Şimdi Ara

Babama sigara içtiğimi nasıl söylemeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 6 aydır sigara içiyorum,başlarda gizli saklı içiyodum 1 ay sonra annem öğrendi bişey demedi babama falan söyleme dedim beraber yakıp içiyoruz o benden ben ondan otlanıyorum oda allah iyi sır tutan biri söylemedi,işte 6 ay oldu kardeşim,kuzenim,dedem biliyor.Bir gün ufak kardeşim (7 yaşında) baba abim sigara içiyo dedi bende şok oldum babam çağırda ne diyo bu dedı bende dedim baba çocuk işte ne dediğini bilmiyo falan dedim,öyle geçiştirdim ama babam şüphelendi o olaydan 2 ay falan sonra işte 1 hafta falan oldu babam anneme sormuş bu sigaramı içiyo diye annemde dediğim gibi sır tutuyo yok içmiyo demiş,ama babam şüpheli hatta sigara içtiğimi bildiğine eminim sizce söylemelimiyim şuna kadar bildiği halde bişey demedi bişey yapıcak diye ödüm kopuyo o kadarda sert biri değil arkadaş gibiyiz ama korkuyorum işte ben söylemekten yanayım bilsin kurtulayım şu çileden diye düşünüyorum...

NOT:SÜLALEDE HERKES İÇİYOR NEREDEYSE,YAŞIM 18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voldermort -- 1 Ağustos 2013; 9:15:13 >

• alışitıra alıştıra söyle zaten biliyorlarmış
  • İşte bende onu soruyorum nasıl bir şekilde nasıl bir ortamda söyliyim aşırı tepki vermez 10 dk falan bağırır,nasihat verir sanki bana öyle geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voldermort

İşte bende onu soruyorum nasıl bir şekilde nasıl bir ortamda söyliyim aşırı tepki vermez 10 dk falan bağırır,nasihat verir sanki bana öyle geliyo

bağırıcanı sanmıyorum sonuçta oda içiyordu eskiden
  • Anneye bak anneye. Oh oh birbirinizden otlanıyosunuz liseli gibi. Bide tekel bayiiniz var. Utanın be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

alışitıra alıştıra söyle zaten biliyorlarmış
    Şahsen babamın yanında ilk sigaramı ygs ye giderken istedim ve yanında yaktım bir şey demedi zaten stresliydim daha fazla stres olmamam için.
  • Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

quote:

İşte bende onu soruyorum nasıl bir şekilde nasıl bir ortamda söyliyim aşırı tepki vermez 10 dk falan bağırır,nasihat verir sanki bana öyle geliyo

Bende öyle düşünüyorum

quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

Şahsen babamın yanında ilk sigaramı ygs ye giderken istedim ve yanında yaktım bir şey demedi zaten stresliydim daha fazla stres olmamam için.

Daha yaşım 18 sorun bu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voldermort -- 1 Ağustos 2013; 9:15:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

quote:

Bende öyle düşünüyorum

quote:

Daha yaşım 17 sorun bu :(

Daha yasim 17 diye kendini kucultuyosun madem neden bu zikkimi iciyosun madem kucuksun ?

• BlackStyle34 B kullanıcısına yanıt
    Bu konulara hiç girmeyelim...
    Ailede herkes içiyor ister istemez bir istek oluşuyor.
    Zaten alıcağım kadar zehiri onun dumanından aldım ben 16 sene...
  • quote:

Babanın mizacını bilmiyorum. Bende ygs de 17 yaşındaydım
  • Anlatayım bazen bana karşı soğuk davranır bazense çok iyi arkadaş gibiyiz,işi düştüğü zaman hele bana çok güvenir ama bu konuda ne yapacağı hakkımda bir fikrim yok
  • quote:

bence tepki vermiyorsa sorun var malum sigara iyi birşey değil
  • quote:

Beyin tersine çalışıyor galiba.

Söyleyeyim bilsin kurtulayım şu çileden demek yerine direk sigarayı bırakıp hiç derdin kalmasa daha iyi olmaz mı?

Zaten 6 aydır içiyormuşsun yol yakınken bırak derim çünkü ilerde %100 pişman olacaksın ve Annen'in sana iyilik yaptığını sanıyorsun ama en büyük kötülüğü o yapıyor haberin yok belki diğer konularda çok iyi bir Annedir, belli ki sende Anneni seviyorsun ama bu konuda Annen tamamen hatalı kusura bakma.

Ülkemizde sırf özentilik için lisede sigaraya başlayan insanlardan nefret ediyorum.

• quote:

Anlatayım bazen bana karşı soğuk davranır bazense çok iyi arkadaş gibiyiz,işi düştüğü zaman hele bana çok güvenir ama bu konuda ne yapacağı hakkımda bir fikrim yok

Ben annemin çenesinden korkardım nefret eder sigaradan babam yüzünden babamda 20 yaşından beri içiyor neredeyse yaş oldu 50 bırakması lazım ama bırakmak istemiyor herhalde. En başlarda bir şey demiyordu problem yoktu. Sonra ara sıra içme etme yapma gibi konuşmalar geldi babamdan. Sonra 1,5 hafta önce annem purolarımla sigaralarımı yakaladı Korktuğum kadar çene yapmadı ama malum bırakmam lazım şimdi bırakamazsam üniversitedeki rahat ortamda hiç bırakamam.

Ne diyebileceğine gelirsek eğer kendisi içiyorsa ki içiyor, hiç bir şey demeye hakkı yok ben bu kadarını söylerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Play Hard -- 30 Temmuz 2013; 8:50:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

quote:

Bende ondan korkuyorum :(

quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Söyleyeyim bilsin kurtulayım şu çileden demek yerine direk sigarayı bırakıp hiç derdin kalmasa daha iyi olmaz mı?

Zaten 6 aydır içiyormuşsun yol yakınken bırak derim çünkü ilerde %100 pişman olacaksın ve Annen'in sana iyilik yaptığını sanıyorsun ama en büyük kötülüğü o yapıyor haberin yok belki diğer konularda çok iyi bir Annedir, belli ki sende Anneni seviyorsun ama bu konuda Annen tamamen hatalı kusura bakma.

Ülkemizde sırf özentilik için lisede sigaraya başlayan insanlardan nefret ediyorum.

Lütfen o konulara hiç girmeyin sizde haklısınız ama yaptım bir mallık 6 ay oldu evet bırakabilirim ama.......

quote:

quote:

Anlatayım bazen bana karşı soğuk davranır bazense çok iyi arkadaş gibiyiz,işi düştüğü zaman hele bana çok güvenir ama bu konuda ne yapacağı hakkımda bir fikrim yok

Ben annemin çenesinden korkardım nefret eder sigaradan babam yüzünden babamda 20 yaşından beri içiyor neredeyse yaş oldu 50 bırakması lazım ama bırakmak istemiyor herhalde. En başlarda bir şey demiyordu problem yoktu. Sonra ara sıra içme etme yapma gibi konuşmalar geldi babamdan. Sonra 1,5 hafta önce annem purolarımla sigaralarımı yakaladı Korktuğum kadar çene yapmadı ama malum bırakmam lazım şimdi bırakamazsam üniversitedeki rahat ortamda hiç bırakamam.

Ne diyebileceğine gelirsek eğer kendisi içiyorsa ki içiyor, hiç bir şey demeye hakkı yok ben bu kadarını söylerim.

Yorumun için sağol bende yakalanma gibi bir durum yok bildiği halde bişey yapmıyor demiyor normal davranıyor eskisi gibi kesin bir terslik var...
    Kendisi içiyor evet zaten bende onu söylemeyi planlıyorum ne kadar doğru bilemem ama....

• quote:

quote:

quote:

Bende ondan korkuyorum :(

quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Lütfen o konulara hiç girmeyin sizde haklısınız ama yaptım bir mallık 6 ay oldu evet bırakabilirim ama.......

quote:

quote:

Yorumun için sağol bende yakalanma gibi bir durum yok bildiği halde bişey yapmıyor demiyor normal davranıyor eskisi gibi kesin bir terslik var...
    Kendisi içiyor evet zaten bende onu söylemeyi planlıyorum ne kadar doğru bilemem ama....

Alıntıları Göster
    Yukarı !

• quote:

Yukarı !

Alıntıları Göster
    Git konuş bence zaten arkadş gibiyiz diyon en fazla yiceen 2 tokat oda havadan kasma derim
  • Babanin karsisina gec, bacak bacak ustune at bi elde tvit bi elde sigara

• quote:

Orijinalden alıntı: Misile

Git konuş bence zaten arkadş gibiyiz diyon en fazla yiceen 2 tokat oda havadan kasma derim

Ben dayak korkusunda değilim aslında gidip konuşurum ama dayak yedikten sonra bidaha benle konuşmamasından korkuyorum ya küserde uzun bir süre konuşmassa

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov.

Babanin karsisina gec, bacak bacak ustune at bi elde tvit bi elde sigara

Dayak yiyeceğim varsa 2 katını yerim sonra

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.