Şimdi Ara

Babacan'ı karşısında gören esnaf oynayarak isyan etti: Çıldırdık artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Eskişehir İl Kongresi'nin ardından şehir turu yaptı. Esnafı ziyaret eden Babacan'ı gören bir esnaf oyun havası eşliğinde "Elektrikleri, kiraları ödeyemiyoruz, çıldırdık artık." diyerek iktidara göndermede bulundu.

KİRALARI ÖDEYEMİYORUZ, ÇILDIRDIK ARTIK

Ali Babacan'ı oyun havası eşliğinde karşılayan esnaf, AK Parti iktidarına oyun eşliğinde göndermede bulundu. Bir esnaf, "Elektrikleri, kiraları ödeyemiyoruz, çıldırdık artık." dedi. 

kaynak: Ali Babacan'ı karşısında gören esnaf oynayarak isyan etti: Çıldırdık artık - Son dakika haberler (milligazete.com.tr)

insanlar kendini yakınca inanmadılar oynayınca da inanmayacaklar... ekonomi dendiğinde ülkede 10 kişiden 9 unun aklına ilk gelen isimin Ali Babacan olması umut verici.

• Bu insanlara güvenmemek gerek gemiyi batarken terk ettiler zamanında karar vericiydiler isteselerdi düzeltebilirlerdi

• Bu esnafı da anlamıyorum; kaldırımlarda park edecek yer yok, avmlerde kuyruk var, yol yabdı, köprü yabdı... Bir şeyi de beğenin yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazer__ kullanıcısına yanıt

Ali bey ankara lı abartılı buldum ankara havası açın diyebilirdi mesela bende anlamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.