Şimdi Ara

BABAM GİBİ OLMAK İSTEMİYORUM!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben 16 yaşındayım daha. Babamın davranışlarını beğenmiyorum ama ortamlarda onun gibi davranıyorum ne kadar istemesemde. Mesela babam ota moka gülen , ailede bir konu hakkında saçma önerilerde bulunan, annemle sürekli kavga eden, odun ve antika, espri anlayışı eksilerde, annem bi iki naz yaptığında hemen kanan biri. Ailede en çok benim, sonra annemin, sonra 11 yaşındaki kardeşimin, en son babamın sözü geçer. Ben böyle olmak istemiyorum. Ama ortamlarda onun gibi davranıyorum. Buna nasıl dur demeliyim?

Biraz da psikolojisi bozuk, herşeye bağıran biri.

• Armut dibine düşer dedikleri bu olsa gerek, ortamlardaki davranışını anlatmamışsın aile içini anlatmışsın yalnız, espiri ve herşeye gülmeden ibaretse sıkıntı değil her insan mükemmel olcak diye bir şey yok, belkide sen busun değişmek sadece bir maske ile kendini kasmandan ibaret olabilir, huyların değişmesi çok zor bir şeydir diye zannediyorum. Genede sen bakma bana yanlış düşünüyorda olabilirim, bir psikolog tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34GKN35

Armut dibine düşer dedikleri bu olsa gerek, ortamlardaki davranışını anlatmamışsın aile içini anlatmışsın yalnız, espiri ve herşeye gülmeden ibaretse sıkıntı değil her insan mükemmel olcak diye bir şey yok, belkide sen busun değişmek sadece bir maske ile kendini kasmandan ibaret olabilir, huyların değişmesi çok zor bir şeydir diye zannediyorum. Genede sen bakma bana yanlış düşünüyorda olabilirim, bir psikolog tavsiye ederim.

Yani ortamlarda hep pasifim ve konuştukça ezik durumuna düşüyorum. Aynı babam gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafanın rahat olması lazım yoksa bu düşüncelerle ettiğin laflardan hayır gelmez zaten, konuşmadan önce ne desem, nasıl desem, acaba ezik duruma düşermiyim dersen zaten baştan kaybediyosun, nasıl içen adamın kaygısı azalıyor zincirlerini kırıyor bir başlıyor konuşmaya memleket kurtarıyor sanarsın başbakan konuşuyor, adamın kafa rahat abi, sende takıntılarından sıyrıl önce yoksa gelişme gösteremezsin. Ayrıca yaşın çok genç daha bende o yaşlarda öyleydim denebilir yapı meselesi biraz ha memnun değilsen zaten bu değişme arzusuyla bir yerlere gelirsin ama kaygılarını kenara bırakman, öz güvenini arttırman lazım, zor iş allah kolaylık versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heartist

quote:

Orijinalden alıntı: 34GKN35

Armut dibine düşer dedikleri bu olsa gerek, ortamlardaki davranışını anlatmamışsın aile içini anlatmışsın yalnız, espiri ve herşeye gülmeden ibaretse sıkıntı değil her insan mükemmel olcak diye bir şey yok, belkide sen busun değişmek sadece bir maske ile kendini kasmandan ibaret olabilir, huyların değişmesi çok zor bir şeydir diye zannediyorum. Genede sen bakma bana yanlış düşünüyorda olabilirim, bir psikolog tavsiye ederim.

Yani ortamlarda hep pasifim ve konuştukça ezik durumuna düşüyorum. Aynı babam gibi.

baba bir cocugun karakterinin sekillenmesinde en onemli etken belki de elbet etkileneceksin ama illa onun yaptigi hatalarin aynisini yapacaksin diye bir kural yok iyi huylarini al kotu davranislarini kendine yapmamayi tembihle. karakterinin duzgun olmasi icinde peygamber efendimizin(sav) hayatini oku hadisleri oku veya hangi buyuk sahis sana uygunsa onu kendine ornek al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Her konuda bilgin olması lazım her yerde rahat konuşman için.
  • O zaman olmazsın kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.