Şimdi Ara

Baba oldum! Oğlum Atlas 12 Aralıkta aramızda. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
8.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah hocam. Sizinde hayırlı, sağlıklı up uzun ömürlü bir bebeğiniz olsun inşallah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Ahahaha benimde aklıma ilk o gelmişti😀 haberi almadan önce bende aynı durumdaydım 1 - 2 yıl diyordumda haberi alınca geçti gitti hepsi şimdi 2020 Ocak ayını bekler oldum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _MAD_ kullanıcısına yanıt
    İnşallah sağlıklı dertsiz tasasız bir şekilde büyütürsünüz hocam.
  • bilmen gereken ilk şey artık sende hamilesin. bunu unutma, eşin her türlü psikolojik ve hormonal değişkenlikleri sana yansıtacak o yüzden sen de psikolojik olarak etkileneceksin. sen de hamileliğin bütün zorluklarını iliklerine kadar hissedeceksin. doğum sırasında sende eşin gibi doğuracaksın. ve çocuk büyüyüp babababa diye saçmalarcasına kelimeleri tekrar ederken o zaman iyi ki olmuş diyeceksin.

benim 2. sıpa 7.5 aylık oldu, ilk sıpa babaaaaaaaaaaaa diye bağırıyor kulağımın dibinde, ikinci de ona eşlik edip çığlık atıyor. başkasının bebesi olsa hiç çekmem ama kendi çocuğum olunca o seslerini özlüyorum akşama kadar.

Allah evladın da hayırlısını versin, ilk çocuk diye çok tavsiye gelir. tek tavsiyem herkesin tavsiyesini dinlemeyin, hiçbirini de göz ardı etmeyin.

• Çocuk öncesi ve sonrası diye bir evlilik durumu var maalesef, bunu kabullenmek gerekiyor. Herkesin yaşam koşulları, çevresi, kişilikleri aynı olmadığı için aynı etkileri göstermeyebilir fakat oğlumu çok sevmeme rağmen bir çocuk sahibi olmak bizim evliliğimize hiç yaramadı. Eşim çok fazla değişti, çok agresif oldu ve bu durum bir türlü değişmiyor oğlum 15 aylık olmasına rağmen.

Sizi tebrik ediyor ve bol şans diliyorum. Umarım her şey istediğiniz gibi olmaya devam eder daima.
  • Bence annelikten sonra dünyanın en güzel ikinci şeyi. Bende bir babayim, allah evlatlarimizin yanında olsun, kötülüklerden korusun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuk Allahın verdiği bir şeydir. Bunu Sen seçemessin akıllı zeki fiziksel olarak iyi yaratılırsa oh ne ala mutluluğun katlanır ama şansına mal bişey düşerse o zaman Allah yardımcın olsun
  • Hayırlı olsun.

• Tebrik eder ve bu şarkıyı buraya bırakırım.
    Uykusuz her gece
  • 3,5 yaşında bir kızım var ve diyorum ki kendi kendime, kendim doğursam ancak bu kadar sevebilirim herhalde diye aklımdan her daim geçiriyorurum kızımın gözlerinin içine baktıkça.
  • Forumdakiler hep kız babası oluyor masallah anali babali buyusunler ins

• hayirli olsun.
    diyecegim tek sey simdiden bol bol uyu buldugun her firsatta uyu :)

• Allah analı babalı büyütsün. Böyle pozitif duygu yüklü konular gördükçe keyfim ne güzel gıcırdıyor.
  • Bu duyguları çok iyi bilirim. 12 sene önce aynı şeyleri yaşadım ve şu an diyorum ki iyi ki yaşatmış bana Allah'ım bunları. Çok zor günleriniz de olacak ama evladınızın "baba" demesi inanın bütün yorgunluğunuzu, sinirinizi alacak.
  • Hayirli olsun insallah

• 2,5 yaşında bir kız babasıyım... Şimdiye kadar elinden tuttuğum en güzel şey.... Hayırlı olsun Allah hiçbirinin eksikliğini göstermesin...

Baba oldum! Oğlum Atlas 12 Aralıkta aramızda.
  • Allah analı babalı büyütsün hocam benimde aralık ayında böyle beklemediğim şekilde bir çocuk durumu oldu ama malesef düştü insan bir garipsiyor daha ben büyümedim baba olmak nedir diye sonra dedim ne güzel bir duygu derken düştüğünü öğrenip ağlamıştım Allah hayırlı evlatlar versin tabi çocuk evin neşesi geçim dertlerini iş durumunu halledersek bende en yakın sürede baba olmak istiyorum inşallah
  • Rabbim sağlıklı birşekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin, Hayırlı bir evlat olmasını dilerim ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.