Bildirim
B sınıfı ehliyet aldım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yanılmıyorsam 2016 öncesi kayıt olanlarda oluyordu bu yani önemli değil. Bende yarın gidip çıkartacam ama sağlık raporu 7 ay önce almıştım. Emniyet sitelerinde 1 sene geçerli diyor. Ama kurs bana yenisi alıp git ne olur ne olmaz dedi. Aile hekimi yetişmez dedi. Özeldede 60-70 lira. Acaba sizin sağlık raporu kaç aylıktı ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: r1primo
Yanılmıyorsam 2016 öncesi kayıt olanlarda oluyordu bu yani önemli değil. Bende yarın gidip çıkartacam ama sağlık raporu 7 ay önce almıştım. Emniyet sitelerinde 1 sene geçerli diyor. Ama kurs bana yenisi alıp git ne olur ne olmaz dedi. Aile hekimi yetişmez dedi. Özeldede 60-70 lira. Acaba sizin sağlık raporu kaç aylıktı ?
2015 aralıktı yanılmıyorsam hocam üniversite sınavı felan derken baya bekledim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Syntax 1907
quote:
Yanılmıyorsam 2016 öncesi kayıt olanlarda oluyordu bu yani önemli değil. Bende yarın gidip çıkartacam ama sağlık raporu 7 ay önce almıştım. Emniyet sitelerinde 1 sene geçerli diyor. Ama kurs bana yenisi alıp git ne olur ne olmaz dedi. Aile hekimi yetişmez dedi. Özeldede 60-70 lira. Acaba sizin sağlık raporu kaç aylıktı ?
Aynı benimkide aralık inş. sorun çıkmaz. Teşekkürler._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Syntax 1907
quote:
Aynı benimkide aralık inş. sorun çıkmaz. Teşekkürler.
Zannetmiyorum hocam hatta benim lise öğrenci belgesi takılıydı şimdi mezun oldum. Diploma fotokopisini de her ihtimale karsı yanıma aldım. Memura sordum değiştireyim mi diye onada gerek yok dedi. Rica ederim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X