Şimdi Ara

Babam Deri MONT Alcak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam bana sana bi deri mont alak dedi. 350-400 tlye falan araştır beğen ayırt, ben gidip ödemesini yapıp alayım dedi.

Sizce o paraya gerçek deri mont almakmı mantıklı? Yoksa 100 tlye suni deri mont + 100 tlye şişme mont + 100 tlye ayakkabı + 100 tlye bot falan gibi bir kombinasyonmu daha mantıklı?

Gerçek deri montun bir havası var ama üstünde insanlar dokunmadıkça anlayamaz bakıp gerçekmi sunimi diye. Siz olsanız naparsınız?

• ?
  • Alacaksan 350-400 liralık iyi bir bot al, alacaksan 400-500 lük iyi bir şişme mont al.. Fiyatlar böyle dostum alacaksan iyisinden bir tane al. O yüzden deri mont istiyorsan alabilirsin. Ama ne alırsan al kaliteli al derim.
  • kombin yap bence gerçek deri alma,kaliteli suni deri al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Alacaksan 350-400 liralık iyi bir bot al, alacaksan 400-500 lük iyi bir şişme mont al.. Fiyatlar böyle dostum alacaksan iyisinden bir tane al. O yüzden deri mont istiyorsan alabilirsin. Ama ne alırsan al kaliteli al derim.

400-500 e şişme mont fazla ya? Aslında çok güzel modeller var Pierre Cardin falan ama dediğim gibi şişme montun kalitesi olmazki? Dış tarafı sonuçta hep aynı kumaş yani fark yok. Deri olsa kalite farkı olurda bence bunlarda olmaz şişmelerin hepsi aaynı gibi:

Jack Jones şişmeler var 120 tlye onlardan alabilirim ama işte 3-4 parça bişeymi almak mantıklı tek 1 tane montmu onda kararsızım.
  • 100 tlye suni deri mont + 100 tlye şişme mont + 100 tlye ayakkabı + 100 tlye bot
  • Why not both?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.