Bildirim
B uç mu 2B uç mu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Güncel beyler 25 TL lik uç alıcam acil -
B uçlarda elini üzerine sürttüğünde çabuk dağılır.2b İse öyle değildir.Ben böyle biliyorum.yanlışda olabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz birde uç mu alıyorsunuz la ? Milletten isteyin sürekli ne gerek var. B ile 2B nedir bilmiyorum ama sınıfta 2B'den içi 2. sınıf B şubesinden mi aldın diye espri yapmıştım bir tek onu hatırlıyorum.
EDİT: 25 TL ne olum kafayı mı yedin ? Kalem, uç, silgi vs. türü şeyler doğada 5 milyon arkadaş ortamında 5 dakikada kaybolan şeyler. Değmez yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThreeArrow -- 12 Şubat 2015; 19:04:05 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 3_ok
Siz birde uç mu alıyorsunuz la ? Milletten isteyin sürekli ne gerek var. B ile 2B nedir bilmiyorum ama sınıfta 2B'den içi 2. sınıf B şubesinden mi aldın diye espri yapmıştım bir tek onu hatırlıyorum.
EDİT: 25 TL ne olum kafayı mı yedin ? Kalem, uç, silgi vs. türü şeyler doğada 5 milyon arkadaş ortamında 5 dakikada kaybolan şeyler. Değmez yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2B daha yumuşak oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: hamikisi
B uçlarda elini üzerine sürttüğünde çabuk dağılır.2b İse öyle değildir.Ben böyle biliyorum.yanlışda olabilir.
Tam tersi B'den 2B,3B... şeklinde yukarıya doğru çıktıkça yumuşaklık artar,uç yağ gibi kayar, daha koyu yazar ama daha çok dağılır elin sürterse defter kararır. H'den 2H,3H... şeklinde ilerledikçe tam tersi olur uç sertleşir,soluk yazar ama dağılmaz. HB ise ortası denebilir.
Ben HB kullanıyorum ama tercih meselesi yumuşak seven 2B alır soluk seven dağılmasın diyen H,HB alır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25 tl ye uç alınca,uç soruyu çözmeyecek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X