Şimdi Ara

Babam Benle Sidik Yarıştırıyor ( Bıktım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 yaşındayım babam 55 yaşında çocukluğumdan beri babamla yaşıyorum. Neyse direk konuya gireceğim son 1 senedir babam benimle devamlı rekabet içinde artık bu durumdan rahatsız olmaya başladım. En basitinden daha bugün yaşadığımız olay giyinmişim okula çıkıcam senin boyun kaçtı diyor 1.82 dedim ( kendisi 1.74 boyunda ) yanımda durdu kendi boyuyla kıyaslıyor aynı boydayız falan diyor oysaki ortada bariz bir fark var neredeyse 1 kafa boyu uzunum ondan uzun olmanın benım umrumda oldugunu sanıyor halbukı umrumda degıl sadece onla rekabet ıcınde olmak ıstemıyorum herneyse başka bir olay babamın işyerinde çalışan bir kızla ( 23 yaşında ) muhabbet kurdum işte hoşlaşmalar oldu babam geldi muhabbetin tam ortasında kızı azarladı sen napıyosun burda diye kız buna gıcık oldu bişey diyemedi daha böyle neler neler kendi saçları dökük diye saçlarını gösterip benim yaşıma geldiğinde seninde saçların boyle olacak kel kalacasın diyor adam saçlarımı bile çekemiyor ve bunu okadar zevk alarak soluyokı hani goren duşmanına karşı zafer kazandı sanar. akrabalar arkadaşlar ne zaman beni övmeye başlasa maşallah annesi gibi güzel falan deseler hemen sözlerini kesip annesi mi? bana çekti o diyor azarlıyor milleti. çıldıracak gibi oluyor. Artık burama kadar geldi konu açtım bu gece de arkadaşlarımla dışardaydım çektiğimiz fotoları göstericem durup dururken gösterme bana o kaşarları diye bağırdı bende bunun ustune patladım laf söylemedim kalktım kapıya yumruk atıp odaya çekildim. kesinlikle csb falan değil gayet ciddiyim beyler ne yapıcam babamla bilmiyorum normalde bana destek olması gerekirken köstek oluyor inanılmaz bir kıskançlık içinde bana karşı ama ben böyle olmasını istemiyorum ondan başka dogru durust gorustugum yok aıleden zaten böyle giderse ayrı eve çıkmayı dusunuyorum yardım edin. şu an çok sinirliyim zar zor yazdım bunları ellerim titriyor sinirden

• git ona söyle bıktım de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çay

git ona söyle bıktım de

öyle yaparsam neden diyecek sonra neden oldugunu açıklayınca tekrar kavga edicez anlamıyacak ben senle rekabet içinde olmak ıstemıyorum desem anlamıcak beni.
  • Sen metanetini yitirme. Elbet sıkılıcak, cevap verme olsun bitsin. Sende onunla tay olursan oda seni böyle kafaya alır işte. Umursamaz davran bir yerde sıkılıcaktır sonuçta.
  • Annen ile alip veremedigi birsey var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TayfunAydin

Sen metanetini yitirme. Elbet sıkılıcak, cevap verme olsun bitsin. Sende onunla tay olursan oda seni böyle kafaya alır işte. Umursamaz davran bir yerde sıkılıcaktır sonuçta.

doğru diyorsun ama dediğini yapamıyorum işte susamıyorum ama denicem
  • Bir ara bizimkide öyleydi.
    Misal buzdolabı bozulur kendi bakar uğraşır yapamazdı,sonra ben tamir ederdim.
    İlk söylediği şey ''bende yapardım da üstüne düşmedim'' olurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    annem benle dalga geçiyor
    10 yıl önce açıldı
    Kızlar benle dalga geçti
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Bir ara bizimkide öyleydi.
    Misal buzdolabı bozulur kendi bakar uğraşır yapamazdı,sonra ben tamir ederdim.
    İlk söylediği şey ''bende yapardım da üstüne düşmedim'' olurdu.

ha bide o var daha geçen dvd'yi çalıştıramadı gittim yardım ettim çalıştırdım teşekkur edecegıne bugun aksilik var ustumde dedı
  • Abi baban anneni seviyorsa ve annen sen doğduktan sonra babanla ilgilenmiyor ona soğuk davranıyorsa oda seni kıskanıyor orta yaş sendromuda olabilir ama erkek cocuklarını babalar fazla sevmez kızlar bi tanedir hep annenin gözündede erkek cocuğu bi tanedir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elixiron

Abi baban anneni seviyorsa ve annen sen doğduktan sonra babanla ilgilenmiyor ona soğuk davranıyorsa oda seni kıskanıyor orta yaş sendromuda olabilir ama erkek cocuklarını babalar fazla sevmez kızlar bi tanedir hep annenin gözündede erkek cocuğu bi tanedir :)

aynen öyle annemle hiç bir sorunum yok devamlı bana destek oluyor 1 kere laf soktugunu olumsuz bısey soyledıgını duymadım ama babam oyle degıl ıste bu bana iyi bi ders oldu ilerde cocuklarıma asla onun gıbı davranmıcam.
  • "beni anlamıycak" diyince orta 2 orta 3 dönemlrim aklıma geldi kimse beni anlamıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

quote:

Orijinalden alıntı: Elixiron

Abi baban anneni seviyorsa ve annen sen doğduktan sonra babanla ilgilenmiyor ona soğuk davranıyorsa oda seni kıskanıyor orta yaş sendromuda olabilir ama erkek cocuklarını babalar fazla sevmez kızlar bi tanedir hep annenin gözündede erkek cocuğu bi tanedir :)

aynen öyle annemle hiç bir sorunum yok devamlı bana destek oluyor 1 kere laf soktugunu olumsuz bısey soyledıgını duymadım ama babam oyle degıl ıste bu bana iyi bi ders oldu ilerde cocuklarıma asla onun gıbı davranmıcam.

Boşver babaları bazen takmamak gerek :)
  • 1. babana rahat batıyor

2. pipi boyu muhabbetine gelmeden bence mesafeyi koymalısın

3. babana bağımlı yaşadığın sürece onu idare etmek zorundasın.

yapacak bişey yok
  • yakında ünv.de gidersin bişey söyleme boşver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.