Şimdi Ara

B SEGMENTİ 1.2-1.4 BENZİNLİ MANUEL ARAÇLAR TEKNİK KIYASLAMASI ( yeni vw polo eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
5
Favori
10.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı modellerin otomatik şanzımanları manuellerinden daha az tüketiyor.

değişse değişse bir kaç model için olumlu diğerleri için olumsuz değişirdi.

söz gelimi colt için ; otomatiği anuelinden daha az yakmakta. coltun sıralaması yukarı doğru değişebilirdi.

ama söz konusu tam otomatik bir şanzımana sahip bir araçsa söz gelimi vw polo ise bu negatif yönlü etki yapardı.

hayırlı günler.
  • Teşekkürler. Güzel Derleme.
  • güncellendi;

hyundai i20 ve yeni toyota yaris eklendi.

hyundai i20 en yüksek torkta, yaris ise en ekonomik tüketimde liderliğe oturdu.

olumlu-olumsuz araçlar sıralaması değişti.

(valla taraf tutmadım :)) ) mitsubishi colt teknik olarak yeni jazz ile birlikte en olumlu araç oldu:)

hayırlı günler.
  • yukarı .
  • eline sağlık.
    boş konuşulan konuların yanında güzel ve bilimsel(çünkü ölçülebilir verilere dayanıyor) bir çalışma olmuş.
    Aslında bu ve benzeri konular düzenli olarak güncellenip üst başlık yapılmalı.
  • çok güzel bir çalışma olmuş b sınıfında japonlar çok başarılı fransızlarda tam tersi çok başarısız
  • Renault un teknik verileri hiç iç açıcı değilmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

son haftalarda araç alımı yapmak isteyen arkadaşların soruları yoğunlaştı.

bu tablo teknik bilgi arayanlara faydalı olur diye düşünüyorum.

mesajı yukarı taşıyayım dedim.

hayırlı günler.

Daha önce de yazmıştım. Gerçekten çok güzel ve bilgilendirici bir konu olmuş. Tekrar teşekkür ederim... Acaba Albea 1.4 77 hp de bu listeye eklenebilir mi ? Kabul görürse teknik verileri eklerim. Herkese hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabbay -- 21 Haziran 2009; 19:34:51 >
  • Aslında benzer bir çalışma çalışma ticariler için de yapılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabbay -- 21 Haziran 2009; 20:03:41 >
  • çok güzel paylaşım
  • bide fiyat performans siralaması yapmak lazım... jazz belki çok güzel bir araba ama ona nazaran çokta pahalı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcroses

bide fiyat performans siralaması yapmak lazım... jazz belki çok güzel bir araba ama ona nazaran çokta pahalı...

• quote:

Orjinalden alıntı: mabbay

quote:

hayırlı günler.

Daha önce de yazmıştım. Gerçekten çok güzel ve bilgilendirici bir konu olmuş. Tekrar teşekkür ederim... Acaba Albea 1.4 77 hp de bu listeye eklenebilir mi ? Kabul görürse teknik verileri eklerim. Herkese hayırlı günler

elbette siz diğer araçları yazdığım formatta bilgileri bu konuya yazın ben ilk mesaja kopyalarım sıralamayıda ( değiştiriyorsa şayet) değiştiririm.

yanlız albeanın daha kuvvetli bir 1.4 motoru varsa onu verirseniz daha uygun olur zira diğer tüm modeller en kuvvetli motorları ile listedeler.

hayırlı günler.

• emeğinize saygı gösteriyorum elinize sağlık çok yararlı bi topik olmuş.

inşallah moderatörler bir süreliğine bu topiği üst konu olarak sabitler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sandac

emeğinize saygı gösteriyorum elinize sağlık çok yararlı bi topik olmuş.

inşallah moderatörler bir süreliğine bu topiği üst konu olarak sabitler.

benzinliyi sevdiyseniz bunun bir de dizel versiyonu mevcut :)

http://forum.donanimhaber.com/m_27434019/mpage_1/key_//tm.htm#27434019

malesef megane mi kalkışta geçer astramı diye konu açsam şimdiye 10. sayfaya ulaşmıştı her ikiside :)
  • Çok güzel ve yararlı bir çalışma teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

hayırlı günler.

elbette siz diğer araçları yazdığım formatta bilgileri bu konuya yazın ben ilk mesaja kopyalarım sıralamayıda ( değiştiriyorsa şayet) değiştiririm.

yanlız albeanın daha kuvvetli bir 1.4 motoru varsa onu verirseniz daha uygun olur zira diğer tüm modeller en kuvvetli motorları ile listedeler.

hayırlı günler.

Akşama kadar hazırlamaya çalışırım. İlgi için teşekkür ederim.

• Güncel ALBEA 1.4 FIRE = 1368cc * 77hp * 115nmtork * 8.2 litre * 13.5 saniye * 162 km.
  • quote:

Güncel ALBEA 1.4 FIRE = 1368cc * 77hp * 115nmtork * 8.2 litre * 13.5 saniye * 162 km.

listeye ekledim ama sonuçlardan pek memnun kalacağını sanmıyorum arkadaşım :(

ben teşekkür ederim ilgin için.

hayırlı günler.
  • konu üste sabitlenirse güzel olur...şumuydu bumuydu konuları kullanıcı tecrübeleri haricinde fazla yer kaplamaz...sitenin işine gelmeyebilir ama faydalı bir çalışma olmuş...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.