Şimdi Ara

babami reddeticem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C325006DE -- 17 Şubat 2024; 3:35:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baba reddetme diye birşey yok bildiğim kadarıyla kanunumuzda , reddi miras hakkın var oda baban öldükten sonra ...Ayrıca kapıyı kırıp girme olayı artık yok merak etmeyin sende boşuna sinirlerini oynatma görüşmessin ölüncede reddi miras yaparsın olur biter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Baba reddetme diye birşey yok bildiğim kadarıyla kanunumuzda , reddi miras hakkın var oda baban öldükten sonra ...Ayrıca kapıyı kırıp girme olayı artık yok merak etmeyin sende boşuna sinirlerini oynatma görüşmessin ölüncede reddi miras yaparsın olur biter...

Aynen kıramazlar yasaın kacıncı yargı paketiydi unuttum ama kolay kolay haciz de yok ev esyasına :D
  • Başvuru Koşulları için buraya

Kara Harp Okulu ile iletişime geçmek için buraya.

Verdiğim iletişim formunda durumunu ve öğrenmek istediklerini yaz, detaylı bir şekilde (ayrı derken boşanmış mı yoksa hala kağıt üzerinde evliler mi emin olamadım)

Ve sakın bir şey yapmaya kalkışma, sakın. En ufak bir sicil kaydı Kara Harp Okulu gibi yerlere girmeni engelleyebilir. Artık senin bu şekilde hissetmene neden olan biri için kendi ve Anne'nin geleceğini etkileyecek bir işe kalkışma. Sabır ve azimle bu günlerden elbet kurtulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK.rew

Başvuru Koşulları için buraya

Verdiğim iletişim formunda durumunu ve öğrenmek istediklerini yaz, detaylı bir şekilde (ayrı derken boşanmış mı yoksa hala kağıt üzerinde evliler mi emin olamadım)

Ve sakın bir şey yapmaya kalkışma, sakın. En ufak bir sicil kaydı Kara Harp Okulu gibi yerlere girmeni engelleyebilir. Artık senin bu şekilde hissetmene neden olan biri için kendi ve Anne'nin geleceğini etkileyecek bir işe kalkışma. Sabır ve azimle bu günlerden elbet kurtulursunuz.

Yok ayrilar 13 sene önce bosandilar zaten baya sinirlendim sizce girmemi engellermi babam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütün ilişkini kes. ayrıca babaannenin camlarını niye indiriyon bütün moku baban yemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parlayan Yıldız

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK.rew

Başvuru Koşulları için buraya

Yok ayrilar 13 sene önce bosandilar zaten baya sinirlendim sizce girmemi engellermi babam

Zannetmiyorum. Fakat en iyisi bunu Kara Harp Okuluna sorman, ben ne desem boş olur.

Eğer bir problem oluşturabilir derler ise, ben yerinde olsam hemen Genelkurmay Başkanlığı'na yada Bimer (Başbakanlık iletişim merkezi)'e bu okula girmek istediğini ve bunun için ne kadar zamandır hazırlandığını (fiziksel ve zihinsel olarak) ama tamamen senin kontrolün dışında olan bir sebepten ötürü okula başvuramayacağını, bu mağduriyetinin giderilmesini rica ettiğini belirten bir dilekçe yada varsa online iletişim formu doldurarak iletişime geçerdim. (Sen kendi duygu ve düşüncelerini katarak daha da zenginleştir dilekçeni)

Ama önceki mesajımda yazdığım gibi ilk olarak Kara Harp Okulu ile iletişime geç durumunu anlat. Bak yine yazıyorum sakın geleceğini tehlikeye atacak bir harekette bulunma! Biraz dişini sık hem kendini hem Anneni kurtar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimligimi kaybettim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.