Şimdi Ara

babama artık bi ayar vermelimiyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yaşım 21 ve babam küçüklüğümden beri döver bagırır veya azarlar ama bu olaylar ben haklıykende aynıdır bu yaşımda tamam eskisi gibi çok fena şiddet görmüyorum eskide 14 15 16 lı yaşlarda adeta tamamen suçsuzca burnum agzımın kanadıgı olmuştur geçmişi bırakalımda işte bu azarlama ve şiddet sonucu bende hep suskun kaldım ve hiçbirşekilde saygısızlık yapmadım bu olaylarla beni öyle şeytan gibi biri sanmayın gayet sessiz ve bi itiraz etme gibi bi durumum olmadı nedendir bilmem.arkadaşlarımla fazla takılmamı istemez seçtiğim arkadaşlara karışır kendi paramla aldıgım arabaya sahiplenmiş ve arabadan rahat rahat dolaşmama izin vermez zorla biriktirdiğim 7500 tl yi aldı hiç ses çıkarmadım böyle bi insan bu durumlardan ben hep şikayetçiyim fakat bi çözüm yolu bulamadım. ayrıca yılda sadece bayramlar hariç hergün dükkanda bedava calıştım ( bana verdiği 10 15 tl) dükkanda öyle kolay bi iş değil sabah 7 de girioz 11 12 ye kadar gece sonuç olarak artık bu sinirlerimin kendi vücuduma zarar verdiğini hissediyorum lütfen önerilerinizi bekliyorum

• Bugüne kadar durduğun kabahat! Ayarın alasını ver. Ciddi söyliyorum ayarı ver!
  • wesley3131 W kullanıcısına yanıt
    ne yapabilirim ki
  • "Artık işe gelmeyeceğim." İle başla, ondan sonra mutlaka itiraz edecektir. Dikine git. Eğer vurursa(ki vurur bence anlattıklarına göre) sende karşılık vermeye çalış. Öyle aman aman hastanelik etme ama bence 1-2 vuruştan zarar gelmez. Bir daha sana böyle davranmamayı öğrenecektir. Eğer işle ilgili laf etmezse en ufak yanlışında böyle yap derim.
  • wesley3131 W kullanıcısına yanıt
    o cesareti bi türlü toplayamadım ama benim düşüncem habersizce kaçmak
  • Bu seferde annene zarar verebilirsin. Ama kendi başının çaresine bakacak olursan. Neden olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: riberyali

o cesareti bi türlü toplayamadım ama benim düşüncem habersizce kaçmak

İşin gücün var mı kardeş? Ne yapıyorsun nasıl yaşıyorsun o parayi nasıl biriktirdin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    işim var ayakkabıcıyım bi yandan da okuyorum ama buna okumak denirse geliyorum 2 de 3 te öglen akşam 10 11 e kadar çalıştırıo bu adam beni isteksizce calışıyorum
  • Pişman olacağın bir şey yapma,babana sakın vurma.Paranı gizlice biriktir,belli aralıklarla bankaya yatır.İşe gitmek istemiyorsan gitmeyeceğini söyle şiddet uygulasa bile geri adım atma mecbur o geri adım atacaktır.Bu biraz kabullenme meselesi bazı şeyleri ailene alıştırdıysan senden hep beklerler bunu kırmak için kararlı duruş lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radamelfalcao R kullanıcısına yanıt
    usta şimdi ben biraz baş kaldırsam şiddet uyguluyacak o adımdan sonra ne yapacam orası mechul
  • riberyali kullanıcısına yanıt
    Hocam mümkün olduğunca şaşırtmanız lazım,durumu tam bilmiyorum fakat anneniz de sizin yanınızdaysa daha kolay olacaktır.Dövmeye kalktığında istediğin kadar döv yine de işe gelmeyeceğim deyip bunu önceden annenize de söylediğiniz zaman kabullenmesi daha kolay olacaktır.Siz de karşılık verirseniz olay daha çok büyüyüp inada gidebilir ve düzelmeyen bir soğukluk ortaya çıkabilir.Kimse mutlu olmaz.Ben bunu görmüş bir insanım çok şükür ben yaşamadım fakat kuzenim amcamı dövdü ve bundan sonra hiçbir şey iyi olmadı

• radamelfalcao R kullanıcısına yanıt
    dayak yemekten çekinmiyorum neyden çekindiğimi cidden bilmiyorum ama beni engelleyen bişey var gibi bi his oluo içimde çok sıkıldım hayattan
  • quote:

Orijinalden alıntı: riberyali

dayak yemekten çekinmiyorum neyden çekindiğimi cidden bilmiyorum ama beni engelleyen bişey var gibi bi his oluo içimde çok sıkıldım hayattan

Kardeşim madem öyle annenle konuş gitmeden ve terk et o şehri yapacak bir şey kalmamış artık.. yalnız bir rica. Babana bir mektup yaz her şeyi etraflica anlatan gitmeden. Neden gittiğini bilsin. nereye gitmeyi düşünüyorsun var mı aklında bir yer?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    herhangi bi yere gidebilirim maddi bi sorun bi süre çıkmıyacagından eminim
    Yaşın 21 olmuş Arkadaş böyle davranıyorsa konuş böyle böyle laftan anlamıyor mu evden ayrıl yollarını bence böyle yaşın 21 kendi hayatın bir karar vereceksin ve kaymağıda ceremesinide sen çekeceksin evden ayrılırsan sana kızgın olacaktır hatta küs hasta olduğunda yanında istemeyecektir belki yada hatasını anlayacaktır
  • Ayar ver hemde çok sert bir ayar ama annen arada kalmasın

• annenle konuş baban sana karşı hata yapmış ama babana el kaldırmak ne kadar doğrudur bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş ne olursa olsun babana vurma allah katında çok büyük günah imanını zedeleme boşuna hemde vicdanın seni çok rahatsız eder paranı biriktir 4-5 ay sabret annene haber ver ve ayril evden

• The Loner kullanıcısına yanıt
    neyin kafasındasın sen? sana küfredip ban yemeye bile degmezsin.
    babanın dükkanında bedava mı çalıştın? sanki kazandıgı parayı başkasına harcıyormuş gibi konusuyorsun. o para yine ailene , sana harcanıyor. o dükkan yarın öbür gün belki sana kalacak, sen işleteceksin. babaların yüzü sert olabilir ama kalpleri öyle degildir. babanla konus, olmadı abin/amcan vs filan varsa araya onu sok, o konussun.

aslında yukarda söyledeiklerinde herhangi bir sorun da yok. harçlıgının az olması ise sorunun bunu konuş. yok işyerinde fazla çalışmak ise sorunun bunu konuş. zaten artık oyle siddetde gormuyorsun ki baban da farkında artık büyüdügünün.

sen biraz fazla kafaya takıp kendi kendine sinir yapmışsın. bir konu vardı, babası ile cok büyük sorun yaşayan ve çok büyük konusan biri vardı bu forumda. biri o konuyu hortlatmış. eleman babamla aram cok iyi , bu konuyu actıgımı bile unuttum diyordu.

baban senin duygularını biliyormu? hic konusmayı denedin mi? üstteki 1-2 noldugu belirsiz döv gibi bsiiyler yazmış. ne dövüyorsun, kimi dövüyorsun. adam yaşlandı diye mi , sen büyüdün diye mi gücün yetiyor dövüyorsun? sana zor gelen bu işlerin kat be katını baban senin ve aileniz icin cekmiştir emin ol. gece 12 ye kadar calışırken baban kahvede mi oturuyor? yoksa o da mı calısıyor? senin derdin başka bence, ama babana kızıyorsun. tam olarak sorununu belirle. belki de sorun baban bile degil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.