Şimdi Ara

Babamı nasıl inandırabilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şu anda evimde Gta V ' i açabilecek iyi bir bilgisayarım var. Özelliklerine inmiyorum. Herneyse konuya geçeyim ;

Babam bilgisayara geçiyor. Böyle e devlet filanda geziyor. İnternet bazen yavaşlayınca bizi çağırıyo bu bilgisayarda bir daha oyun oynanmıyacak bilgisayarı mahfediyorsunuz diyor. Bazen youtube video izlerken arada alttan çıkan reklam görünce bilsayara yine virüs sokmuşsunuz zaten çok kasıyor diyor Hatta küfür bile ediyor.

Bilgisayarın hızlandığına inansın diye Cclear indirdim. Nasıl kullanacağını göstersim. Bilgisyarın başından kalkıyorum babam oturuyor. Sonra Cclear ile temizlik yapıyor. Yaklaşık 200 mb dosya silinince diyorki bilgisyarın aklı zaten internette gezmeye yetmiyor birde 200 tane tıklama ile dolduruyorsun diyor.

Geçen web tabanlı oyuna girdim ona bile laf etti. Arada gta ıv onnline 'a giriyorum bilgisayarın aklı doluyor diye izin vermiyor. Nasıl olacak bu iş ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarın aklı doluyor . Uzman birsiyle görüştürün ( uzman dediysem sıradan pc ci işte )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.