Şimdi Ara

Babamı çok üzdüm ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamuniba -- 17 Mayıs 2020; 16:58:2 >

• Özrü şimdi değil araya zaman girdikten sonra edersen yüzsüzlük olur.

İyi akşamlar.
  • Git ve özür dile. Yüzsüzlük falan olursada olsun. O senin baban

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kalırsa araya daha fazla zaman girmeden gidip babanızdan özür dileyin hatta gönlünü almak adına ona küçük bir hediye alabilirsiniz.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamuniba -- 17 Mayıs 2020; 16:58:21 >
  • bazen hak ediyorlar altı üstü arabaya 1 km 6 kişi bindik diye demediği kalmadı
  • Ben de ozur dile hemen dicektim sorun halledilmis, sevindim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

bazen hak ediyorlar altı üstü arabaya 1 km 6 kişi bindik diye demediği kalmadı

Arabanın amörtisörlerine ve motoruna nerdeyse heryerine zarar verdın ben olsam evlatlıktan reddederdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bamuniba kullanıcısına yanıt
    Keşke olayı yazsaydin daha iyi yorum yapardık.

• quote:

Orijinalden alıntı: SakultahSalkım

quote:

Arabanın amörtisörlerine ve motoruna nerdeyse heryerine zarar verdın ben olsam evlatlıktan reddederdim

yapma be hocam ne zararı altı üstü 80 kg fazla bagaj boştu kendini 500 lt bagajı ağzına kadar doldurur arabanın içerisini de doldurur bir şey olmaz

biz 6 kişi 30-40 geçmedim ne zararı düz asfalt yolda

bu hızla amartisöre zarar gelse 5 kişi yeri geliyor 90-100 ile giderken yolda çukur oluyor siz inin mi diyeceğiz

• Olay diyorsun açıklamıyorsun bazı olaylar var özür dilemek daha kötü yapar pmden yazarsan bana sevinirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SakultahSalkım

quote:

yapma be hocam ne zararı altı üstü 80 kg fazla bagaj boştu kendini 500 lt bagajı ağzına kadar doldurur arabanın içerisini de doldurur bir şey olmaz

biz 6 kişi 30-40 geçmedim ne zararı düz asfalt yolda

bu hızla amartisöre zarar gelse 5 kişi yeri geliyor 90-100 ile giderken yolda çukur oluyor siz inin mi diyeceğiz

Şaka yaptım hocam, bisey olmaz

• Em onu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.