Şimdi Ara

B3 DE DELOS A GİTMEK ::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi ben beramus da oynuyorum biliyor sunuz.Az evvel kafama acayip bişii takıldı.Arkadaşla sohbet ederken bana yemin billah beramus 3 de delosa giden bir yolun olduğunu ama nasıl gidildiğini bilmediğini söyledi.Böyle bir şey var mı bana biri açıklayabilir mi var sa nasıl gideriz.

Not: Konu gayet ciddidir lütfen sulak şeyler yazmayın..

teşekkür ederim...

• eskiden vardı ama hala var mı bilmiyorum hell abysste kalıp server degistirioduk
  • artık yok o olay
    Ben bugün denedim. Oly1 den delosa girdim. çıktım
    2.ve 3 serverlara girince dc veriyor
  • önceden oluyodu ama firedrake de olmuyo
    denedim ben
  • Evet eskiden vardı şuan kalktı olmuyor
  • evet önceden mesala e1 e giriyodun abbyse gidiyodun çıakrken abbysete çıkıodun e2 ve e3 e girdiğinde abys te doğuyodun ama şimdi öyle değil e1 de bıraktığında e2 ye girince el moradda doğuyorsun
  • eskiden yapıyorduk ama artık olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sorunu Çözene C-EAST'a 21 GB
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • artık yoq
  • sunu bi dene bi ark sölemişti ama hiç denemedim
    isilion un oldugu kata gel oyundan cık 3. serverdan girmeyidene
    bana böle yaparsam olcanı söledıler
  • eet artık olmuyo
  • Fire Drakede yapılmıyor
  • eskiden oluyodu da fire drakele kalktı
  • Pathos'da Jeremiah 3 gunde lvl 70 den 73 oldu. Peki Nerde ? P2 P3 delosta Hobgoblinlerde x7 Bug ile.
    Peki nasıl gidiyor ? Onuda o adama sorun.

Edit : Eskiden oluyodu diyen arkadaşlar,bu iş hala oluyor.

Kolay Gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRock -- 10 Şubat 2007; 20:22:23 >
  • Kosa bir dipnot daha,
    B3 yada diğer bir adla 3.cü serverler deki delosa gm ler de gidemiyormuş o sebepten arkadaşımızın dediği kısa bir zamanda 70 den 73 lvl olmak mantıklı gibi geldi.Yosa kimse 70 lvl adamını riske edip illegal programlarla geniş geniş kasmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

Kosa bir dipnot daha,
    B3 yada diğer bir adla 3.cü serverler deki delosa gm ler de gidemiyormuş o sebepten arkadaşımızın dediği kısa bir zamanda 70 den 73 lvl olmak mantıklı gibi geldi.Yosa kimse 70 lvl adamını riske edip illegal programlarla geniş geniş kasmaz..

Evet Haklısın
  • bu felankorun olduğu kata gidip sonra server değiştirirsen oluyomus öle bi topic acıldı
  • Bu fire drake de bela gibi geldi ya iyi olan herşeyi götürdü
  • gerçektende öle eskiden istediğimis servere girerdik.ama simdi hiç bi yerden grilmio
  • eskiden di o olay
  • beyler oluyo servant of ilissiona gidin ondna kesin ordan marbet diyemi ne bişi çıkcak onla felankörün olduğu yere gidin sonra çıkın ordan nerde durcaksanız serwer değişince e1de felanköre gittikten sonra istediğiniz kata gidin artık e2 e3 de abysdesiniz ama kat değişince dc veriyo diye duydum alıntı !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.