Şimdi Ara

Babalar günü özel %70 indirim- Ovut.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.087
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Babalar günü özel %70 indirim- Ovut.com

Babalar Gibi indirim : %70 Babalar gününe özel.

Indirim kupon kodu : babam2013

Kampanya Kuraları :

1- Her üründen sadece 1 adet alabilirsiniz
    2- Indirim kupon kodu, 50 TL ve üzeri kdv hariç sepet tutarında aktif olur. Bu indirimden faydalanabilmeniz için 50 tl ve üzeri alışveriş yapmanız gerekir
    3- Kampanya 13 haziran saat 13.00 te sona erecektir. Stoklarla sınırlıdır

Indırımden nasıl faydalanırım ?

1- Satın almak istediğiniz ürünleri sepete alın. Sepetinizdeki ürünlerin Toplam tutarı kdv hariç 50 tl ve üzeri olmalıdır.
    2- Ödeme sayfasında " indirim kodu kullan " kısmına babam2013 yazıp onaylayın ve anında %70 indirim kazanın.

iyi alışverişler

www.ovut.com

Hediyeler, ilginç ürünler..

• Uyarı: Hediye çeki geçersiz ya da daha önce kullanılmış! ayrıca ürün yelpazesi dar, geliştirilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludag34

Uyarı: Hediye çeki geçersiz ya da daha önce kullanılmış! ayrıca ürün yelpazesi dar, geliştirilmeli.

sepette kdv hariç 50 tl olması gerekir kuponun aktif olabilmesi için. bu şekildemi kullandınız ?

kullanıcı email adresinizi pm atarsanız kontrol edelim

indirim kuponu akif şu an
  • gerçekten %70 uyguluyor. 62 tllik sepet 18 tl civarına düşüyor. Ancak birincisi 9,44 tl lik kargo çıkıyor ki indirimi gölgede bırakıyor. İkincisi sitede kayda değer alınacak bir şey yok. Limiti doldurmakta çok zorlandım. Demekki alışveriş yapmaya gerek te yok :)
  • Uğraştım uğraştım 50 liraya tamamlayamadım. İşe yarar birşeyler koysanız ne güzel olacakmış.
  • arkadaşlar bu son stoklar, son ürünler.
    kalan ürünleri eritiyoruz şu an. bilenler bilirler, 600 den fazla ürün grubu vardı sitede. kampanyalarla eritiyoruz kalanları.
    yeni ürün gruplarını eklemeden önce bu tür kampanyalar yapıyoruz.
  • stoğu biten ürün siteden kaldırılmaktadır. bilginize

www.ovut.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saat 15.00 e kadar verilen siparişler aynı gün, 15.00 ten sonra verilen siparişler ertesi gün kargolanmaktadır.
    Süper hızlı teslimat, tüm ürünler stoktan teslim.
  • Cok ugrastim limiti doldurmak icin ama gercekten degmez zorla biseyler almaya calısıyorum ama yinede Kdv siz 50 tl yi gecemiyorum.. Birde 200 tl üzeri kargo ucretsiz denmis 200 tl lik bu siteden ne alınır cok ama cok merak ettim.
  • hep döküntü babaya alınacak bir ürün gösterin bana...
  • Baylar :)

Tekrar ediyorum..bu bir " stok eritme " kampanyasıdır. Kalan ürünlerin stokları eritilmektedir.

yeni ürün grupları gelmeden önce son indirim kampanyasıdır.
  • indirim oranına bak
  • bu yazın son indirimidir :)
  • Gecen bi kaç malzeme aldım ve arasında araç telefon kaydırmaz ped 2 adet sipariş te gectim ancak ikisde pembe renk geldi ,faturada erkek ismi olmasına ramen nasıl bir mantık bu anlamış değilim,aldığım malzemeyi kullanamadım duryor kenarda
  • ürün açıklamasında renk belirtilmemiş ise, stokta olan renklerden yollanmaktadır karışık olarak.

iyi günler
  • günceldir..son ürünler..
  • rutubet ceken yumurtadan 5-6 tane almak istedim ama vermiyor.
    edit: başka ürünlerden de 2-3 tane ekleyince alamıyorum. her üründen sadece bir tane mi alınabiliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instructor12345 -- 6 Haziran 2013; 12:54:45 >
  • Indirim kodu kullani bulamadim kacinci adimda yaziyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her üründen sadece 1 adet ekleyebilirsiniz sepete

indirim kupon kodunu kullanmak için, sepete 50 tl ve üzeri ekleyiniz.
    "alışveriş sepetim " sayfasında 2 seçenek göreceksiniz " kupon kodu kullan - hediye kuponu kullan".
    KUPON KODU KULLAN kısmına kodu yazıp onaylayın, anında %70 indirim yansır sepete
  • %70 indirim varsa ya çöptür o ürün, ya da o firma tamamen kazıkçıdır.
    böyle indirimler tamamen kandırmaca. bit yeniği olduğu aşikar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.