Şimdi Ara

BABALAR GÜNÜ Kampanyaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
21
Favori
5.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: brightmobil

www.brightobil.com sitesinde BABALAR GÜNÜ için 200 TL üzeri alışverişlerinizde 69 Tl değerindeki bluetooth kulaklık hediye. Cep telefonları fiyatları Türkiye'nin en ucuz cep telefonu fiyatları brightmobil.com 'da

Ürünlerin alayı refurbished.

Bir ayrıcalığı var,bütün ürünler Türkiye deki 2 yıl Distribütör ithalatı ve yetkili servis garantisi altında, Şuanda Türkiyede ilk ve tek bu şekilde satış yapan bir site

• vatan bilgisayarda samsung E2232 124 lira bana ucuz geldi .ilgilenenlere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAYAN

Babasına hediye alana 25 TL chip para 11-17 haziran arasında benzin ve market harcamaları hariç 500 TL harcayıp 25 tl kazanmak için BABAM yazıp 4566 ya gönderin
    beklenen axxes kampanyaı bu degildi sanırım.

Ben 507 tl yaptım yapacak birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: azerr

vatan bilgisayarda samsung E2232 124 lira bana ucuz geldi .ilgilenenlere duyurulur.

evet benim de dikkatimi çekti, nasıl bir telefon acaba, yaşlı babam rahat kullanabilir mi bunu merak ediyorum.
  • adam akıllı bir telefon kampanyası yapmadılar telefon alıcaktım
  • Babalar günü kampanyasının henüz sona ermediği tek yer herhalde dünyagöz hastanesidir. Babalar günü için başlatıkları %20 indirim kampanyası haziran ayı boyuca devam edecekmiş. Babasının göz muayenesini yaptırmak isteyenler için harika bir kampanya. Ayrıca babasıyla beraber gidenler de bu kampanyadan yararlanabiliyormuş. Buradan sizlere duyurmuş olayım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.