 512 ydi. Anlayıcağın Şükret

tabi hocam da böyle yapması açgözlülük değil mi bune ya zaten çok agresif bi konu açmıştım hatıralayan belki vardır böyle iyi den kötüye gçince çok koyuyo

Harbiden koyar be. Haklısın valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

Benim peder pc almadı bana hiç. Çalıştım kendim aldım. Şimdi utanmadan her akşam istiyor verde takılım biraz diyor. Ben ne yapayım şimdi.

hocam banada yapar valla aynısı kişiliği çok değişik zaten eskiden yaşadıklarını bana yaşatıyor
  • Otur kullanma gerizekali orada alninin catisina... nasil baba lan bunlar nasil konusma bunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3gb ram'ı olan bilgisayara dandik mi diyorsun? bende ekran kartı paylaşımlı 2 gb ram var 256 mb'si ekran kartını kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prckntr

3gb ram'ı olan bilgisayara dandik mi diyorsun? bende ekran kartı paylaşımlı 2 gb ram var 256 mb'si ekran kartını kullanıyor.

Hocam babam çok ağır programlar yüklüyor Pc internette kasiyo du

• Tamam kaç çigolaytlık verim ?
  •  Babamın bugün yaptığı şey :(
  • quote:

quote:

3gb ram'ı olan bilgisayara dandik mi diyorsun? bende ekran kartı paylaşımlı 2 gb ram var 256 mb'si ekran kartını kullanıyor.

Programları kaldır veya devre dışı bırak
  • quote:

quote:

quote:

Programları kaldır veya devre dışı bırak

Hocam onun için önemli sokakta bile dövebilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.