Şimdi Ara

Babamı nasıl ikna ederim??!?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni pc alıcam ama babam hiç o niyetli değil.
    aslında pc çok eski değil şubat-mart gibi almıştım. ilk aldığım masaüstü pc . ilk kullanmaya başladığımda çok hızlı glmişti . tüm oyunları kaldırır sandım
    ama oyun pc lerinden o zamanlar hiç anlamazdm. 2 ay içinde öğrendim ki en kötü sistemi toplamışım (aslında durumumuz iyi)
    açıkcası bu pc bana yetmiyor. ilk 2 hafta yeterince hızlıyıdı. hiç bir indirme veya yükleme yapMADIĞIM halde bir klasörü bile 40 saniyede açıyor.
    bu pcden önce ne güzel xboxım vardı . video izleyemzdim, internete giremezedim ama en azından oyun oynardım . (oyun benim için önemli)
    satmaz olaydım.
    şimdi asıl konuya gelirsek 2700 tllik yeni pc topladım ama daha alamadım. annem ikna oldu gibi ama babam hiç öyle bakmıyor bana.
    tek şansım arabanın satılması ama kimsede almıyor mübarek arabayı her yere ilan verdim. dua falan okudum ne diyim artık.herşeyi yaptım :((
    artık o da satılmazsa AllahuAkbar deyip alıcam elime oklavayı pc yi ateş çıkana kadar parçalıcam. olmadı camdan aşağı atar hırsız çaldı derim (ki hiç almaz)
    NASIL İKNA EDİYİM BEN BU MÜBAREK ADAMI?
    pc özellikleri ram 1 gb
    ekran kartı amd radeon r5 220

ölecek pc helva yapmamıyorum

• 14 yaşında beyler okumayın
    Bloklayın geçin, en temizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1 gb ram nedir çöpe atın.
  • atsam daha yararlı çöpte !
  • Gpuyu nvidia 980 almalıydın. Baştan hata yapmışsın. Babanın yerinde olsam almam. Yeni almışsın pcyi ceremesini çekecen. Hiç alamayanlar var.

• 2015 yılında oyun için 1 cicibört ramli r5 li pc mi topladın? İknayı bilmemde şu yeni pc nin parçalarını yazda yine üzülme azizim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• 1GB ile gta vicecity oynarsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.