Şimdi Ara

B8 PASSAT 2.0 TDI DSG Highline İnceleme (Otomobil Dünyam) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Master_Evil

fiyata çok takıldınız ben anlatayım, 173.000tl fiyat doğru
    araç 155bin
    hayalet ekran orta konsoldaki ekranla beraber alınmak zorunda en az 9000 (9000tl 1.6 tdi fiyatı 2.0 opsiyon fiyatları farklı)
    sunroof 4500
    metalik renk 1900

Sağolun hocam fiyata çok takılmıştım.
    Doğruymuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben vw'yi değil de doğuş politikalarını sevmem.

Rakiplerine oranla yeni çıkan bir aracın iyi olması gerekiyor zaten. Passat gibi sınıfının en önemli araçlarından birinin iyi olmaması şaşırtıcı olurdu.

Bu aracın rakipleri mazda 6, ford mondeo, peugeot 508, latitude, insignia, avensis vs.

Rakipleriyle kıyasladığımda mazda 6, mondeo, 508 ve passat biraz öne çıkar. Bu araçların da birbirine üstün ya da kötü olduğu alanlar var. Şu araç diğerinden bariz üstün diyemez kimse.

Ama iş fiyatlara geldiğinde passat burada farkını ortaya koyuyor.

1.6 165hp 6 ileri eat şanzumanlı 508'den ne üstün yanı var da fiyatı 15 - 20bin daha pahalı passatın? Dizellerde fark daha da fazla.

Mondeo'dan neden 10 - 15bin daha pahalı?

Passatın donanımı arttıkça, otomatik geldikçe fiyatı neden bu kadar anormal artıyor? Şu şakşakçılar bunu da açıklasa.

Bu kazığı sen yiyorsun, ben yiyorum sen kimi savunuyorsun hala? Bu nasıl bir angutluk da yediğin kazığı savunabiliyorsun?

Pardon unuttum passatın ikinci eli iyiydi, kazık olmasında sorun yok. İstediği kadar kazık olsun, sonuçta ikinci eli iyiydi, pardon.

Ben passat kötü ya da başarısız demiyorum ama kazık kardeşim, kazık. Ama bu passat alanlar daha fazla kazığı hakediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 19 Şubat 2015; 19:45:41 >

• Bu adamın özellikle demesine hastayım

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Hayatında ilk defa 2.0 motora binmiş birinin incelemesi sanırım.

340nm torka şahane diyen bir adam için, başka bir şey düşünemedim.

1.6 Megane'ler zaten 320 tork veriyor.

Çocuk demek ki 320 veya 325d'ye binse Ferrari'ye binmiş gibi anlatacak.

Hayatında gördün mü?

Çocuk musunuz yahu her gün böyle muhabbetler gelmeye başladı.

F30 316i ilk çıktığından neredeyse alanlardan biriyim Ankara'da. Daha sonra kâr edeceğim için sattım. 320d fln böyle hava atılacak, hayatında gördün mü denilecek arabalar değil, bilmiyorum senin araba sektöründe ki psikolojik sınırını. Ben burada sana gelirimi, aile durumumu anlatacak kadar iğrenç karakterde birisi de değilim ama, bana oturup ''hayatında gördün mü, bindin mi'' gibi çocukca sorular sorarsan ağzının payını vermek zorunda kalırım. Ben Fiesta'mın da resmini koymam buraya, Passat'ımın resmini de, 316i'nin de veya babamın sahip olduğu daha iyi araçları da. Nazar var, gösteriş toplum içinde tanımadıklarına karşı olmaz vs... vs... 340nm tork'lu bir araca müthiş performans diyen adama ben kendi tecrübelerimle gülerim, çünkü 300-320-340nm artık herkesin ulaşabileceği araç motor özellikleri. Bugün 35-40.000TL'ye 300nm torklu Bravo alabilirsin mesela. Ben firma sponsorluklarıyla, rent a car arabalarla, bilgisayar oyunu bilgileriyle ki, en kötü tecrübe budur ve forumda çok vardır, araba tecrübesi edinmiyorum, bizzat kendi paramla yaşıyorum bu tecrübeleri.

Lütfen bir şey yazarken, 2-3 defa düşünüp yazın ve Otomobil Bölümü'nü artık üst seviyelere taşıyalım hep birlikte.

Üslübuna uygun bir cevaptı. Boşuna şikayet etme. Birde insanların maddi durumunu bilmeden yorum yapma, ha ben olmam başkası olur altından kalkamazsın. Iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

Bizim sokakta göreceğimiz en kabadayı Passat, 1.6 TDI 120 HP 7-DSG Highline olanıdır. Kalkıp da çok az kişinin tercih edeceği versiyonu kullanıp test etmek son derece saçma olmuş. Ayrıca, hiçbir şekilde Passat o fiyatı hak etmiyor. Çok değil, 5 sene önce İstanbul'da o paralara ev alınıyordu.

Dogus oto test araci olarak bunu vermis herkese

Çok iyi etmişler o zaman. Podyuma çıkan Adriana Lima'yı gösterip, ardından Yıldız Tilbe'yi sunmaları gibi oluyor onların yaptıkları.
  • OTOPARK'ı keşfedene kadar ben de seviyordum bu adamı. Çok üstünkörü. Hep iyi ya da kötü, detay yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç gayet iyi ancak fiyat çok yüksek,bu fiyata alacak pek kişi çıkmaz.(Gerçi bizim insanımızın işi belli olmaz.)
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Şu yalıtım ile ilgili paylaştığı veriler adac kuruluşuna ait, kendisine aynı şirketin konfor, karoser, sürüş ve güvenlik gibi birçok konuda mondeonun önde olduğu mondeo-passat karşılaştırmasını gösterdiğimde konuyu tekrar sessizliğe bağlamıştı Gerçekten insanın bir markayı böyle körü körüne desteklemesi normal görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirio

Şu yalıtım ile ilgili paylaştığı veriler adac kuruluşuna ait, kendisine aynı şirketin konfor, karoser, sürüş ve güvenlik gibi birçok konuda mondeonun önde olduğu mondeo-passat karşılaştırmasını gösterdiğimde konuyu tekrar sessizliğe bağlamıştı Gerçekten insanın bir markayı böyle körü körüne desteklemesi normal görünmüyor.

Passat premium sinif dahil suanki en sessiz arac

Yeni a4 cikinca a4 olur en sessizi bunu adac degil araci test eden herkes herkes soyluyor

• Dsg hariç araç iyi gibi duruyor ki vw düşmanları yine toplanmış bir kere de tebrik edin vw fanı değilim ama tebrik ederim vw yi..

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Cihan abi, abi diyorum benden yasca buyuksun. Sorun passatin sessiz olup olmamasi degil, test verisi oyleyse elbet bir gerceklik payi vardir. Sorun sen her konuda vw araclarini en tepede goruyorsun. Elbet ayni siniftaki her aracin birbirlerine karsi farkli ustunlukleri olacaktir, ama sen vw grubundaki bu ustunlukleri fazla abartip sadece o ozellik ustunde durunca malesef objektifligini kaybediyorsun. Bu forumda bir kesimin sana karsi hosnutsuzlugu varsa bu yuzdendir, biz bunu anlatmaya calisiyoruz.

• @cihanair,
    Abı takıldın sessizliğe sadece sessiz olması yeterli mı bir araç ıcın? ıyı olduğu tek noktayı almıssın yazıp duruyorsun gereksiz gerıyorsun ortamı bence.

• Testin yapıldığı yok neresidir bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Ben vw'yi değil de doğuş politikalarını sevmem.

Rakiplerine oranla yeni çıkan bir aracın iyi olması gerekiyor zaten. Passat gibi sınıfının en önemli araçlarından birinin iyi olmaması şaşırtıcı olurdu.

Bu aracın rakipleri mazda 6, ford mondeo, peugeot 508, latitude, insignia, avensis vs.

Rakipleriyle kıyasladığımda mazda 6, mondeo, 508 ve passat biraz öne çıkar. Bu araçların da birbirine üstün ya da kötü olduğu alanlar var. Şu araç diğerinden bariz üstün diyemez kimse.

1.6 165hp 6 ileri eat şanzumanlı 508'den ne üstün yanı var da fiyatı 15 - 20bin daha pahalı passatın? Dizellerde fark daha da fazla.

Passatın donanımı arttıkça, otomatik geldikçe fiyatı neden bu kadar anormal artıyor? Şu şakşakçılar bunu da açıklasa.

Bu kazığı sen yiyorsun, ben yiyorum sen kimi savunuyorsun hala? Bu nasıl bir angutluk da yediğin kazığı savunabiliyorsun?

Pardon unuttum passatın ikinci eli iyiydi, kazık olmasında sorun yok. İstediği kadar kazık olsun, sonuçta ikinci eli iyiydi, pardon.

Ben passat kötü ya da başarısız demiyorum ama kazık kardeşim, kazık. Ama bu passat alanlar daha fazla kazığı hakediyor.

Hırsızın hiç mi suçu yok

Madem daha pahalı neden açık ara çok satılıyor

Kiralama şirketleri alıyorsa neden alıyorlar

Daha çok kiralama talebi oluyorsa neden diğer araçlar değilde Passat kiralamak istiyorlar

• quote:

Su konuda sadece dogrulari yazdim vermisler eksiyi

Butun forum ekside verse passat sinifinin en iyi araci

Mercedes yeni c serisinden bile daha sessiz bir araba siz halan neyin tartismasini yapiyorsunuz anlamadim

Mondeo o motor secenekleri ile bastan kaybetti

Kardeşim sen aynen yazmaya devam et forum ergenlerinin ne dediğini önemseme. Yazdıklarını ciddi şekilde okuyan bir çok insan var ben dahil.
    Ehliyet almaya yaşı yetmeyen insanlarla dolu burası. "Bu adam zaten taraflı bitek Otopark tarafsız" diyenler, Otopark ekibi Jetta, Golf'ü övünce onlara da "kaç para aldınız?" diye sormuşlardı.
  • Otopark kadar gerçekçi inceleme yapan görmedim bende. Sinan yanlasa da izlesek tatatata

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Ben vw'yi değil de doğuş politikalarını sevmem.

Çok basit bir soru;
    508 veya Mondeo ve Passat aynı fiyat-aynı donanım olduğu zaman 508 veya Mondeo alacak mısın?
    Cevabın eğer "almam" ise aradaki fiyat farkı buradan geliyor. Gerçekler acıdır.

• Bu adamın yaptığı testler otopark.com a göre yapmacık geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayrullahKNY -- 19 Şubat 2015; 22:18:49 >
  • quote:

Cihan abi, abi diyorum benden yasca buyuksun. Sorun passatin sessiz olup olmamasi degil, test verisi oyleyse elbet bir gerceklik payi vardir. Sorun sen her konuda vw araclarini en tepede goruyorsun. Elbet ayni siniftaki her aracin birbirlerine karsi farkli ustunlukleri olacaktir, ama sen vw grubundaki bu ustunlukleri fazla abartip sadece o ozellik ustunde durunca malesef objektifligini kaybediyorsun. Bu forumda bir kesimin sana karsi hosnutsuzlugu varsa bu yuzdendir, biz bunu anlatmaya calisiyoruz.

Arkadasim ben olan neyse onu yaziyorum

Bak vw yeni bir sasi yapti ve cok basarili sonuclar aldi her aracindan agirlik azaltiyor koca opel yillardir agirlik sorununu cozemedi
    Hyundai suan vw'i 10 yil 15 yil geriden takip ediyor hala 4 ileri otomatik sanziman kullaniyor ve bu sanzimani 2000 'li yillarda kullaniyordu

Simdi el insaf ben avensis ile passati nasil bir tutim ayni sinif olabilirler ama arada bariz farklar var
    Vw'in suan tek sorunu dsg onuda yakin zamanda duzelticek ben gayet onjektif biriyim sadece olani yaziyorum

Bugun ford mondeo diyor herkes ya kardesim bu isler tasarim ile olsaydi her yer mazda 3 mazda 6 olurdu ben istanbul'da daha 1 tane gordum

Sen 1.5 ton arabaya 1.5 benzinli tam otomatik sanzmina koyarsan o arabanin passattin karsinda sansi olmaz

Adamlar sadece 2 tip benzinli motor var her motorda otomatik sanzminan var
    2000 tdi 4 motion 240 ps motordan tut 1.4 tsi motora kadar var

Ben daha ne golfe nede passata rakip araba goremdim varsa soykeyin bende ogrenim

• quote:

quote:

Passat premium sinif dahil suanki en sessiz arac

Yeni a4 cikinca a4 olur en sessizi bunu adac degil araci test eden herkes herkes soyluyor

o test eden fanatikler c serisi, desibeli passatla aynı olan e serisini kullanmışlar mı? te allam ya bu forum eskiden böyle değildi bence

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.