Bende eksik kullanmaya başladım. koparak dökülüyo saçlarım acaba düzelince duracak mı yaşayan oldu mu böyle sorun?? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bende eksik kullanmaya başladım. koparak dökülüyo saçlarım acaba düzelince duracak mı yaşayan oldu mu böyle sorun?? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 6 Aralık 2022; 23:0:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizin vitaminler düşük müydü yoksa sadece önlem için mi alıyorsunuz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanovic38 -- 6 Aralık 2022; 23:4:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vitamin kullanmak iyidir ama dahiliyeye gidin bence genede doktor kontrolünde kullanmak iyidir çok zamanınızı almaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
saç dökülmesinin çaresi xpecia + b12 + fin + minoxil |
6 ay boyunca bunları kullarsan o saçlar sertleşir bırakırsan eski dökülme devam eder daha detaylı bilgi için |
Bende ki sorunın d ve b12 bazlı olduğunu düşünüyorum. Normal seviyesine gelince hala devam ediyorsa belki bunları denerim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |