Şimdi Ara

Babam için telefon tavsiyesi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merahabalar. Telefon piyasasını çok aşırı tekip eden birisi değilim, bu yüzden sizlerin fikrine ihtiyacım var.
    Babam beni eski telefonum Sony Xperia M'i kullanıyordu (4" ekran). Ancak telefonu bozuldu. Şimdi yeni bir telefon alma düşüncesinde.
    -Ekranı büyük olmasın istiyor, onun için taşınabilirlik önemli. 4,5"'den yukarı olmasa iyi olur ama yinede kafasına yatan bi model olursa max 4,8" olacaktır sanırım.
    -Telefondan fazla büyük beklentileri yok. Ram ve işlemci çok önemli değil o yüzden. Ancak kamerası güzel olması iyi olur. Arada fotoğraf çekiyorlar ve bazen skype için kullanıyorlar.
    -Televizyona ekran yansıtma özelliği olursa sevinirim dedi (skype için)

    Tam bi fiyat söylemedi ama en fazla 800 liira civarlarında bişeyler düşünüyor sanırım
    Ben araştırmalarım arasında galaxy s4 (550TL N11) mini ve galaxy j2(620TL N11)'yi uygun gördüm. Galaxy j2'yi hiç bilmiyorum ama s4'ün kamerası gayet iş görür seviyede olduğu için.

    Ancak dediğim gibi çok aşırı hakim olduğum bir konu değil. O yüzden tavsiyelere açığım. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim







  • Hocam s4 aradığınız cihaz hatta 2.el s5 bile bulabilirsiniz.. Düşünürseniz bende s4 satıyorum 2. El ilanlara bakarken gördüm yazınızı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetnbr kullanıcısına yanıt
    Babama samsung galaxy core prime aldık.500 tl civarı bulabilirsiniz.İşlemcisi hızlı kamerası iyi tavsiye ederim.Duruma göre lg magna da iyi bir seçim olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köfteciŞakir kullanıcısına yanıt
    Hocam core prime'ı incelemiştim daha önceden de kamerası s4 mini'nin falan gerisinde kalıyor bildiğim kadarıyla o yüzden eledim onu :) Lg magna güzel telefonmuş ama 5" babama büyük gelebilir. Teşekkür ederim yinede
  • Lenovo p1m 2gb ram 5 mp on kamera 4000 mah batarya 12 saat ekran süresi. Su sıçramasına karsi dayanıklı ekran. 5 inc büyüklüğünde sanal tuş yok. 630 tl için mukemmel bir telefon. 2. El tele bulaşma. Ben babama bunu aldım cok memnun ozellikle zirt pirt sarja takmıyor teli. Daha ucuz bisey istersen huawei honor 3c yi tavsiye ederim. Hb de 500 tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetnbr kullanıcısına yanıt
    Lenovo a2010 modeline bakin 400 tl civari ustelik 4.5 g destekli.Ama kamerasi nasildir bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo A7000-Galaxy J5-Meizu M2 Note-Lenovo Vibe P1M-General Mobile Android One 4G

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finallerden dolayı pek bakamadım geç cevap zorunda kaldım :) tavsiyeler için teşekkürler özellikle lenovo'lar kullanışlı duruyor. Babama bi kaçını söyledim bu modellerden gidip bakıcak. Çok teşekkür ediyorum ilginize :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.