Şimdi Ara

Babam'dan nasıl kurtulabilirim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sovyet Maymunu

quote:

Orijinalden alıntı: asdef55

quote:

quote:

eve bakıyomu baban harçlık felan verdigi varmı sana

pek bişey vermez sürekli gözü üzerimizdedir kendine harcar ama bize girince banyo yapmama kadar kavga çıkarır.Yediğimiz lokmaları sayar.

arkadas iliskilerini nasıl sürdüyosun hem kendini düsünmeyen hemde ailesini düsünmeyen bi adamla bence babannen ile veya deden yasıyosa onlarla konus olmadı babanın kardesi varsa git onlarla konus özellikle amcan varsa amca babamla konuş de bıktık de felan sertse sözüde geciyosa biraz düzelmeler olabilir belki

3-5 tane sağlam dostum vardır gerisi fıstır hiç kimseyle muatap olmam.Akaraba denen bişey de yok hepsiyle kavgalılar bazı akrabalarımı hayatım boyunca hiç görmedim.

allah kolaylık versin ne diyeyim para felan sıkıntı oluyormu çok

• kendi parani kazandigin zaman ozgursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamThug

Babanı yatılı okula yazdır.

....

Babam'dan nasıl kurtulabilirim. Babam'dan nasıl kurtulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC0927F0F -- 4 Haziran 2014; 22:26:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dama124

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihsaskom

ipleme hiç muhatap bile olma

ama arkadaşım adam bize bulaşıyo yoksa iplediğim yok zaten.

18 yaşından sonra annenide al git devlet baban olamyınca maaşda veriyor üniversite okurken bursta alırsın tamam

nereye gidebilirim ne yapabilirim hiç bilmiyorum ki?Nereye başvurmamız lazım?

Senin değil annenin başvurması lazım.. Şikayetçi olup baban hakkında uzaklaştırma kararı aldırabilir.. Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi kanununa göre işlem yapılır.. Belli bir süre evin yanına dahi yaklaşamaz baban.. Fakat sana yine de bir tavsiye.. Oğul olarak hangi şartta olursan ol.. O na asi olma.. Baba ahı başka bir şeye benzemez.. Hak etse dahi..

• Benim de insanlara zarar verme isteğim var işkence tarzı kendime zor hakim oluyorum aile durumu da senin gibi benim babam amcamı falanda dinlemez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pıçakla
  • dostum benim babamda içip gelirdi bazen yada evimizde içerdi benle veya annemle abartılı şekilde olmasada tartışırdı bende senin gibi saçma şeyler düşünürdüm ancak 5 ay önce babamı kalp krizi nedeniyle kaybettim şimdi çok pişmanım öyle düşüncelerim olduğu için.

• Allah kolaylık versin. Ben de benzer şeyler yaşadım. En iyisi ev ayırmak.Kendi paranı kazandığın gibi o adamı sil hayatından

• quote:

çok kolay birşey sanki devletin eli yakamızda olmayacak mı?

Belirli bir süre hapis yatabilirsin fakat annen kurtulmuş olacak,onu seviyor ve değer veriyormusun annene?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dama124

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihsaskom

ipleme hiç muhatap bile olma

ama arkadaşım adam bize bulaşıyo yoksa iplediğim yok zaten.

18 yaşından sonra annenide al git devlet baban olamyınca maaşda veriyor üniversite okurken bursta alırsın tamam

nereye gidebilirim ne yapabilirim hiç bilmiyorum ki?Nereye başvurmamız lazım?

Aile koruma merkezleri var karakola filanda sorsan söylerler ama önce araştır yerini bul oraya söyle ilk sonra karakola benim fikrim tabi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eve bakıyomu baban harçlık felan verdigi varmı sana

pek bişey vermez sürekli gözü üzerimizdedir kendine harcar ama bize girince banyo yapmama kadar kavga çıkarır.Yediğimiz lokmaları sayar.

arkadas iliskilerini nasıl sürdüyosun hem kendini düsünmeyen hemde ailesini düsünmeyen bi adamla bence babannen ile veya deden yasıyosa onlarla konus olmadı babanın kardesi varsa git onlarla konus özellikle amcan varsa amca babamla konuş de bıktık de felan sertse sözüde geciyosa biraz düzelmeler olabilir belki

3-5 tane sağlam dostum vardır gerisi fıstır hiç kimseyle muatap olmam.Akaraba denen bişey de yok hepsiyle kavgalılar bazı akrabalarımı hayatım boyunca hiç görmedim.

allah kolaylık versin ne diyeyim para felan sıkıntı oluyormu çok

oluyor evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: svykr

dostum benim babamda içip gelirdi bazen yada evimizde içerdi benle veya annemle abartılı şekilde olmasada tartışırdı bende senin gibi saçma şeyler düşünürdüm ancak 5 ay önce babamı kalp krizi nedeniyle kaybettim şimdi çok pişmanım öyle düşüncelerim olduğu için.

darısı bizimkine.
  • quote:

Arkadaşlar adam hergün içki içiyor eve geç saatte geliyor annemle ve benle kavga ediyor.16 yaşındayım daha önce çok kez kavga ettim fakat sonuncuda dediki bir daha benimle kavga edersen seni evden atarım filan.Sürekli küfrediyor ve kavga çıkarmaya çalışıyor.Ne yapmalıyım bu adam için?Keşke birileri kıssa şunu bir yerlerdede öldürse filan ölse kılım kıpırdamaz.

Dostum al anneni gece kaçın gidin evde bulduğunuz herşeyi alın basın gidin ondan size hayır gelmez gideceğiniz biryer yoksada polise gidin şikayet edin adamı korkuyorsanız şikayet etmekten evde bulabildiğiniz herşeyi alın satın gidin biryere yerleşin siz o hayatı hak etmiyorsunuz daha iyisine layıksınızdır babanız için aynısını diyemem eşiyle çocuğuyla hep kavga ediyor utanmadan nasıl babalar var şu dünyada ya

Şükürler olsun babam çok iyi kalplidir Allah herkese benimki gibi temiz kalpli , dürüst baba bahşetsin hep babam gibi olmak istedim kahramanım odur benim

• Kredi kartından istediğin her şeyi al borca girsin sonra sende yatılı okula geç
  • Aduket at.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.