ohaaa ilk stada girdiklerinde resmen hitleri gördümm
quote:
Orijinalden alıntı: darkwink
ohaaa ilk stada girdiklerinde resmen hitleri gördümm
Ne yalan söliyim benim de ilk orası dikkatimi çekti, umarım o bayraklar hiç inmez ordan:)
Sonda tüyler dikennn
Size de yazık be arkadaş. Suçlular cezasını çekmeli sizler değil. Sorunu önce kendi içinizde çözebilirseniz, sorumluları içinizden atabilirseniz atlatılır bu süreç, 10 yıla hatırlayan kimse kalmaz ama yaşadıklarınız da kolay değil. Ben dua etmem beddua da etmem çünkü ne birşey kazanır ne de kaybederim, sadece izliyorum, dışarıdan öyle bakınca eğlenceli ama empati yaptığımda Allah korusun diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: BiLgiSeaRcheR
Size de yazık be arkadaş. Suçlular cezasını çekmeli sizler değil. Sorunu önce kendi içinizde çözebilirseniz, sorumluları içinizden atabilirseniz atlatılır bu süreç, 10 yıla hatırlayan kimse kalmaz ama yaşadıklarınız da kolay değil. Ben dua etmem beddua da etmem çünkü ne birşey kazanır ne de kaybederim, sadece izliyorum, dışarıdan öyle bakınca eğlenceli ama empati yaptığımda Allah korusun diyorum.
+1
Şike yapmamış olsanız çok anlamlı bir video. Ama tapeler ortadayken, deliller ortadayken, hem mahkemeden hem de Uefadan tescilli cezalar aldığınız göz önüne alınınca halâ bu videonun bir manası olduğunu düşünüyor musunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
Şike yapmamış olsanız çok anlamlı bir video. Ama tapeler ortadayken, deliller ortadayken, hem mahkemeden hem de Uefadan tescilli cezalar aldığınız göz önüne alınınca halâ bu videonun bir manası olduğunu düşünüyor musunuz ?
Tapeler ortada diyorsun da bir şey sormak istiyorum.Konuyu gerçekten bilmiyorum onun için soruyorum.Aziz Yıldırım'ın isminin geçtiği bir tane tape gösterebilir misin bana?
quote:
Hocam sana tek birşey sorucam fanatikliği yada tuttuğun takımın bağlarını 30 saniye devre dışı bırakarak cevap ver, Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığı dışında ki işi nedeniyle hükümetle ters düştü bunun ayrıntılarına girmicem sorarsan özeldne ayrıntılı pm çekerim, Şimdi diyelim Fenerbahçe SK şike yaptı o zaman bunun cezası nedir - puan verilir, takım gerekirse küme düşürülür.. Teşvik durumunda bile puan düşürülürken Fenerbahçe davasında neden düşürülmeye çalışan sadece Aziz Yıldırım ? , hani bir yasa çıktı ya herkes diyor sizin için çıkarıldı diye kişileri ve takımı ayrı tutuyor vs haklısın bizim için çıkarıldı tamamen Aziz Yıldırımı düşürmek için, eğer o yasa olmasa Cezayı Fenerbahçe çekecekti ve Aziz Yıldırım devam edecek veya Fahri olarak gene işleri tekelinde tutacaktı , ama o yasa ile ceza Kulübe değil tamamen Aziz Yıldırım'a kesilmeye çalışıyor.. Onuda geçtim 3 Temmuz evinden alındı Aziz Yıldırım konu herkes şike diye biliyordu mahkemeye bir çıktı ki Çıkar amaçlı Örgüt kurmak ? , Ticaret hukukunun 4 maddesine bir bak hocam ihalelere bir kişinin katılamaması için gerekli olan engel nedir..? ve maçların izlenmeye başlanmadan önce ki 1 haftalık dönemi bir incele kimler hangi ihaleyi kazanmış .. Serdar Adalı ve Aziz Yıldırım Örgüt suçundan cezalandırılıyor ki ihalelere katılamasın vs.. Bunların hepsini sana daha açık şekilde tarihlerle açıklayabilirim ama benim sana tek sorum MADEM ŞİKE YAPTIK Neden Fenerbahçe Değilde Aziz Yıldırım Düşürülmeye Çalışıyor , Yaptıysak Cezayı Kulüp bazında çekelim ?
Haksızmıyım
quote:
Orijinalden alıntı: Silver Eagle
quote:
Tapeler ortada diyorsun da bir şey sormak istiyorum.Konuyu gerçekten bilmiyorum onun için soruyorum.Aziz Yıldırım'ın isminin geçtiği bir tane tape gösterebilir misin bana?
ahahaha bu kadar da olmaz. yok aziz yıldırımla ilgili değil tapeler benimle ilgili. hey allahım ya. tarlaları ben sürdüm
O zaman gs de şike yapsın ve bu tarz videolar çeksin hatta daha profesyonel olanlarından. Hatta brad pitt filan oynasın o zaman temize çıkarız
quote:
quote:
Tapelerin tamamı aziz yıldırımla ilgili zaten,kafanız mı iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Fidel Castro.
Bu küçük çocuklara bunları yaşatanlardan kat kat çıkacak inşallah bu.
quote:
Orijinalden alıntı: D0oMsDo0R
quote:
quote:
ahahaha bu kadar da olmaz. yok aziz yıldırımla ilgili değil tapeler benimle ilgili. hey allahım ya. tarlaları ben sürdüm
Abi o zaman birileri neticelerinden çıkarsın bu tapeleri bizde görelim.
quote:
Orijinalden alıntı: HunterDare
quote:
quote:
Tapelerin tamamı aziz yıldırımla ilgili zaten,kafanız mı iyi
Madem hepsi Aziz Yıldırım ile ilgili bana içinde Aziz Yıldırım ismi geçen bir tape gösterin.Gerçekten bilmediğim için soruyorum.Madem bu kadar eminsiniz bir tape gösterin
Bu vidyoyu kimin ne maksatla hazırlattığı belli. İnsaf ya, bir tane yetmemiş beş tane kendi resmini koymuş. Resimleri görünce ortada aziz yıldırım, diğerleri de ekibi falan sanmıştım. Umarım FB taraftarı böyle vidyolarla kendini kandırmayı bırakıp kulübü başarıya götürecek bir yönetimi başa geçirir.
Hala şike yok diyen var şaka gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.
şike yok
quote:
Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.
ahoahoahoa
videonun ne zaman çekildiğini bilmeden sanki o resimler şu an ordaymış gibi yorum yapanlara ne desek acaba