Şimdi Ara

B sınıfı ehlıyet hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yenı dıreksıyonu felan gectım ehlıyetımı almak ıstıyorum 1 nde toplam bana malıyetı ne olur acaba ona gore para ayarlıyacamda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ILoVeYouEZikk

Yenı dıreksıyonu felan gectım ehlıyetımı almak ıstıyorum 1 nde toplam bana malıyetı ne olur acaba ona gore para ayarlıyacamda :)

masrafın sürücü kursu ile anlaşmana bağlı ama sürücü kursundan dosyanı aldıktan sonra B sınıfı vergi harcı 252,30 tl ödeyip trafiğe gidiyorsun tabiki bu vergi harcını sürücü kursunun yatırması anlaşması yapmadıysan.daha sonra trafikte kart ücreti 67 TL + 6 tl türk polis teşkilatını güçlendirme vakfı =73TL ödüyorsun.
  • bundan baska yok degılmı arkadas 380 tl yı feşlan buluyor demıstı ama.
  • quote:

bundan baska yok degılmı arkadas 380 tl yı feşlan buluyor demıstı ama.

bugüne kadar nekadar ödedin.
  • ben surucu kursunun borcunu pesın yaptırdım ehlıyetyım felan ıcınde dahıl degıl 300 tl ye kayıt olmustum surucu kursundan sertıfıka alıp dırek basvuracagım kendım
  • +++++++++++++++
  • quote:

ben surucu kursunun borcunu pesın yaptırdım ehlıyetyım felan ıcınde dahıl degıl 300 tl ye kayıt olmustum surucu kursundan sertıfıka alıp dırek basvuracagım kendım

bazen sürücü kursları vergi harcı parasını senden önceden alıp kendileri yatırıyor daha sonra trafikte sadece kart parası ödüyorsun.ama 300 tl çok düşük bir miktar şu anda B sınıfı sürücü belgesi alma trafik hariç 1000 tl üzerinde. ama sen çok önce müracaat ettiysen ayrı konu.Sürücü belge dosyanın içerisinde bulunan sertifika, son bir yıl içerisinde alınmış dr raporu ve adli sicil kaydı, ek-2 formu, sürücü kursundan onaylı diploma fotokopisi,kan grubunu belirtir belge, 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf ve sürücü kursu yatırmamışsa B sınıfı ehliyet harcı 252,30TL'lik dekont ile birlikte trafik tescile git.73 tl de oraya ödersin olay biter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır B sınıfı tavsiye.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyw da ben gecen yıl 11 aydqa yazılmıstım.Kafam karıstı en ıyısı surucu kursuna sorayım ben :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.