Şimdi Ara

B12 vitamini için (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
23.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben de onu kullandım hocam, 300den 700 civarlarına çıkardı. Gayet başarılı gerçekten. Şimdi bir de ma formu çıkmış, az miktarda ondan kullanmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam ve bende durmadan düşüyor değerler.İğne kullanıyoruz bir süre sonra tekrar ediyor.Doktor genetiktir dedi.Vitamin hapları kullansak sıkıntı olur mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Dodex adlı B12 iğnesi için saçma yorumlarınızı kendinize saklayın. Zaten siyanür intiharları gündemde insanlar korkar hale geldi bırakın doktor ne öneriyorlarsa kullansınlar. Bu sizin sorumluluğunuzda değil, doktor/kurum sorumluluğundadır. Bilmiyorsunuz ki başınız ağrıdığında ağzınıza attığınız hapın içinde bile eser miktarda zararlı maddeler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Ben de onu kullandım hocam, 300den 700 civarlarına çıkardı. Gayet başarılı gerçekten. Şimdi bir de ma formu çıkmış, az miktarda ondan kullanmayı düşünüyorum.
    kaç kutu sonra 700 çıkardı bide bunumu söylüyorsun acaba artisi ne bunun bilgin varmı

http://venatura.com.tr/venatura/venatura-b12-ma/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.caner -- 17 Kasım 2019; 21:9:3 >
  • dj.caner kullanıcısına yanıt
    350 çıkmıştı. 25 tablet sonra ölçtürdüm 692 çıktı. Kalan 5 tableti de kullanınca 700 küsür olmuştur muhtemelen. Farkını tam olarak bilmiyorum ama söylediğim buydu evet. Farklı formlarda almak vücuttaki mekanizmalar için daha iyi diye okumuştum sanırım.

• Şöyle bırakayım

• quote:

https://www.instagram.com/p/B31cQuhDuY4/?igshid=1afk46vnnia8d Şöyle bırakayım
    teşekkürler kardeşim ben daha 15 âdet kullandım tam kutu bittimi olmadı bunu da alicam

bide sence kaç kutu bitirmeniz lazım ben inan bu metilkobalimin le yeniden doğdum sanki süper bir şey sende dil altından alıyorsun deme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Evet dil altından alıyorum. Tahlilde kaç çıkmıştı sonucunuzz?

• quote:

Evet dil altından alıyorum. Tahlilde kaç çıkmıştı sonucunuzz?
    238 çıkmıştı ama kaç kutu kullanacağımı bilmiyorum sadece 15 hap içtiğim halde ne yorgunluk kaldı nede stres ALLAHA ŞÜKÜR

1 kutu bitince tekrar ölçtürmenizde fayda var. Bittikten hemen sonra değil de en azından 1 hafta 10 gün sonra falan ölçtürün bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.caner

238 çıkmıştı ama kaç kutu kullanacağımı bilmiyorum sadece 15 hap içtiğim halde ne yorgunluk kaldı nede stres ALLAHA ŞÜKÜR

Alıntıları Göster
    dostum hangisini kullanıyorsunuz
  • BanshEEEEEEEEE kullanıcısına yanıt
    bunu kullanıyorum çok memnunum Venatura B12 Metilkobalamin eczanelerde 23 TL dil altına koyuyorsun Kendi emiyor zaten yarimsaat filan su içmeyin veya yemek yemeyin ki dilin altinda kalan emilim tam emsin ve faydasını görürsün bide bunun süper Bir formudaha çıktı Venatura B12 Metilkobalamin artı adilzilkobolamin 2 si Bir hapın icinde hapım bitince bunu alicam satış fiyatı eczanede 27 TL bide dilalti spreyler var nealirsaniz alın kesinlikle dil altı olsun ki emiliminiz vucud alsın mideden aldığınız zaman garantisi Yok bu ilaçların anca sağlıklı bir mide yani ismini bilmiyorum Bir tabaka var onun midede iyi çalışması lazım yani mideye giden hap midedeki asit hapın formunu bozuyor aklinizda olsun dil altı ok bide solgarin dil altı versiyonu var ama kulanmadim acaba onasil kullananlar belki yazarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.caner -- 19 Kasım 2019; 18:7:42 >
  • Venatura b12 metilkobalamin iyidir. En az 600 700 yapmaniz lazim b12'yi. Hapı bıraktıktan 10 gün sonra tahlil yaptirin. Dil altından alacaksınız. İyice emip.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.