Şimdi Ara

Babama birileri dava mı açmış? Acil Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün e-devlet sitesinden babamın kalan ssk günlerine bakıyordum. Tam çıkarken benim sayfam kısmında babam hakkında bir dava gördüm. Tıkladığımda şok oldum resmen. Tanımadığım insanların isimlerinin içinde ayrıca babamın ismide vardı Ayrıca 2009da başlamış ve bizim hiç haberimiz yok. İşin ilginç yani 4 ay öncesine kadar böyle bir davada gözükmuyordü sitede.. Babamın kimseyle alıp vereceği yok herhangi bir ortaklık durumuda yok zaten serbest meslek doğalgaz ustasıdır. Ben çözemedim olayı lütfen yardım edin. (Daha kendisine de söylemedim)

Sayfadan aldığım ss aşağıda..

Babama birileri dava mı açmış? Acil Yardım!!

• Babana soyle senin bilmediğin işler dönüyor sanirim
  • bilmiyorum hocam babam bu mahkeme karakol gibi işlerde beyni sulanır hemen. anlamadığım nokta eve kağıt falan gelmesi gerekmezmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil_lilith

quote:

Orijinalden alıntı: Mylo

bilmiyorum hocam babam bu mahkeme karakol gibi işlerde beyni sulanır hemen. anlamadığım nokta eve kağıt falan gelmesi gerekmezmi?

yazılışı kayyum idi sanırım. Miras davalarına bakan mahkeme

bknz. ortaklığın giderilmesi

ama tanımadığımız kişilerin ismi var. en azından soyadı çakışması olmazmı birkaç kişinin? bu arada sorun olurmu bu mahkeme?
  • Senin halledebileceğin bir iş değil,dosya numarasını ve hangi mahkeme'de olduğunu babana söyle,kendisi gidip araştırsın.
    Eğer bir yanlışlık varsa düzeltirler zaten,yanlışlık yoksa neden bu daya müdahil olmuş onu anlar.
  • Miras davasına benziyor.
  • Yanlışlık yoksa miras diye biliyorum
  • neeeeeee? babana dava mı açmışlar??
    ulan bu abiye yapılırmı be !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.