Şimdi Ara

BABALAR GÜNÜNE ÖZEL 82 LCD 650 TL ARKADASLAR SAPPHIRE BEKODA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 82 ekran lcd sapphire bekoda 650 tl babalar gününe özel sıcak fırsat herhalde anneler gününden sonra:)

• iyi değil mi yaw?
  • Arkadaşım nerde bu kampanya
    Tüm bekolarda mı?
  • Link falan yok mu?
    Biraz daha açıklar mısınız?
  • valla avm ye ozel dedıler 1366 768 hd lcd diğer tüm lcd lerde de 150 tl babalar günü için ksmpsnys yapmıslar
  • 4.leventte sapphire avm de kampanya girişte stand var zaten görürsünüz bence baya dusuk fıyat sadece 2 gunmus
  • gr 32 120 3hd grundıg lcd tum lcd lerdede 170 tl ındırım varmıs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nerede
  • sapphire avm 4.leventte sabancının karsısında yaw herkes nerede dior
  • Beko LCD nasildir bilemeyecegim ancak ben 699 tl ye hepsiburada dan aldigim Panasonic'ten inanilmaz memnunum. 50 tl de worl puan almistim. Ips alpha panel ve sd yayinlar da dahil goruntu kalitesi cok iyi. Bu cihaz baya once satilmisti ancak vatan yine 699 a yeni kasasini vermisti. Bana Panasonic markasi Beko dan daha guvenilir geliyor. Ayrica 32 inc HD Ready LCD ler zaten bu fiyatlara arastirilirsa bulunabiliyor. LG ya da Samsung bu fiyatlara bulunabilir ve bence degerlendirilebilir diye dusunuyorum.
  • 650 tl ye bulsana sağlam garantılı alalım nerde var acaba bulunabılıyor dıyorsunda ben bulamadım sımdıye kadar gcen 750 e aldım. babalar gunune ozel 650 olmus 1 sene sonra bulunur sımdı lazım olunca bulunmuyor maalesef. panasonıgın kactane servısı var beko kadar varmı
  • Doğru diyorsun. Bekonun çok servisi var. İyikide var. Çünkü o servislere çok işiniz düşecek. Panasonicte böyle bir ihtiyaç olmadığından servis sayısı da az.
  • Panasonic ile Beko'yu karşılaştırmak; Mercedes ile Şahin'i kaşılaştırmak gibidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: santiago51

650 tl ye bulsana sağlam garantılı alalım nerde var acaba bulunabılıyor dıyorsunda ben bulamadım sımdıye kadar gcen 750 e aldım. babalar gunune ozel 650 olmus 1 sene sonra bulunur sımdı lazım olunca bulunmuyor maalesef. panasonıgın kactane servısı var beko kadar varmı

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=55048

699 TL fiyatı var ve o aradaki 49 TL'lik farkın inanın her kuruşuna değecektir. Benim elimdeki bunun eski kasası ve alt modeli, bu kasa daha hoş duruyor. İnanın size ister SD ister HD yayınlarda pişman olmama garantisi veririm. Renkleri kesinlikle çok canlı ve çok doğru veriyor. İstediğiniz kadar yandan bakın kesinlikle parlaklık kaybı olmuyor, zaten IPS ALpha panel için 178 derece izleme açısı vardır deniyor ve doğrudur kesinlikle, 179 derecede de zaten ekrana paralel durduğunuz için görüntüyü görme şansınız yok. SD uydu yayınlarında da çok güzel ve keskin görüntüsü var.

• yav adamlar ürün satıyor açıklama kısmında hiçbirşey yok (bir üstteki satışı yapan vatan'dan bahsediyorum) bizmi araştırıp bulacaz bilgileri madem hiç bi halt yazmıyorsun arka taraftan bi resim koyda görelim girişleri çıkışları
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=55048

699 TL fiyatı var ve o aradaki 49 TL'lik farkın inanın her kuruşuna değecektir. Benim elimdeki bunun eski kasası ve alt modeli, bu kasa daha hoş duruyor. İnanın size ister SD ister HD yayınlarda pişman olmama garantisi veririm. Renkleri kesinlikle çok canlı ve çok doğru veriyor. İstediğiniz kadar yandan bakın kesinlikle parlaklık kaybı olmuyor, zaten IPS ALpha panel için 178 derece izleme açısı vardır deniyor ve doğrudur kesinlikle, 179 derecede de zaten ekrana paralel durduğunuz için görüntüyü görme şansınız yok. SD uydu yayınlarında da çok güzel ve keskin görüntüsü var.

Fiyat 644 TL olmuş, çok güzel bir fırsat...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.