Şimdi Ara

BABABM BENİM ARABAMLA KAZA YAPTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • R21İMLE OLDU OLAY SAKARYADA GEÇTİ BABAM BUGÜN ARABAMLA KAZA YAPTI DAHA ARABAYI ALALI 1 HAFTA OLDU BABAM ARADI DEDİ KAZA YAPTIM GEL DEDİ TMM DEDİM GİTTİM BAKTIM ARKADAN 70 KMYLE ŞAHİN ÇARPMIŞ BAGAJI KOCAMAN ARABA HATCHBACK GİBİ OLMUŞ LPGDEN KORKTUMM AMA ÇOK ŞÜKÜR BBABAMDA BİŞEY YOK ŞAHİNDEKİ ADAM EMNİYET KEMERİ TAKILI OLDUĞU HALDE BACAĞI KIRILMIŞ 1250 YTL FİLAMN MASRAF VAR BİR DE KAZA MAHELLE SOKĞINDA OLUYOR AŞIRI HIZ YAPANLARA KOCA BİR SS EKLİYECEĞİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfa 155 -- 4 Ağustos 2008; 16:28:49 >

• geçmiş olsun,şükür babanızda birşey yok vuran aracın şöförüde bacağı kırıldıysa yinede şanslıymış o hıza göre

yanlız anlattığınız gibi arka dağılmışsa 1.250 den çok daha fazladır hasarınız
  • geçmiş olsun hocam 1,250 şahindeki hasar galiba
  • YA BÖYLE ŞAHİNCİLERE ŞİMDİ TÖVBE TÖVBE YA ADAM GİBİ BİNMİYORLAR ŞU ARABALARA SAÇMA SALAK MODİFİYE YAPIP YOK YANLIYORLAR YOK BÖYLE ARA SOKAKLARDA HIZ SONUCU BU OLUR İŞTE
  • Geçmiş olsun hocam...
  • Geçmiş olsun.. Şimdi şahin kullananlar alınmasın ama o şahini kullanan kesin bu apaçi diye tabir edilen kişilerden dir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 4 Ağustos 2008; 16:21:44 >
  • ŞAHİNDEKİ 18-19 YAŞINDA Bİ ADAM ARABAYI SERVİSTE YAPRTIRMASINI İSTİYECEĞİM ŞUÇ SİHANDA ZATEN BABAM DEDİ 1250 DEN AŞAGI MASRAF ÇIKMAZ BİZİM ARABADA ADAMIDA SIKIŞTIRMAK İSTEMİYOM BACAĞI KIRIK ZATENDE DERS OLSUN ONA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilk motor kaza mı yaptım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun şükür babanızın bişeyi yok

ama genelde ben babamın arabasıyla kaza yaptım derler de ilk heralde ( en azından forumda)
  • geçmiş olsun. Babanıza bişey olmaması sevindirici. ne kadar hatalıda olsa bacağı kırılan arkadaşada geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron09

geçmiş olsun şükür babanızın bişeyi yok

ama genelde ben babamın arabasıyla kaza yaptım derler de ilk heralde ( en azından forumda)

DOĞRU SÖYLÜYORSUN BU ARADA BU KONUYA MESAJ YAZAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SAĞOLUN
  • Evet geçmiş olsun babanıza bişey olmaması iyi.Ama o şahinin şöförüne ders olur inş. bu haraketi.
  • geçmiş olsun babanızında suçu yokmuş arkadan gelip vurmuş neyseki lpg sorun çıkarmamış verilmiş sadakanız varmış
  • geçmiş olsun....70 km hız az değil , görmemiş mi nasıl çarpmış böyle bir hızla
  • geçmiş olsun, neyse ki babanda birşey yokmuş, yeni de almıştın sanırım aracı, tekrardan geçmiş olsun.
  • gecmiş olsun.babanızın durumu iyiyse gerisi onemli degil gercekten.
  • geçmiş olsun
    babanızın sağlam olmasına şükredelim
    araçtaki hasar da sizi uğraştıracak
    çarpan kişi de pişman olmuştur ancak kaza işte
    (biliyorsunuz arkadan çarpmalarda boyun arkaya çarpıyor)
  • Geçmiş olsun her iki tarafta da çok ciddi birşey olmaması sevindirici... şahin sürücüsüne büyük bir ders olmuştur umarım.

fren yamış hızı belki 70 civarıydı frenden önce kimbilir kaç ile gidiyordu...

Merak ettiğim bişey var, demişiniz ki;

''masraf 1250 falan serviste yapılsın şahin şöförünü sıkıştırmak istemiyorum ayağı kırık''

şahinde sigorta yokmu adamla niye uğraşıyosunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 4 Ağustos 2008; 17:37:03 >
  • Babanin cani sagolsun.. Hic sorun etme pederede bisey deme..
  • geçmiş olsun ne diyelim cana geleceğine mala gelsin.
  • Geçmiş olsun babana bişey olmamış ona şükret bizimde otoparkta duran meganenin üzerine kamyon çıkmıştı Tampo+davlumbaz+teker üstündeki kısım komple yenilendi +boyandı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.