Şimdi Ara

b'Twin Rockrider st520 vs Kron XC150

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bisiklet macerasına atılmak istiyorum da bir sorum olacaktı. Başlıktaki iki model arasında kaldım, Rize'de yaşıyorum burada Decathlon yok rockrider'ı alırsam internetten alıcam, bakımı-arızası olursa karadenizde samsun'a gitmem gerekir ki çok uzak. Burada salcano ve kron'un yetkili bayisi var, bu yüzden xc150'Yi almak daha mı mantıklı? veya bu fiyatlarda başka kron,salcano dağ bisikleti öneriniz varmı?

• Yakınlarda Decathlon yoksa Btwin tavsiye etmem. Decathlon'da kurduramayacağınız için garanti dışı kalıyor diye biliyorum. Üstelik Btwin bisikletlere her parça uymaz. İleride sorun çıkarsa Btwin yedek parça lazım olabiir. Bisikletçi bisikletçi gezip çözüm aramak zorunda kalabilirsiniz. Kron bisikletler kendi fiyat aralığında gayet iyidir. Bayiiden alacaksanız dikkat edin eski model almayın. 2019 olsun. Sadece 2018 olanları indirimliyse düşünebilirsiniz.. Kadro boyunu da boyunuza göre seçin. Boy 1.60'dan yukarıysa 27.5 jant, 1.80'den yukarıysa 29 jant öneririm.

XC 150'de; Shimano hidrolik disk fren, kilitlenebilir maşa, 24 vites, çift katlı alüminyum jantlar gibi başlangıç seviyesi için iyi özellikler var. Salcano'nun benzer ayarda NG444 bisikleti var. Biraz daha pahalı. Bence XC-150 daha iyi bir tercih olur.

Düzeltme: Garanti konusunda hatalı bilgi vermişim. Garanti dışı kalmıyormuş. Ancak şehirde Decathlon yoksa kendiniz ya da bir bisikletçi tarafından kurulması gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwarang -- 10 Ağustos 2019; 11:16:35 >

• St ler yeni çıkmış gittim gördüm ama kaliteyi düşürmüşler gibi gldi bana .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kron xc 250 bakımı
    9 yıl önce açıldı
    [SATILDI] Btwin Riverside 920
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.