Şimdi Ara

B450 vs B350 Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 - Gigabyte B450M-S2H S+V+GL DDR4 AM4 (mATX)

2- ASUS ROG STRIX B350-I GAMING AMD B350 Soket AM4 DDR4 3600MHz(OC) Wi-Fi Anakart

Arkadaşlar 2. Olarak yazdığım anakartı arkadaşımdan ikinci el olarak 1. Anakartın sıfır fiyatı ile aynı fiyata alma şansım var. Ryzen 2600 ile kullanılacak bios updateleri yapılmış o konuda herhangi bir sorun olmayacak. B350 anakart alırsam b450 ye göre kaybım olurmu sizce?
    Siz olsanız hangi kartı tercih edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel.

ASUS ROG STRIX B350-I GAMING AMD B350 Soket AM4 DDR4 3600MHz(OC) Wi-Fi Anakartı aldım. Hazır mini itx anakart almışken kasayıda Thermalthake Core V1 aldım. Zaten 9900K lı sistemim var bunu 2.sistem olarak toplayacağm mini itx olması benim için iyi olacak istediğim zaman 2. sistemimi yanıma alabileceğim
  • Chipsetle pek alakali degil, sadece B350 kartlara ureticilerin gereken ozeni gostermedigini dusunuyorum. Yoksa benche soktugunuzda Ryzen 2600 b350 veya b450'de hicbir fark gormeyeceksiniz.
  • Bence güzel seçimler olmuş. Anakartı diğer Gigabyte anakartın sıfırı fiyatına aldığınıza göre Asus B350-i anakartı sanırım 450TL civarı rakama aldınız. Bir süre önce büyük oyun PC'imi dağıtıp ITX kurma hevesine kapılmıştım. MSI B450I itx anakart, Silverstone Sugo Kasa, küçük ATX PSU (140mm) aldım. Ama kasa gerçekten küçükmüş. Kullanmak istediğim bazı bileşenlerin sığmadığını görünce ITX projemden vazgeçtim. Sugo içine rahat ve havalandırması sorun olmayacak bir sistem kurmak için gerçekten tüm bileşenlerin ITX/SFX/SFX-L standartında olması gerektiğini gördüm. Eğer devam etseydim kasa olarak Core V1 alacaktım. PSU ve soğutucu açısından çok daha esnek imkan sunuyor. Evet biraz daha büyük ama yine de taşınabilir seviyede bir kasa bence V1. Bir de ITX/SFX bileşenleri TR'de bulmak da zor. Her markanın her modeli ne yazık ki gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 6 Mart 2020; 17:10:3 >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum seçim yapmadan önce Silverstone nun kasalarınıda incelemiştim. Powersupply ve soğutucu seçimi konusunda cidden çok kısıtlıyor. Elimde hazırda tek fanlı corsair h45 sıvı soğutmada var ön panele sorunsuzca takılabiliyor gördüğüm videolara göre, üstelik ön panelindeki standart büyük fanı iptal etmeden
  • H45 normalde Sugo'ya bile sığar. Bendeki H80i v2 Sugo kasaya sığmadı. 120mm bile olsa radyatörü kalın ve boruları oldukça sert. Eğip bükmeye gelmedi. Core V1'e öndeki büyük fanı çıkartmadan başka fan/radyatör takılılr mı bilmiyorum. 200m fan önde iken. 120mm radyatör ve fanı iç tarafa takılabilir belki. Kasa çok küçük değil sonuçta ama bir takıp görmek lazım.
    Hem bu şekilde push pull olmuş olur.
  • İkiside para etmez artık bu zamanda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakartı aldğım fiyatdan daha iyi bir fiyata arkadaşım istedi sattım. İşlemciyide aldığım fiyattan sattım. Bütçemi biraz daha artırarak Ryzen 3600 siparişledim. Anakart Gigabyte B450 I AORUS PRO WIFI AMD ITX Anakart siparişledim. Kasamı değişmedim Thermalthake Core V1 kullanacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.