Bildirim
B6I veya B00 uzantılı imaj dosyalarını okutma???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Alıntı
Bu dosyaların asıl sahipliği ""BlindWrite"" adlı programdır programıhttp://www.vso-software.fr/products/Blindwrite/blindwrite.php
indirebilirsiniz.Ama hepimizin bildiği **daemon tools** da B6T uzantılı dosyayı sanal cdromlardan birine yerleştirmeniz yeterlidir. -
evet blindwrite indirdim fakat çözemedim...
Deamon tools'u kurmuyorum çünkü son 2 kuruşumda windows açılmamıştı ve format atmak zorunda kalmıştım. -
BlindWrite yaz bölümü kaynaktan B6T dosyasını göster cd yada dvd ye yaz(mantıken böyle olması lazım elimde o dosyalar olamadığı için bilemiyorum).
yada
IsoBuster kur.
Isobuster interprets CD image files, such as:
*.DAO (Duplicator), *.TAO (Duplicator), *.ISO (Nero, BlindRead, Creator), *.BIN (CDRWin), *.IMG (CloneCD), *.CCD (CloneCD) , *.CIF (Creator), *.FCD (Uncompressed), *.NRG (Nero), *.GCD (Prassi), *.P01 (Toast), *.C2D (WinOnCD), *.CUE (CDRWin), *.CDI (DiscJuggler), *.CD (CD-i OptImage), *.GI (Prassi PrimoDVD), *.PXI (PlexTools), *.MDS (Alcohol), *.MDF (Alcohol), *.VC4 (Virtual CD), *.000 (Virtual CD), *.B5T (BlindWrite), *.B5I (BlindWrite), *.DMG (Apple Macintosh), *.IBP (IsoBuster), *.IBQ (IsoBuster), *.NCD (NTI).
http://www.isobuster.com/isobusterdownload.php
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardok -- 11 Mayıs 2010; 13:11:26 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- balkona kamera takmak yasal mı
- apartman yönetimi programı ücretsiz full
- hello pervert, i"ve sent this mess?ge from your microsoft ?ccount.
- @ işareti yapamıyorum
- pdf i link olarak paylaşma
- ip tv nedir, nasıl alınır
- mac adresi nedir
- statik ip
- rar bg
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X