Şimdi Ara

Babam ve kavga..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten bi daha ömrüm boyunca müziği yüksek dinlemiycem, sonu çok daha kötü bitebilirdi, allah tan ayırdılar birbirilerine zarar vermeden, herneyse tavsiyeler için sağolun

Bbamdan da özür diledim az önce, bi daha açmıcam dedim, ama haksızsın diyenler olmuş, doğru haksızım ama bi rica etmek var bide terbiyeye laf söyleyerek müziği kapat demek var, sonuçta sizin sizin babanız böyle bi durumda sakin kalırmıydı, sanmıyorum

Edwird katmayın işe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E r h A N -- 27 Aralık 2008; 21:14:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YrkndrY

söz konusu Death'se gerisi teferruattır.

Bende gaza geldim açım sesini dedim olan oldu işte...

Dayısı asai olan arkadaşın dayısı da baya bi asabiymiş one ya nefes alıyo diye dövmüş
  • baban ile gurur duymalısın kardeş
  •  Babam ve kavga.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: firatdo

Babam ve kavga.....

Haha ne adamsınız ya hemen uluyonuz bişeyler

@wolkytolky

Doğru diyorsun
  • bizimkide asabı zaten hiç kimseyle ilgilenmez ama sinirlendimi susmaz..

bu arada ben zaten hiç müzik falan açmam gerekirse tv yi açıyorum.. çok ses geldi seviyesini düşürüyorum.
    bazen gene açıyorum allaha şükür hiç komşulardan rahatsızlık bilgisi gelmedi.
    hiç müzik dinlemediğim için zaten müzik sesi ve yüksek sestende kafam şişiyor..

ama ben tvnin sesini sadece filmim olursa açıyorum.

bu arada erhan senin hatan var burda sen gidip müziği açıp apartmanı rahatsız ederken tabi gelir adam senin 16 yaşınla alakası yok apartmanda yaşamayı öğrenin en azından bende öğrenecem.. bazen gürültü mürültü ettik hadi neyse.

tabiki bu arada apartmanı rahatsız etmeyecek şekilde müzik dinlerseniz zaten sorun olmaz ama senin hatan bunda.

sonuçta babanda ve adamda haksız duruma düştüler.
    örnek;
    bizim 1.normal katta ve karşı komşumuzun altında oturan nihat bey var.. kendisi servisçidir gündüz eve gelir uyur sonra kalkar servise gider tekrar gelir... gece 11-12 de servis bir daha gelir gece uyu uyuyabilirsen.. alt komşumuz müzik son ses,içerde oyunlar,yaramazlıklar,açılan sesler vs.. bizimki tabi çıldırıyor yukarda böyle yapar öyle yapar yok..
    birkaç gündevam etti baktı olmayacak iniyor aşağı..
    tık tık tık!
    -Ne yapıyorsun?(kafa bir sağa bir sola dönüyor bu arada)
    aydan hanım komşumuz diyorki;
    -özür dilerim abi bir daha olmayaak.. rezil oluyorlar ama gene dinlemezler
    bir daha yapılır ve aşağı inip elektrik saatlerinin bulunduğu yerde şalteri aşağı yukarı kaldırıyor ve yukarı gidiyor ne müzik nede yaramazlık hiç bişe olmuyor.

• babalardan bazen böyle beklenmedik hareketler gelebiliyo ben küçükken hatırlıyorum unutamamda gerçi
    ankarada oturanlar bilirler meşrutiyette yayalar atlar yola arabayla gidiyoruz babamla 2 tane abi atlamıştı ben 12-13 yaşlarındayım çarpmadık son anda fren yaptık ama o çocuklardan bi tanesi geldi kaportaya yumruk attı yavaşlan dingil dedi cam da açık herkez bize bakıyo babam bana baktı telefonu verdi dayak yersem falan ali abini ara gelir o dedi indi arabadan hiç durmadan ikisine bi girişti ben bakamıyorum korkudan sonra arabaya bindi bi baktım ikisinide dövmüş ben içimde vaybe falan diyom ama süper bir duygu sonra meşrutiyetten son gaz sıhhıyeye indik tabi hala unutamam sende unutamazsın bu olayı lan içinde kalmış anlatıyım dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se_co

bizimkide asabı zaten hiç kimseyle ilgilenmez ama sinirlendimi susmaz..

bu arada ben zaten hiç müzik falan açmam gerekirse tv yi açıyorum.. çok ses geldi seviyesini düşürüyorum.
    bazen gene açıyorum allaha şükür hiç komşulardan rahatsızlık bilgisi gelmedi.
    hiç müzik dinlemediğim için zaten müzik sesi ve yüksek sestende kafam şişiyor..

ama ben tvnin sesini sadece filmim olursa açıyorum.

bu arada erhan senin hatan var burda sen gidip müziği açıp apartmanı rahatsız ederken tabi gelir adam senin 16 yaşınla alakası yok apartmanda yaşamayı öğrenin en azından bende öğrenecem.. bazen gürültü mürültü ettik hadi neyse.

tabiki bu arada apartmanı rahatsız etmeyecek şekilde müzik dinlerseniz zaten sorun olmaz ama senin hatan bunda.

sonuçta babanda ve adamda haksız duruma düştüler.
    örnek;
    bizim 1.normal katta ve karşı komşumuzun altında oturan nihat bey var.. kendisi servisçidir gündüz eve gelir uyur sonra kalkar servise gider tekrar gelir... gece 11-12 de servis bir daha gelir gece uyu uyuyabilirsen.. alt komşumuz müzik son ses,içerde oyunlar,yaramazlıklar,açılan sesler vs.. bizimki tabi çıldırıyor yukarda böyle yapar öyle yapar yok..
    birkaç gündevam etti baktı olmayacak iniyor aşağı..
    tık tık tık!
    -Ne yapıyorsun?(kafa bir sağa bir sola dönüyor bu arada)
    aydan hanım komşumuz diyorki;
    -özür dilerim abi bir daha olmayaak.. rezil oluyorlar ama gene dinlemezler
    bir daha yapılır ve aşağı inip elektrik saatlerinin bulunduğu yerde şalteri aşağı yukarı kaldırıyor ve yukarı gidiyor ne müzik nede yaramazlık hiç bişe olmuyor.

Bende haksız olduğumu kabul ediyorum taibiki, komşuyu rahatsız etmişim tamam da adam da öyle derse o haksız duruma düşer bence o an, sonuöta konuştuğu kişi annem ve babam anneme karşı böyle konuştuğu için zaten sinirlenip geldi, olay da büyüdü tabi

• benim babam öyle bişey olsa beni hemen azarlardı hiç beni korumuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: coldmen

benim babam öyle bişey olsa beni hemen azarlardı hiç beni korumuyor

İlk beni korudu adama karşı sora azarladı, emin ol senin babanda böel bi durumla karşılaşsaydı bana olduğu gibi olurdu,
  • sende akşam akşam abuk sabuk müziklerin sesini fazla açma
  • Burda komşu dışında herkez halı bence. Baban da asabi biri değil kim olsa aynını yapardı.Adam gelip rahatsız oluyoruz müziğin sesini kıssın lütfen falan demeliydi öyle kaba konuşursa yer lafı bişeyde yapamadan gider. Bide babana küfretmiş senin ve eşinin yanında.Babanda senin vve annenin yanında küfür yiyince tamam eyvallah diyicek hali yok tabiki adama saldırıcak komşu haklıyken haksız duruma düşmüş Babanın komşuya tavır koyup tekbaşınıza kaldığınızdada seni uyarması güzel bence
  • Bende yıllarca kısık sesle müzik dinledim. Müstakil evde olmama ragmen hala komşuların rahatsız olması düşüncesiyle o kadar abartmıyorum sesini müzigin. Dikkatli olmalısın bence.
  • bari symbolic calsaydin komsuda gaza gelirdi .........
  • olaylar enteresan gelişmiş fakat en azından sana bir ders olmuş bu durum.
  • Kapısına akıt bence komşunun.
  • Kendine kulaklık al. Bangır bangır dinle. Bu saatlerde fazla sesle müzik dinlenmeyeceğini bilmen gerekirdi.
    Böyle saçma bir nedenden dolayı babanın girdiği olaya bak. Baban seni fırçalmakta haklı.
  • Koptum: D
    quote:

Orjinalden alıntı: Hocam?

Kapısına akıt bence komşunun.
  • Benden örnek olsun birde. kısık sesle konuşamıyorum kaldı ki kısık sesle mi müzik dinleyeceğim.Geçen sene Üstteki ev sahibi indi aşağı, bu ses gürültü de ne böyle diyerekten, tamam kısarım dedim.Birinciye kıstım.Sonra yine günlerden bir gün öğle saatlerinde açtım sistemi dinliyorum.Sago seri gidiyor.İndi yine içine etti gitti.

Birşey demedim kıstım kapattım.Artık takıntı haline gelmiş ne zaman zart desem aşağı iner hale geldi.Baktım olcak gibi değil.Bu sefer 600 watt ın 700 ünü bir verdim.Şarkıda "ModeXL-Erotizma" şarkıda direkt yatak odanın köşesine bayrağı diker hepinizi ....ten .....kerim diyor.

Tabi bu bizim komşu yine indi.Dedim bekle hemen kısıp geliyorum ,adam 45 yaşında aldım benim haydarı çivili falan dedim bunu görüyon mu abi, babam yaşında adamsın seni bunla bir güzel döverim bütün mahalleyede reklam ederim dedim.Az kaldı kafa göz giricem.Sonra komşular geldi gürültüye.

Adamı aldılar götürdüler evine.Eşşolusu 1 senedir kiraya gitmişti evini ancak satabildi.Bazen de hak ediyorlar ama gerek yok olayı büyütmeye.Ne demişler az işten çok iş çıkar...

• quote:

Orjinalden alıntı: emure

Burda komşu dışında herkez halı bence. Baban da asabi biri değil kim olsa aynını yapardı.Adam gelip rahatsız oluyoruz müziğin sesini kıssın lütfen falan demeliydi öyle kaba konuşursa yer lafı bişeyde yapamadan gider. Bide babana küfretmiş senin ve eşinin yanında.Babanda senin vve annenin yanında küfür yiyince tamam eyvallah diyicek hali yok tabiki adama saldırıcak komşu haklıyken haksız duruma düşmüş Babanın komşuya tavır koyup tekbaşınıza kaldığınızdada seni uyarması güzel bence

eyvallah destek çıktığın için

quote:

Orjinalden alıntı: Hocam?

Kapısına akıt bence komşunun.

Yok artık lebron james

quote:

Orjinalden alıntı: ottoman_solidar
    Benden örnek olsun birde. kısık sesle konuşamıyorum kaldı ki kısık sesle mi müzik dinleyeceğim.Geçen sene Üstteki ev sahibi indi aşağı, bu ses gürültü de ne böyle diyerekten, tamam kısarım dedim.Birinciye kıstım.Sonra yine günlerden bir gün öğle saatlerinde açtım sistemi dinliyorum.Sago seri gidiyor.İndi yine içine etti gitti.

Birşey demedim kıstım kapattım.Artık takıntı haline gelmiş ne zaman zart desem aşağı iner hale geldi.Baktım olcak gibi değil.Bu sefer 600 watt ın 700 ünü bir verdim.Şarkıda "ModeXL-Erotizma" şarkıda direkt yatak odanın köşesine bayrağı diker hepinizi ....ten .....kerim diyor.

Tabi bu bizim komşu yine indi.Dedim bekle hemen kısıp geliyorum ,adam 45 yaşında aldım benim haydarı çivili falan dedim bunu görüyon mu abi, babam yaşında adamsın seni bunla bir güzel döverim bütün mahalleyede reklam ederim dedim.Az kaldı kafa göz giricem.Sonra komşular geldi gürültüye.

Adamı aldılar götürdüler evine.Eşşolusu 1 senedir kiraya gitmişti evini ancak satabildi.Bazen de hak ediyorlar ama gerek yok olayı büyütmeye.Ne demişler az işten çok iş çıkar...

Hocam naptın ya vur dedik öldürdün sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E r h A N -- 27 Aralık 2008; 23:09:18 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.