Şimdi Ara

BABAMA STENT TAKILACAK??? BU KONUDA TECRÜBESİ OLAN VAR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
29.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kaca taktiriyorsunuz tanesini,benim babama baya baya para bayildik,sigorta cin mali stemplerin odemesini yapiyormus bizde kalitesiz diye onu tercih etmedik, kaliteli ilacli stempten taktirdik bi araba parasi para bayildik
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

Bendede 3 ayri kalp krizi sonrasi 3 stent takildi.3 ude ayni damara.Son takilan ilaçli stent.Digerleride tikanmadi ama ayni damarin bir ilersi tikaniyor.Simdi nihayet 35 senelik tiryakilikten sonra sigarayida biraktim.Bu kalp krizlerinden dolayi ritm bozuklugu vardi.Bir kaç ameliyat oldum geçmemisti.son geçen sene buyuk bir açik kalp ameliyati geçirdim.kapakçiklarda tamir edildi.Su anda kalbim duzenli.Insallah devam eder.bendeki kalp kirizlerinin sebebi.Sigara!!!

Usta yaş kaç?

Bu arada benim babama da 2 sefer takıldı. Üç seferde anjiyo oldu. İki sefer takılan stentler aynı damarın tıkanmasından dolayıydı. Üçüncü anjiyo da yine aynı damarda tıkanma olduğunu ve stenti anjiyoda alamadıklarını belirtip, açık kalp ameliyatı yapacağız dediler. Şunu sana söyleyim arkadaşım doktorlar hangi stentin iyi olup olmadığına tam vakıf değiller. Hangisi iyiyse onu yaptıralım diyorsun, ''siz tercih edin'' demekten başka birşey demiyorlar. Babam da bir daha gitmedi kardiyolojiye ama ara sıra ağrı olmuyor değil tabi. Avrupa da elin oğlu hapla açma girişimlerini araştırmakta inşallah ülkemize de gelir demekten başka çare gelmiyor elden.

Yas 51
    Stent takildiktan 6 ay sonra eriyor diye biliyordum.Ya da simdiki stentler ama emin degilim.Simdi plavix denen ilaç sayesinde stent takildiktan sonraki daralmalar azaldi.
    Damar tikanmasinin en buyuk sebebi,biz Turklerdeki kandaki hdl azligi.Bununda tek çaresi,omega 3 içeren yaglardan yemek.Keten tohumu yagi,kanola ve de balik yagi.Turkiye de insanlar hep ayni yagi tuketiyor.Bu da ayçiçek yagi.Ayçiçek yaginda çok omega 6 var.bu da zamanla damarlarda yangi yaparak tikanmasina sebep oluyor.Hatta bu yagi yemekten insanlarda eklem yangisi,romatizma,artrit,artroz gibi rahatsizliklarda çok oluyor.

• Merhaba arkadaşlar,
    aşağıda size stentlerle ilgili güncel bir link vereceğim. stent taktıracak yada taktırmış olan bir çok kişinin kafasını karıştırabilir.Ama yine de paylaşmak istedim.
    Benim de kayınvalideme yarın stent uygulaması yapılacak. bu konuda araştırma yaprken bu bilgiye ulaştım. yazıda ilaçsız stentlerin ilk bir yıl içerisinde daha çok restenoza (tıkalıyken açılan damarın tekrar tıkanması) sebep olduğu ancak bir yıl sonraki dönemde (özellikle 12-15. aylar arasındaki 3 aylık dönemde) özellikle diyabetli hastalarda ilaçlı stente bağlı tıkanmanın daha fazla olduğu geniş gruba yapılan uzun süreli bir araştırmada saptanmış.
    ancak insan bu bilgilere rağmen yine de maddi gücü varsa pahalıyı tercih ediyor "ya ucuzunu taktırırsam yine tıkanırsa" düşüncesiyle.
    benim de kafam çok karıştı bilmiyorum ne yapacağımı.
    yazı şurada lütfen dikkatle okuyunuz:

Pahalı stent en iyisi mi demiştiniz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.