Şimdi Ara

babama internetten uçak bileti aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babama internetten uçak bileti aldım nüfus cüzdanı ile gitse yeter mi? bir aksilik çıkmasın bir ton laf yapar.

• Yeterli ama ne olur ne olmaz rezervasyon kodunu yazsın bi kenara.
  • kredi kartı ile aldım kredi kartını göstermesi lazımmı ben istanbuldayım o erzurumda uçak yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkxy

kredi kartı ile aldım kredi kartını göstermesi lazımmı ben istanbuldayım o erzurumda uçak yarın

Hayır gerek yok öyle birşeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Orijinalden alıntı: berkxy

kredi kartı ile aldım kredi kartını göstermesi lazımmı ben istanbuldayım o erzurumda uçak yarın

Hayır gerek yok öyle birşeye.

oldu sağol
  • normalde anadolujet (thy) kurallarına göre kart ibraz edilmesi zorunludur fakat banada babam internetten bilet alıyor daha bir sorunla karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 26 Aralık 2011; 20:24:40 >
  • rezervasyon kodunu alsın yinede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

normalde anadolujet (thy) kurallarına göre kart ibraz edilmesi zorunludur fakat banada babam internetten bilet alıyor daha bir sorunla karşılaşmadım.

anadolujetden aldım kart babamın adına bana bırakmıştı alış veriş yaparsın diye yer ayırtırkende öyle birşey yazıyordu şimdi kartı yollama şansım yok uçak yarın kalkıyor birde uçağa binmek için 2 saatlik yolden gelecek adam sorun çıkarmazlar inş.
  • sunexpress ten almıştım 5 gün önce sadece kimlik istendi bileti orada kesiyorlar.
  • bileti alırken site site dolaştın mı bilmiyorum da dolaştıysan eğer el emeği göz nuru şu ucuz uçak bileti sitemi kullanabilirsin :)www.kolayuc.com
  • Ucuz uçak bileti almak isteyenler tavsiyelerime lütfen uyun; en ucuz uçak bileti sitesi;www.biletbayisi.com 'dur. Uçak bileti denince akla gelen 5-10 tane site vardır bunların içinden siteleri ziyaret ederek tercih yapabilirsiniz.
    Thy uçak bileti alıcağınız zaman ise kesinlikle tavsiyem thy dir.
    Pegasus ucuz uçak bileti siteleri başındahttp://pegasus.gen.tr gelir pegasus ucuz bilet sorgulaması yapabilirsiniz.
    Anadolujet uçak bileti içinhttp://anadolujet.biz.tr yi tercih edebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.