Şimdi Ara

B sinifi ustune A2 ehliyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • B sinifi ehliyetim var ve A2 almak istesem, prosedur nasil isler ?
    Ehliyetim degisecek mi yoksa duzenlenecek mi ? Girecegim sinavlar hangileri ? Vs. Biri toplayabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 11 Temmuz 2012; 0:48:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum sadece a2 sınavına girdiğinde 20 tane motor sorusu çözüyorsun ve çıkıyorsun sonrasında geçtiysen eğer gidip sınavını oluyorsun ve kazandıysan en geç 4-5 gün içinde dosyanı alıp maliyeden veya ziraat bankasından onun harcını yatırıyosun ve sonra emniyete gidiyosun senden 85 lira civarı kart parası alıyolar ve eski ehliyetinide alıyolar ve sana akşam gel yenisini al diyolar bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

dostum sadece a2 sınavına girdiğinde 20 tane motor sorusu çözüyorsun ve çıkıyorsun sonrasında geçtiysen eğer gidip sınavını oluyorsun ve kazandıysan en geç 4-5 gün içinde dosyanı alıp maliyeden veya ziraat bankasından onun harcını yatırıyosun ve sonra emniyete gidiyosun senden 85 lira civarı kart parası alıyolar ve eski ehliyetinide alıyolar ve sana akşam gel yenisini al diyolar bu kadar

Zamaninda ikisini beraber alsaydim keske ekstra bir ehliyet parasi daha vericem yani. Toplam maliyet nedir ? Bu arada cevap icin tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 11 Temmuz 2012; 1:18:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

dostum sadece a2 sınavına girdiğinde 20 tane motor sorusu çözüyorsun ve çıkıyorsun sonrasında geçtiysen eğer gidip sınavını oluyorsun ve kazandıysan en geç 4-5 gün içinde dosyanı alıp maliyeden veya ziraat bankasından onun harcını yatırıyosun ve sonra emniyete gidiyosun senden 85 lira civarı kart parası alıyolar ve eski ehliyetinide alıyolar ve sana akşam gel yenisini al diyolar bu kadar

Zamaninda ikisini beraber alsaydim keske ekstra bir ehliyet paraai daha vericem yani. Toplam maliyet nedir ? Bu arada cevap icin tesekkur ederim.

toplam maliyeti fiyat alman lazım dostum ama tahminimce yine bir 400 lira civarında gider kursda dahil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

Zamaninda ikisini beraber alsaydim keske ekstra bir ehliyet paraai daha vericem yani. Toplam maliyet nedir ? Bu arada cevap icin tesekkur ederim.

toplam maliyeti fiyat alman lazım dostum ama tahminimce yine bir 400 lira civarında gider kursda dahil

Peki tesekkurler.

• kurs dahil yaklaık 400 tl tutar
  • İstanbul'da isen eğer, Kadıköy Gelişim Sürücü Kursu'na git, diğerleri hiç eğitim vermeden sadece paranı alıyor. Genelde hepsi 250 TL kurs ücreti ister. Gelişim Sür. Kur.'da Direksiyon Harcı 50 TL istemiyorlar, diğer kurslar hep haksız yere 50 TL daha fazla alıyor. İstanbul'da bu işi bir tek Gelişim adam gibi yapıyor. Teorik ve pratik eğitimleri çok faydalı. 400-500 arası diyeyim ben sana toplam masrafın. Daha ben de yeni aldım haziran ayında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A1 ehliyeti A2 ye yükseltmek
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.