Şimdi Ara

B sınıfı- sıfır Km.- 40.000 TL civarı- 6 tercih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşim gereği alacağım aracı haftaiçi çok kullanmayacağım. Yıllık en fazla 7000-8000 km yaparım diye düşünüyorum.
    İlk arabam olacak ancak tecrübeli şoförüm. Halihazırda 2006 Kia Cerato kullanıyorum(aileme ait araç). Oldukça memnunum o yüzden Kia'ya karşı pozitif ayrımcılık yapabilirim:)

Kriterler:
    1-Az km. yapacak olsam da dizel almak istiyorum.
    2-Aşırı titiz olduğum için 2.el düşünmüyorum.
    3-B sınıfının şehiriçinde oldukça rahat olacağını düşünüyorum.
    4-Bekarım, aile arabası aramıyorum.

Tercihlerime ilişkin kendimce bir tablo oluşturdum. Kia Rio bir adım önde gibi Fiat Punto ile birlikte.
    Sizler ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draper -- 17 Ekim 2013; 21:18:52 >

• Punto listede farkini belli etmis.
  • Yaptığınız tabloya göre punto en cazip olanı var grubuna bakmayın esp yok puntonun motoru da gayet iyi bi motor hen de donanımlı bi araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabloya bakınca donanım ve fiyat olarak kia rio mantıklı gözüküyor
  • Friedrich Engels kullanıcısına yanıt
    Puntoda da yok yok valla.2.eli de iyi puntonun.Performansli bir arabada,tereddutsuz puntoooooo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mantık punto gönül polo diyor bana kalsa bu tercih
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmitnick

Puntoda da yok yok valla.2.eli de iyi puntonun.Performansli bir arabada,tereddutsuz puntoooooo

Bayram öncesi satiliga koyuyorsun araba 2 gune ederine gidiyor, sehir ici 5.5 litre yakiyor, sanayiide parcasi bulunmayan yedek parcaci yok. o fiyata en donanimli arac. daha ne olsun kanatlanip ucsunmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Engels

Punto listede farkini belli etmis.

Punto'da yastan kaybediyor ama... Ne kadar begenirsek begenelim araba 7,5 - 8 yildir piyasada... Fiyatinin makullugunu buna gore degerlendirmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Punto'da yastan kaybediyor ama... Ne kadar begenirsek begenelim araba 7,5 - 8 yildir piyasada... Fiyatinin makullugunu buna gore degerlendirmek gerekiyor.

Polo ve fiesta puntodan cok daha once piyasada oldular ve her iki yilda kasa degistiren fiestaya gore gayet iyi durumda.punto kaca satilsada parasinin hakkini veren aractir

• quote:

quote:

quote:

Polo ve fiesta puntodan cok daha once piyasada oldular ve her iki yilda kasa degistiren fiestaya gore gayet iyi durumda.punto kaca satilsada parasinin hakkini veren aractir

Fiesta , Polo'dan tam 2 sene sonra tanitildi... Otomotiv endustrisinde azimsancak bir rakam degil.. .Ayrica lansmanindan bu yana tam 6 sene gecti , bu sure zarfinda yalnizca bir tane cok kapsamli olmayan bir makyaj yedi.

Daha ne olsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 17 Ekim 2013; 21:41:35 >

• Peki punto toplamda 3 kere makyajlandi ve cogu insan tarafindan fark bile edilemiyor.Aslinda piyasada tutan araclari degistirmemek gerekiyor.
  • quote:

quote:

adam sanki 6 yasinda araba alacakmis gibi yazmanin anlami yok, fiat uzun zamandan beri ilk defa dogru yapti ve tutan modelini degistirmiyor. eskiden tutan modeli komple kaldirir yeni model koylarlardi, bu hatadanda vazgectiler.

model: 2014 yazacak sonucta

yeni kasasi ciksa bile bu araba cook uzun sure piyasada olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

adam sanki 6 yasinda araba alacakmis gibi yazmanin anlami yok, fiat uzun zamandan beri ilk defa dogru yapti ve tutan modelini degistirmiyor. eskiden tutan modeli komple kaldirir yeni model koylarlardi, bu hatadanda vazgectiler.

model: 2014 yazacak sonucta

yeni kasasi ciksa bile bu araba cook uzun sure piyasada olacak.

Bu mantikla Dogan SLX'lerin de hala uretilip satiliyor olmasi lazimdi... Sonucta teknoloji gelisiyor , sase ve platformlar degisiyor , sanzuman teknolojileri gelisiyor , insanlar belli bir miktarda para odemeye razilarsa bunu talep etmeye haklari da var...

• Rio ve Punto arasında kaldıysan Rio. Çünkü daha yakışıklı. İçi de çok kaliteli gözüküyor.  B sınıfı- sıfır Km.- 40.000 TL civarı- 6 tercih
  • Performans olarak en uygun fiyatlı 90lık TDI motorlu Ibiza. Puntodan 2600 TL eksiği var. En az bu kadarlık opsiyonel donanımlara bütçe ayrıldığında Puntonun önüne geçecektir.
  • Liste de kia rio

liste dışı SUZUKİ SWİFT .
  • visibleghost kullanıcısına yanıt
    Kime ve neye gore

• quote:

Kime ve neye gore

Bana ve büyük çoğunluğa göre.

Hangisinin içinde oturmak isterdin? Estetik algı adriana limayı yıldız tilbeden güzel buluyorsa burda da kia'yı puntodan güzel bulmalı

• Kia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visibleghost

quote:

Kime ve neye gore

Bana ve büyük çoğunluğa göre.

Hangisinin içinde oturmak isterdin? Estetik algı adriana limayı yıldız tilbeden güzel buluyorsa burda da kia'yı puntodan güzel bulmalı

Puntonun otomatik klimali olani koysaydiniz iyi olurdu puntoda sadece multimedya yok o da olsa zaten genis bir b sinifi.Tam olurdu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.