Bildirim
babami nasıl ikna ederim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sen babanı ortalama 4.00'a ikna etmeye bak -
valla babadan babaya göre değişir ama baban teknolojiyi seven biriyse bul bir iphone,götür eve göster özelliklerini belki kendine bir tane almaya karar verir,sen de akşamları oynarsın -
benim babam amerikadan getirtirken bi tane de kendi istedi bekliyoruz bakalım zaten kendisi sıkı bir apple hayranıdır baya etkiledi cihaz onu -
4,3 kolay. bence saksıyı zorla.. kazan-kazan olayı olur.. -
quote:
Orjinalden alıntı: gateway_15
benim babam amerikadan getirtirken bi tane de kendi istedi bekliyoruz bakalım zaten kendisi sıkı bir apple hayranıdır baya etkiledi cihaz onu
demek ki mantıklı düşünmüşüm -
babana anlat buna istediğim kadar döküman koyabilirim, hesap makinesi falan var falan de kopya çekmesi kolay ortalamayı 5 bile yaparım de :) sonra ses kaydı video kaydı yaparım derste anlamazsam evde tekrar ederim, anlasamda tekrar ederim de :) -
kardeş böyle bir başlığı görünce içimden "ilahi" dedim..
Neyse bu topic ve bu soru için seni canı yürekten tebrik ediyorum. sana derslerde başarılar diyim. -
Merhana Mete kardes,
Benden sana bir abi nasihati, bosver iphone'u felan. Bugun bu olur, yarin baska bir sey. Sen babani dinle dersine bak. Eger guzel yerlere gelebilirsen laptoplar, iphonelar yolarina dokulecek para bile vermeyeceksin. Bu dedigime inan. Sen kendine yatieim yap. Gerisi kendiliginden olur... -
quote:
Orjinalden alıntı: fox-mete
babam diyorki sene sonunda karne not ortalaman 4.30 olsun iphone alcam dio içimden hadilan ordan diormda bu telefonuda istiorm nasıl ikna edrim babami alma konusunda ders çaliş demeyin okdr kapasitem yok
fox-mete,
Ortalaman 4.30 olsun da bunun için önce biraz dil bilgisi çalışalım.
Babam diyor ki: Sene sonunda karne not ortalaman 4.30 olsun iPhone alacağım. İçimden 'hadi oradan' diyorum ama bu telefonu da istiyorum. Telefonu alması konusunda babamı nasıl ikna ederim? Ders çalış demeyin çünkü o kadar kapasitem yok.
Bu senin mesajının dilimize daha benzer hale getirilmişi. Bir insanı ikna edebilmek için sözlerine hakim olman gerekecek. Ama kapasiten yoksa -ki buna inanmak zor- birincisi zaten o ortalamayı tutturamazsın, ikincisi de iPhone'u ne yapacaksın?
Ama ille de fikir istiyorum diyorsan, baban kendisine alsın iPhone'u sen de arada bir kurcala. Bana sorarsan iPhone'a hiç bulaşma.
-
quote:
Orjinalden alıntı: ilkereris
Merhana Mete kardes,
Benden sana bir abi nasihati, bosver iphone'u felan. Bugun bu olur, yarin baska bir sey. Sen babani dinle dersine bak. Eger guzel yerlere gelebilirsen laptoplar, iphonelar yolarina dokulecek para bile vermeyeceksin. Bu dedigime inan. Sen kendine yatieim yap. Gerisi kendiliginden olur...
+8 yada 16 -
ortalama konusunda pazalık et :) sonra da otur DERS ÇALIŞ. güzel alet :) -
ilginç konu
Arkadaşın dedikleri çok doğru en iyisi sen onu dinle
quote:
Orjinalden alıntı: ilkereris
Merhana Mete kardes,
Benden sana bir abi nasihati, bosver iphone'u felan. Bugun bu olur, yarin baska bir sey. Sen babani dinle dersine bak. Eger guzel yerlere gelebilirsen laptoplar, iphonelar yolarina dokulecek para bile vermeyeceksin. Bu dedigime inan. Sen kendine yatieim yap. Gerisi kendiliginden olur...
-
baban akıllı adammış doğrusu. Aleti almak istemiyor, böylece senin yapamayacağın bir şey söylüyor.
Yerinde olsam hırs yaparım, çalışırım. Böylece iki güzel şeye birlikte sahip olurum; bilgi ve iPhone -
Ailen gereken motivasyonu fazlasıyla sağlamaya çalışmış. iPhone'u kendine bir hedef olarak belirle ve en az 4.30 ortalama için derslerine sıkı şekilde çalış. Ayrıca yaptığın her şey kendi geleceğin için... -
quote:
Orjinalden alıntı: ..Knight..
Ailen gereken motivasyonu fazlasıyla sağlamaya çalışmış. iPhone'u kendine bir hedef olarak belirle ve en az 4.30 ortalama için derslerine sıkı şekilde çalış. Ayrıca yaptığın her şey kendi geleceğin için...
Evet sonuna kadar katılıyorum.
Yaptığın her şey kendi geleceğin için.. -
ahhhhhhh ahhhhhhh..... üniversite 4.sınıfım aklıma geldi bir an.... haziran ayı gelmiş finaller bitmiş ve ne tekim bütünlemelere kalmıştım.... ama tabiki bunu aile fertlerine söylememeyi düşünüyordum... finaller ertesi telefon yoklaması geçiriyorum babam tarafından..." nasıl geçti oğlum?" falan filn gibi cümleler... benden de "üüüf süper.... hocalar çok kastırdı ama hepsini alt ettim baba" gibi gurur okşayıcı cümleler kuruyorum yaz tatilim heba olmasın diye... neyse 2 hafta sonra izmire gittim evime. o da nesi kapı da gıcır gıcır bir Honda S2000 duruyor.... elim ayağım kesildi meğer peder epeydir alt yapısını hazırlamış "finallerini geçsin alacam hanım" demiş.... tabi benden gık çıkmıyor.... izmirde 2.günüm haftasonu uyku halindeyim çok sağolası bi arkadaşım arıyor evden.... babam açıyor telefonu... burç uyuyor evladım ne vardı ben kendisine söyliim uyanınca.... "isa amaca burç benden 2-3 tane dersin bütünleme sınavı tarihlerini istemişti de onları söyleyecektim" demesiyle pazartesi günü arabayı honda plaza 2. el standına kendi ellerimle götürmek zorunda kalmıştım :) burdan çıkartacağımız ders nedir.... "yalancının mumu yatsıya kadar yanar :D"
-
Vay be ne babalar var ... Benim babama Apple'i sorsan o ne der ... Yeni nesil çok fena ya ... -
valla benim babam telefonumun değiştiğini hemen farkedip dellenmişti.. yine mi değiştirdin ben senin kadar hızlı gömlek değiştirmiyorum, bunu değiştir yeni alacağın telefonu balyozla kırıcam cart curt.. e ama yaklaşık 1 hafta sonra cümleler değişti, misal bir örnek..
Babam: Hatun büyük ikramiye çıkarsa sanada bana iphone alıcam.. ama ben bunun mavisinden alıcam, sanada pembesini alırız..
Anam: Aman ben istemem pembe falan siyah güzel işte...
benim teknoloji katili, babam bile bu cihaza böyle yanaştıktan sonra iphone almak için birilerini ikna etmek zor değildir heralde herif çok şık yapmış cihazı en alakasızın bile ilgisini çekiyor... -
babanı geçtim annede istemem demiyor sadece pembe konusunda anlaşmazlık var . siyah olunca onunda ok i var heee
ne oldu bu işler böle yaw..
ben de anneme çinli arkadaşların içinde tv li koyduklarından aldım bir tane tv izlemesede ruhunu okşaması yetti..
herşey onlar için değilmi :)
Benzer içerikler
- kas efekti
- çift sim yurtdışı telefon kullanım süresi
- junkman apk
- iphone imei atma
- iphone pil sağlığı kaç ayda düşer
- apple beta
- telefon kayıt ücreti 2025
- iphone yeni emojiler
- telefondan ses gelmiyor
- iphone 17 nasıl olacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X