Şimdi Ara

Babam beni arkadaşlarımın önünde rezil etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Babam beni arkadaşlarımın önünde rezil etti

(En Son Oy Tarihi: 19.6.2018)
Giriş
  • Selam arkadaşlar,olay bugün oldu.Saat 9:30 gibi,ikinci dersteyiz,anons yaptılar benle beraber birkaç ismi,müdür yardımcısına gittik işte.Dediler devamsızlıklarınız çok yüksek dediler,hele senin dediler 20 günü geçti dediler,seninle ne yapacağız dediler.Bende velimi çağırmak istedim.İşte sonra evi aradılar,evde annem yoktu,herhalde annem temizliğe gitmişti yine.Babamı arada sonra,o da işteydi,gelmesini hiç istemiyordum aslında ama iş ciddi olunca çağırdılar.Arkadaşlar filan da geldi,ne oldu dostum filan dediler,ben bir iki yalan söyleyip geçiştirdim.

İşte babam geldi,üzerinde yine her zamanki simsiyah hademe paçavralarıyla geldi.Elleri pislikten kararmıştı,yine çamaşır suyu kokuyordu.Allahın cezası insan ellerini yıkar da gelir şu .. okula .Ne biçim baba ama neyse.Geldi bir de pis üstüyle sarılıyor,çek ellerini dedim ya gerizekalımısın nesin pis pis üstünle,sanki çocukmuşum gibi gelmişin sarılıyorsun dedim.Ben seni bunun için mi çağırdım dedim,git o müdür yardımcısından kurtar beni dedim.Zaten anca böyle yılışıklığa yarayan bir babam var.O da babacan bir tavırla oğlum canını sıkma sen dedi.Müdür yardımcısının odasına girdi.1 ders filan kapıda bekledim.

Sağolsun,arkadaşlar yine merak edip dersten kaçmışlar,tuvalette sigara içerken karşılaştık,noldu filan dediler.Bekliyorum filan dedim işte,sonra kapının önünde beraber oturduk bekledik,sağolsun çok iyi arkadaşlar.Sonra ikisi beraber kapıdan çıktılar.Çıkarken müdür yardımcısı bu 100 lirayı okula yardım payı olarak alıyorum,lütfen başka türlü algılamayın gibi birşeyler söylüyordu.Gerizekalı herif ya gitmiş okula 100 lira bağışlamış ya.Bana 5 lira sigara parası veremez gider okula 100 lira bağışlar.Sonra gelir bir de sarılmaz mı oğlum ben seni darda bırakırmıyım diye.Allahın cezası adam,arkadaşlarıma da rezil oldum zaten.O andan sonra kirişleri kırdım,dönüp "Hayatında bana hiç 20 lira verdin mi oğlum git canın çekiyordur birşeyler al diye,gidip bu şerefsiz karıya 100 lira veriyorsun" dedim,"zaten 10 saat çalışıyorsun azıcık para alıyorsun bir de buraya para verip aklınca beni mi aklayacaksın"dedim.Babam utanıp gözünden yaşlar akmaya başladı,"Oğlum ben seni çölde olsan koşar kurtarırım oğlum,sen benim canımın içisin,sen bana niye böyle yapıyorsun" dedi, duygu sömürüsü yapcak aklınca.Bende cebimdeki 5 lirayı suratına fırlattım.ÇÖLE DÜŞMEKTEN BETER ETTİN BİZİ ŞEREFSİZ HERİF DEDİm .Sonra babamı oradan kovdum.Bari gitsin işinden geri kalmasın,para getirsin.

O gün çok sinirlendim,okulda da kalmak istemedim.Hemen kaçalım dedim arkadaşlara ve kaçtık okuldan arka bahçeden.Mezarlığa içmeye gittik,orda dertleştik biraz işte.Arkadaşın biri sağolsun,baya teselli etti,istersen dedi bizim bi Ersin abi var,kapkaççıymış,ayarlarız,o 100 lirayı alır sonra buluşur sigara filan alırız dedi.bende biraz düşüneyim dedim,aslında güzel fikirdi.Sonra yoldan geçen yaşlılara taş attık arkadaşlarla,ne biçim arkadaşlar bunlar ama neyse.Kafa dağıttık sağ olsun arkadaşlarla.Şimdi arkadaşlar yarın sizce ne yapmalıyım?100 liraya da baya sigara alırdık yani,ama bilemiyorum ki şimdi kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokumcuuuu -- 20 Şubat 2013; 18:29:37 >

• OKUMAYIN11!!1!1!1!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eh iste sen ne diyordun hulya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene geldi
  • Okuyayim mi?

• Zebani bekledim ama hikaye bu sefer zebaninin gözünden anlatılıyo tavsiye edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi What a Goal -- 20 Şubat 2013; 18:30:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsanin icinde bir sövme hissi uyandirmiyor degil.

• okumayın

• Yine mi bu hikaye ? Sıktı artık. Hadi yavrum.
  • bloku kaldırmıştım, geri blokluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokumcuuuu

Selam arkadaşlar,olay bugün oldu.Saat 9:30 gibi,ikinci dersteyiz,anons yaptılar benle beraber birkaç ismi,müdür yardımcısına gittik işte.Dediler devamsızlıklarınız çok yüksek dediler,hele senin dediler 20 günü geçti dediler,seninle ne yapacağız dediler.Bende velimi çağırmak istedim.İşte sonra evi aradılar,evde annem yoktu,herhalde annem temizliğe gitmişti yine.Babamı arada sonra,o da işteydi,gelmesini hiç istemiyordum aslında ama iş ciddi olunca çağırdılar.Arkadaşlar filan da geldi,ne oldu dostum filan dediler,ben bir iki yalan söyleyip geçiştirdim.

İşte babam geldi,üzerinde yine her zamanki simsiyah hademe paçavralarıyla geldi.Elleri pislikten kararmıştı,yine çamaşır suyu kokuyordu.Allahın cezası insan ellerini yıkar da gelir şu .. okula .Ne biçim baba ama neyse.Geldi bir de pis üstüyle sarılıyor,çek ellerini dedim ya gerizekalımısın nesin pis pis üstünle,sanki çocukmuşum gibi gelmişin sarılıyorsun dedim.Ben seni bunun için mi çağırdım dedim,git o müdür yardımcısından kurtar beni dedim.Zaten anca böyle yılışıklığa yarayan bir babam var.O da babacan bir tavırla oğlum canını sıkma sen dedi.Müdür yardımcısının odasına girdi.1 ders filan kapıda bekledim.

Sağolsun,arkadaşlar yine merak edip dersten kaçmışlar,tuvalette sigara içerken karşılaştık,noldu filan dediler.Bekliyorum filan dedim işte,sonra kapının önünde beraber oturduk bekledik,sağolsun çok iyi arkadaşlar.Sonra ikisi beraber kapıdan çıktılar.Çıkarken müdür yardımcısı bu 100 lirayı okula yardım payı olarak alıyorum,lütfen başka türlü algılamayın gibi birşeyler söylüyordu.Gerizekalı herif ya gitmiş okula 100 lira bağışlamış ya.Bana 5 lira sigara parası veremez gider okula 100 lira bağışlar.Sonra gelir bir de sarılmaz mı oğlum ben seni darda bırakırmıyım diye.Allahın cezası adam,arkadaşlarıma da rezil oldum zaten.O andan sonra kirişleri kırdım,dönüp "Hayatında bana hiç 20 lira verdin mi oğlum git canın çekiyordur birşeyler al diye,gidip bu şerefsiz karıya 100 lira veriyorsun" dedim,"zaten 10 saat çalışıyorsun azıcık para alıyorsun bir de buraya para verip aklınca beni mi aklayacaksın"dedim.Babam utanıp gözünden yaşlar akmaya başladı,"Oğlum ben seni çölde olsan koşar kurtarırım oğlum,sen benim canımın içisin,sen bana niye böyle yapıyorsun" dedi, duygu sömürüsü yapcak aklınca.Bende cebimdeki 5 lirayı suratına fırlattım.ÇÖLE DÜŞMEKTEN BETER ETTİN BİZİ ŞEREFSİZ HERİF DEDİm .Sonra babamı oradan kovdum .Bari gitsin işinden geri kalmasın,para getirsin.

O gün çok sinirlendim,okulda da kalmak istemedim.Hemen kaçalım dedim arkadaşlara ve kaçtık okuldan arka bahçeden.Mezarlığa içmeye gittik,orda dertleştik biraz işte.Arkadaşın biri sağolsun,baya teselli etti,istersen dedi bizim bi Ersin abi var,kapkaççıymış,ayarlarız,o 100 lirayı alır sonra buluşur sigara filan alırız dedi.bende biraz düşüneyim dedim,aslında güzel fikirdi.Sonra yoldan geçen yaşlılara taş attık arkadaşlarla,ne biçim arkadaşlar bunlar ama neyse.Kafa dağıttık sağ olsun arkadaşlarla.Şimdi arkadaşlar yarın sizce ne yapmalıyım?100 liraya da baya sigara alırdık yani,ama bilemiyorum ki şimdi kararsız kaldım

Senin gibi biriyle aynı dünyada yaşıyorum ben ona yanarım...

• Ciddiysen baban tam olarak o kişi olmayabilir.
  • yine mi sen lan

• sen iyi alıştın buna
  • Ben babasiyim. Dogru ben oglum icin her seyi yaparim. Canim oglum aksam eve erken gel beraber yemek yeriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

sen iyi alıştın buna

Hocam bu eleman böyle hikayeler mi yazıyor ? İlk defa denk geldim sanırım , baya akıcıydı da çakma olduğu her yerinden belli

• Sende sorunmu var . Konunun aynısını geçen açtın .Neymiş baban hademeymiş hobi almış . Anlamıyorum derdiniz ne bundan zevk mi olıyorsunuz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.