Şimdi Ara

Baba Oldum:) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
4.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı bir evlat olur inşallah.
  • Hayırlı olsun allah analı babalı türk telekom arenada avrupa kupası kutlamalarına katılma fırsatı versin

Galatasaray tulumu ile fotoğraf çekmeyi unutmayın, ileride hava atar arkadaşlarına, 4 günlükken üstümde parçalı tulumumla
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • inşallah size layık bir evlat olur gs camiyasına katkılarda bulunur :)

...Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!
  • hocam Allah analı babalı, sağlıklı büyütsün.
    galatasaraylı ve Atatürkçü olmasına dikkat etmeni dilerim

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Allah analı babalı büyütsün hocam. Bu devirde çocuk yetiştirmek çok zor, Allah yardımcın olsun. İnşallah sana benzer.

Aynen katılıyorum umarım sana benzer evladın.
    Öncelikle tebrik ederim. Umarım eşinin ve yavru aslanın sağlık durumları iyidir.
    Allah sağlıkla, dört gözle büyütmeyi ve anne babasına, vatanına milletine hayırlı bir evlat olarak yetişmesini nasip etsin.
    Bugüne kadar hepimiz toplum içinde bir çok sıfat taşıdık. Evlat, kardeş, amca, öğrenci, dayı, arkadaş.... v.s.
    Benim taşımaktan en büyük keyif aldığım sıfat ise "baba" oldu. Umarım bu sıfatı uzun yıllar boyu en az benim kadar keyifle ve sağlıkla taşırsın.

Saygılarımla.
  • Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün okusunda büyük adam olsun, şimdiki jenerasyon çok şanslı çocuk büyüdüğünde Aslantepe direk hazır olucak biz kanser olduk valla

Orijinalden alıntı: cscageonly

Tekrardan mesaj yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum, şu an tek tek cevap veremiyorum bilahare yazarım.

Bu arada kuru kuru tebrikle olmuyor beyler, hepiniz amcaları sayılırsınız, bi ufak altın taksanz kafi Malum bez, mama ateş pahası olmuş

Yurtdisinda yasadigim icin o dedikleriniz zor ama olurda buralara yolunuz duserse aslanlar gibi agirlarim. Aslan lafi GS`li oldugunuz icin

• Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar, iyi dilekleriniz beni çok çok mutlu etti. Umarım Allah hepinize kat be kat fazla mutluluğu nasip etsin. Hepiniz sağolun. Resmini koyacağım afacanın, insan dokunmaya kıyamıyor inanılmaz garip bir duygu valla Bu arada ilk maçımızı izliyoruz şu an, Arda'yı çok beğenmiş. Söylemedi ama bakışlarından anlıyorum ben

Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
  • quote:

Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar, iyi dilekleriniz beni çok çok mutlu etti. Umarım Allah hepinize kat be kat fazla mutluluğu nasip etsin. Hepiniz sağolun. Resmini koyacağım afacanın, insan dokunmaya kıyamıyor inanılmaz garip bir duygu valla Bu arada ilk maçımızı izliyoruz şu an, Arda'yı çok beğenmiş. Söylemedi ama bakışlarından anlıyorum ben

Gioya da bi bakıversin. Işık var mı diye?

Naçizane önerim; ailenizden kimsenin -hele ki çocuğunuzun- fotoğrafını sanal ortamda paylaşmamanızdır. Ortalıkta o kadar iğrenç şeyler oluyor ki.

• allah analı babalı yüyütsün, sizlere hayırlı bir evlat olsun.. bide babası gibi gs li değil fb li olsun

bunları yazarken bir yandan da benim ufaklığı sallamakla meşkulüm, bu başka bir duydu ne kupa şampiyonluğu nede başka bir şampiyonluk...

altını değiştirmeden ben baba oldum deme...

Orijinalden alıntı: muRTah

quote:

Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar, iyi dilekleriniz beni çok çok mutlu etti. Umarım Allah hepinize kat be kat fazla mutluluğu nasip etsin. Hepiniz sağolun. Resmini koyacağım afacanın, insan dokunmaya kıyamıyor inanılmaz garip bir duygu valla Bu arada ilk maçımızı izliyoruz şu an, Arda'yı çok beğenmiş. Söylemedi ama bakışlarından anlıyorum ben

Gioya da bi bakıversin. Işık var mı diye?

Naçizane önerim; ailenizden kimsenin -hele ki çocuğunuzun- fotoğrafını sanal ortamda paylaşmamanızdır. Ortalıkta o kadar iğrenç şeyler oluyor ki.

Haklısın galiba hocam, ilgin için teşekkürler. Bakalım afacan ilk GS maçını izlesin, takımdan gidecek kalacaklar belli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

allah analı babalı yüyütsün, sizlere hayırlı bir evlat olsun.. bide babası gibi gs li değil fb li olsun

bunları yazarken bir yandan da benim ufaklığı sallamakla meşkulüm, bu başka bir duydu ne kupa şampiyonluğu nede başka bir şampiyonluk...

altını değiştirmeden ben baba oldum deme...

sağol hocam, bakalım şu an öğrenme aşamasındayım değiştireceğiz, kaçarı yok

• Gözünüz aydın abi,

Allah analı babalı büyütsün, fenerli bir amcası olarak benden ona bir

Baba Oldum:)

Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.