Şimdi Ara

Far Cry 3 - Vaas ve Buck İle Tanışın (Altyazılı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Far Cry 2 gibi sıkıcı olmazsa her türlü gideri var.Far Cry 2 de sürekli aynı şeyleri yapıyorduk.İki de bir çatışmanın ortasında bozulan silahlar,aynı kontrol noktalarını defalarca tekrardan temizlemek umarım bunların hiç biri olmaz oyunda.
  • Hepimiz birer Çobanız beyler.
  • Listemde bulunan oyunlardan biri
  • Ohaa Hacii bi oyun bu kadar süper olur mu, hikaye gerçekten süpere benziyor ama benim pc kaldırmıyorr LANET OLSUN!!!

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hikaye güzele benziyor görüntüler de hoş . ubisoft iyi iş yapmış gibi.
  • ETKİLENDİM
  • Beyler oyun görsel olarak gayet güzel duruyor ama sanırım konsol kalitesinden çok yüksekte bu videolar pc den alıntı değil mi ? Daha konsol gameplay videoları yayınlamadılar sanırım .
  • far cry 2 nin nesi kötüdü anlamadım hoş bi oyundu ha tabi bunda emek daha çok bu ona oranla harika duruyor vahşi yaşamı katmışlar oyun bitincede avlanmak isterim belki böyle açı kdünya oyunları yapsınlar bülent ersoy başbakan olsun sorun degil :D

• Cok hos olmus, ozellikle Buck karakteri hosuma gitti. Kesinlikle alip oynayacagim.
  • Pc ye gecince bakarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortam ve atmosfer çok güzel görünüyor

• I <3 This Game

• Grafiklerin bu kadar harika görünüyor olmasının sebebi oyunda Cryengine 2 motorunu kullanıyor olması.Keşke crysis ce 2 motoruyla devam etseydi.Crysis yıllar önce çıkmasına rağmen hiç bi oyun o güzelim grafiklere ulaşamamıştı.Crytek de konsolların b.kuna cryengine 3 denen saçmalığı çıkardı.Kırpıldı grafikler.Ama bu oyun gelecek vaad ediyor arkadaşlar.PC'lerimizde cryengine 2 nin harika ada atmosferini tekrar tadacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 4 Ekim 2012; 16:07:38 >
  • Aylar öncesinden Deluxe Edition ön siparişi vermiştim. kesinlikle değeceğini gördüm. Umarım yakın zamanda Türkçe yamasıda gelir Oyun Çeviriden.

Bu arada Shepard çoban demekmiş vay anasını resmen Mass Effect evrenine dahil taşlar yerine oturdu. Tüm ırkları hareketer geçiren bir kumandan...Bir Çoban... Vay be gerçekten ufkumu 2x yaptı. :D

• far zry yı görünce lost geliyor aklıma
  • Cryengine 2 değil Dunia Kullanıyor...

raadadam

03.10.2012 23:37:58
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.