Şimdi Ara

Babam 3 Aralık 14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından hayatını kaybetti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
6
Favori
61.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Bunlar kuru sorular...Yanıt cok basit: Cep telefonu sevdiklerimle veya önemli/gerekli kişilerle görüşmek içindir, Internette her önünüze gelen siteye cebinizi verirseniz o cep sizin olmaktan cıkar, pazarlamacı, alakasız kişilerin oyuncağına dönüşür. Yukarda Linked-in linki var o da sayfayı göstermek için üyelik, üyelik için de cep no istiyor örnegin onu da açmadım.

Gönderi belki doğrudur belki yalandır bilemem sonuçta haberdeki bilgi ile bu gönderideki arasında ilginç farklar var. "Annesi el frenini cekerek arabayı durdurdu" Annenin "el frenini cekerek durdurdum" dediği açıklama videosu , belgesi nerede? vs vs.
    Senden kat kat yetenekli, kat kat zeki profesyonel kişilerin ve girişimcilerin hesabı var instagram, linkedin dediğin yerlerde. Bu platformlarda hesap açmıyorsun diye kendini zeki veya farklı olarak görmekten vazgeç.

• Allah rahmet eylesin, Allah yardımcınız olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başiniz sagolsun nerden biliyorsunuz
    sevgilisinden ayrildini ben bunu anlamadim tabi suclu ins en kısa zamanda cezasi yer diyorum
  • Merhaba ilk önce başınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin inşallah.
    Aynı acıyı biz de aile olarak bir trafik canavarı (küfür etmek istemiyorum) tarafından bu senenin mart ayında çektik.
    Askerde idim kardeşim vefat ettiğinde beni ağlayarak göndermişti askere.

Kardeşim 10 yaşında idi evin karşısında indiriyor servis ( HATA! ) ve serviste ne servis ablası, annesi var ne de servisi kullanan kişinin belgesi var ( HATA ÜSTÜN HATA!)

Kardeşim karşıya geçerken duran servis arabasını hızla sollayan bir yaratık kardeşimi arabanın altına alıyor ve onu bizden alıyor.

Nerede ise bir sene olacak toplam 5 defa mahkemeye gidildi ve raporlar kayıtlar her şey var iken kadın tutuklanmayı geçin ehliyetine bile el konmadı. Servis şoförü hala ortada geziyor servis sahipleri de öyle.

Bu devletin savcısının bize dediği şey ise '' ceza almasını beklemeyin birine düşman iseniz silahla öldürmek yerine araba ile ezin CEZASI YOK! ''

Adalet arayışınızı baltalamak istemiyorum aynı acıyı biz de yaşadık umarım en büyük cezayı alır tüm bu trafik katilleri demek isterken başımızdaki olaydan dolayı buna umudum yok.

Burası Türkiye en ucuz şey insan hayatı.

Kardeşim SAMET UTKU BARAK.
    CNN Türk
    Hafif ticari aracın çarptığı Samet, 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
    https://www.cnnturk.com/yerel-haberler/denizli/hafif-ticari-aracin-carptigi-samet-5-gunluk-yasam-mucadelesini-kaybetti-947263

• Allah rahmet eylesin, basiniz sagolsun.

Hem imzaladim hem tum platformlarda paylastim.
  • deli taklidi yaparak kurtulmaya çalışıyor bu zat. Kesinlikle mahkeme detaylı soruşturma başlatmalı bu kişinin ehliyet hakkı elinden alınıp adam öldürmeye teşebbüs suçundan en ağır cezalarla yargılanmalıdır. Ben savcı olsam böyle yapardım eğitim ve okuma hakkıda elinden alınmalıdır ceza çektiği sürede.
  • Allah rahmet etsin, başınız sağolsun.

• bahaneye bak alıcan eline tanınmayacak hale gelecek kadar döveceksin cinler gelmişmiş yok sevgilisinden ayrılmış bunalımdaymışmış... başınız sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratalagoz -- 12 Aralık 2019; 12:45:29 >
  • Konunun teyidi için bir bağlantı var mı acaba?

• Ekşi de başlık açılmış
    ekşi sözlük
    babam trafik canavarı yüzünden hayatını kaybetti
    https://eksisozluk.com/babam-trafik-canavari-yuzunden-hayatini-kaybetti--6279150

• ekşi sözlük
    babam trafik canavarı yüzünden hayatını kaybetti
    https://eksisozluk.com/babam-trafik-canavari-yuzunden-hayatini-kaybetti--6279150?a=popular

ana konuya ekle

• aardayucel A kullanıcısına yanıt
    Deli taklidi yapma olayının belgesi yok, sadece bu konuda konu sahibi onu söylüyor. Hani olur ya, mahkemede, polis karşısında suçlu/sanık cekimleri olur görür duyarız "evet deli taklidi yapıyor" deriz, ortada öyle bi belge cekim görüntü yok. Sadece konu sahibinin ifadesi ile hareket ediyoruz. Konu sahibi Kocaeli Gebze'de yaşayan birinin hesabı üzerinden konuyu açmış kendisi de başka kişi. Ve konu sahibi "insta yı tıklayın face linkim bu " dedikten sonra konuya geri dönüş te yapmadı yukarda onlarca kişinin sorularına yanıt vermedi.

"Trafik kazası yapan kişi kaçmaya çalışırken annesi el frenini cekerek durdurdu" ?

Açıklama bekleyen kısımlar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun.

Demek cinler geliyordu öyle mi.? Bu da olaydan nasıl yırtarım düşüncesinin farklı bir bakışı olmalı.

Arabayı da cinler kontrol ediyordu herhalde.?

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Senden kat kat yetenekli, kat kat zeki profesyonel kişilerin ve girişimcilerin hesabı var instagram, linkedin dediğin yerlerde. Bu platformlarda hesap açmıyorsun diye kendini zeki veya farklı olarak görmekten vazgeç.

Alıntıları Göster
    Hoppala... Linkedin Insta GSM no dayattığı için hesap açmamamı "farklı, cool, smart" olma çabası olarak degerlendirdiniz ya, şapka çıkarıyorum.

Zeki farklı olmak istemiyorum. Sadece biraz Piece of Mind isttiyorum, hepsi bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede hala adaletli savcıların hakimlerin olduğuna inanıyorum. Başı sıkışınca deli ayağına yatan bu insan müsveddesinin en ağır ceza alması için paylaşalım.
  • Katil hertürlü katildir. Cereni öldüren nasıl bir iblis katilse buda bir iblis katildir.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.