Şimdi Ara

Dosya Konusu: Call of Duty: Advanced Warfare Hakkında Herşey! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
3
Favori
9.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bence haklısızlık etmişsiniz. Bir kız anca bu kadar oynar. Daha ne yapsınlar. Genelde uzaylı gibi kızlar çıkıyordu oyun oynayan bunun en azından eli yüzü düzgün.
  • Nur abla makyajı biraz azaltsın bence. Şu haliyle zombiden farkı yok. Bir de sen saatlerce CoD oynadın diye BSC'de çalışman mı lazım? Sunum, anlatım çok boşa benziyor. Beril ablanın tırnağı olamaz kanaatimce.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • lan ratajkowskinin ne işi var yaa izlememiştim daha önceden live action ı.ah emily ah nerelere gidiyosun zaten bizi gone girl de üzmüştün :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Nur Ergezer'i kaç kişi facebook'tan arattı doğru söylesin :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Dosya konusu için öncelikle teşekkür ederim. Yalnız bi'ufak eleştirim olacak.

    videonun yaklaşık çeyrek kısımını "Nur Ergezer" biografisi dinlemek istemediğim için sardırdım, keşke "oyun muhabbeti" serilerinde Nur, hanımını tanıtsaydınız.

    Onun dışında COD'un yeni nesil sürümü benim de ilgimi çekiyor, özellikle fazlaca CRYSIS'i andırdı bana o yüzden alabilirim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mavi Siyah

    Video da geçen bayan arkadaşı black ops 2 oynarken kadir isimli bir arkadaşın daveti sonucu bir süre oyun oynayarak tanımıştım. Mikrofonu açınca ağzına ne kadar küfür gelirse sayan birisi küfürden haz etmediğim ve özellikle bir kızın ağzından böyle iğrenç şeyleri duyunca birdaha partilerine girmedim.

    Küfür hoş bir şey değil ama neden edildiğini de bilmek gerek.

    Misal olarak ben de sadece hileciler denk geldiğinde her türlü hakareti ederim onlara. Başkasına saygısı olsa, hile kullanmazdı. Başkasına saygısı olmayan kişi saygıyı hak etmeyen kişidir. Hele de hile başkalarının hakkına giriyorsa, her türlü küfre müstehaktır o kişi.

    Bu yönüyle konsolculara imreniyorum açıkçası. Çünkü konsolda hile, PC'ye göre ya çok çok az, ya da hiç yok diye biliyorum. Yanlışım varsa tashih edin.




  • Karagza K kullanıcısına yanıt
    Dostum bu küfürler tamamen kontrolsüzce argo tabirle ana avrat hem rakiplere arada tanıdıklarla karşılıklı sövüşüp gülüşüyorlardı, ben böyle hasta ruhlu yapılanmaları tercih etmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mavi Siyah

    Video da geçen bayan arkadaşı black ops 2 oynarken kadir isimli bir arkadaşın daveti sonucu bir süre oyun oynayarak tanımıştım. Mikrofonu açınca ağzına ne kadar küfür gelirse sayan birisi küfürden haz etmediğim ve özellikle bir kızın ağzından böyle iğrenç şeyleri duyunca birdaha partilerine girmedim. <br> <br> <br> İnanmazsanız kendiniz oynama fırsatı bulunca anlarsınız.


    Videodaki Nur Ergezer eğer TRT1'deki Sosyal Medya programına konuk olan Nur Ergezer ise, Twitter hesabı twitter.com/nurinwonderland budur ve attığı Twitlere bakarsak, söylemlerinizde haklısınız. Bende kadınların ağzına küfürün yakışmadığını düşünüyorum ve küfür eden kadınlardan nefret ederim.

    Konudaki bazı yorumları okudum ve hak vermemek elde değil. Call of Duty oynamak, auto aim ile K/D ratio 2 yapmak ne zamandan beri oyuncu yada hardcore oyuncu olarak tabir edilmeye başlandı. Bence aramızda çok daha iyi ve bilgi birikimine sahip oyuncu/hardcore oyuncu arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlara da aynı imkanlar verilse bu kadar dikkat çekmez ama sırf sarışın ve alımlı diye Call of Duty oynayan bir bayanı ekran başına taşımak (hemde anladığım kadarıyla sadece call of duty canlı yayınları için, yanlış anladıysam kusura bakmayın) profesyonellikten çok "sex sells" olarak tabir edilen marketing yöntemini çağrıştırıyor. (sex sells bilinen bir marketing yöntemidir, kadın sattırır anlamına gelir. cinsellikle alakası yoktur!) Call of Duty hayranı olupta Modern Warfare serisini oynamamak ise nasıl birşeydir, anlam veremedim bende. Advanced Warfare oyununa 399 TL veripte, yeni gelecek özellikleri bilmeyen, yeni oyun mekaniklerini bilmeyen (sorduğunuz 5 sorunun 4'ne "hayır bilmiyorum" diyor videoda) nasıl bir editör olabilir, nasıl oyun incelemesi yapabilir bunu da bir düşünmek gerekiyor bence.

    Şunu da söylemek istiyorum. Nur hanım BSC ekibine katılan ilk bayan değil kendisi. Beril Sergün gibi oyuncu olmak yada oyun editörü olmak istiyen bayanlar için örnek bir arkadaşımız. Bu eleştiriler Beril hanımda bu ekibe katıldığında yapıldı mı? Yapılmadı. Çünkü Beril hanımın bir oyunculuk geçmişi, deneyimi ve bilgi birikimi vardı. Youtube'daki Gameplay videoları (hemde Türkçe ve İngilizce karışık), Wow gibi oynaması zor, emek ve zaman istiyen bir oyunu yıllarca oynamış biri, Steam hesabındaki oyun sayısı ve oyun oynama süreleri vs. gibi bir çok niteliğe sahipti ve bizlerde kendisine çok kısa bir zamanda ısınıp kendisini severek takip etmeye başladık. İnsan ister istemez bir kıyaslama yapıyor çünkü aslında kendimizle de kıyaslıyoruz. Ve birçok arkadaş yakındıkları konuda da haklılar. Bizim neyimiz eksik, bizde yıllardır COD BF CS WOW oynuyoruz, bizde de PS3 - PS4 - Xbox 360 - Xbox One konsolları var sırf sarışın bir bayan değil miyiz diye mi BSC ekibine katılamıyoruz. Yada erkekler gibi bayan takipçilerinizde var. Onlarda sırf Nur hanım gibi alımlı değiliz diye mi bize şans verilmiyor diye düşünebilir. Elbette işveren sizsiniz kimse karışamaz, kimsenin de haddine değil ama bu subliminal mesajdır.

    Nur arkadaşımıza da hayırlı uğurlu olsun diyorum, umarım yaptığımız eleştirileri haksız çıkarır da biz yazdıklarımıza pişman oluruz. Kendisini tanımıyorum, merak edip Youtube'dan gameplay videosu varmı diye baktım TRT1'de Sosyal Medya programına katıldığını gördüm oradan da Twitter hesabının linkine baktım ama keşke bakmasaymışım eğer o hesap kendisine aitse. Yaptığım eleştirilerde kendisine değil, BSC ekibine. Üzerine alınmamasını rica ediyorum. Fakat yazdıklarımda doğruluk payı varsa BSC ekibine bunu yakıştıramadım. Kaliteli içerik bulmakta zorlandığımız ülkemizde sizlerinde hit sevdası yüzünden kaliteyi düşürüp böyle ucuz yöntemlere başvurmanız beni ve gördüğüm kadarıyla birçok takipçinizi üzmüştür. Uzun zamandır incelemelerin geç çıktığını, çoğu yerli ve yabancı kaynaklarda günler önceden yayınlandığını görüyor yada takipçilerinizden duyuyorsunuzdur. Takipçilerinizin tepkisinin bir diğer sebebi de bu olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 3 Kasım 2014; 23:29:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Sebepsiz yere ve sırf muhabbet olsun diye küfürleişyorlarsa, yaptıkları tamamen ahlaksızlık o zaman.
  • dayanamadim


  • Rus Key bekliyoruz :D
    Ve bunu clanıyla beraber harcarım :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmaN345 -- 3 Kasım 2014; 23:39:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hocam normalde kimseyi takmam oyunlarda engeller bırakırım, fakat o twitter da gördükleriniz en masum olaylar , imkan bulursanız bir mikrofon açtığı vakit muhabbetlerine kulak verin derim.

    Herkes oyuncu olabilir ama kalkıp videolara hardcore gamer gibi saçma sapan sıfatlar yakıştırıp hit uğruna küfürde aşmış insanları örnekmiş gibi göstermeleri bizim gibi edepli oyununu keyif için oynayıp bırakan insanlara hakarettir.

    Dediğiniz gibi biraz kaşı gözü olsun hit için koyup işlerine bakar insanlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ilk yorumum herhalde ilk defa siteye giriş yaptım..
    -BSC ye yakıştıramadım bu durumu. O inceleme gecikmeleri yeniden yapılanma olaylarının küçük bir parçası olsa bile oyuncu ve insan ahlakını bilmeyen seviyesi son derece düşük bir insanı bu oluşuma kattığınız, kendinizi buna muhtaç hissettiğiniz, bizim bu durumdan gayet memnun kalacağımızı düşündüğünüz için kendinizden utanmalısınız.
    -Şuana kadar her yaptığınız şeyde bir iyi niyet ararken yanlış yaptığımı anladım şuanda. Çünkü bu hareket aşağıda bir arkdaşın bahsettiği benim bahsetmeyi bile kendime yakıştıramadığım bi olayın yapılmak istenmesidir.
    -Hayır nedir yani?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GATIRCAN

    bi ara beril e taktılardı kafayı, her şeyini eleştiriyolardı.
    sıra bu kıza geldi. biraz salladıktan sonra seni de bağrımıza basacaz

    beril oyundan az da olsa bundan daha çok çok anlıyor youtube da kanalında binlerce abonesi var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HIGHER

    quote:

    Orijinalden alıntı: GATIRCAN

    bi ara beril e taktılardı kafayı, her şeyini eleştiriyolardı.
    sıra bu kıza geldi. biraz salladıktan sonra seni de bağrımıza basacaz

    beril oyundan az da olsa bundan daha çok çok anlıyor youtube da kanalında binlerce abonesi var

    Az da olsa mı?

    http://steamcommunity.com/id/maelstromb/games/?tab=all
    Beril Sergün'ün Steam hesabı, oyun sayısına ve oynama sürelerine bir bakın. Sadece belirli oyunları da değil çoğunu oynamış 3-5 saatte olsa.

    İddaalı bir söylem olacak ama, bu siteye üyen olanlar arasında en çok oyun oynayan üyeler listesi yapsak ilk 20'ye girer belki daha da iyi. Yani birçoğumuzdan çok daha fazla oyun oynamıştır. Ve World of Warcraft, Heartstone gibi oyunlar Steam'de olmadığı için göremiyoruz.

    O yüzden "az da olsa" tabirini ben kabul etmiyorum, bayan diye küçümsemeyin. Nur hanım, Beril Sergün'ün milyonda biri olamaz. Birçoğumuzda Beril Sergün'ün binde biri, yüzde biri değiliz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 4 Kasım 2014; 0:55:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolfallen

    quote:

    Orijinalden alıntı: HIGHER

    quote:

    Orijinalden alıntı: GATIRCAN

    bi ara beril e taktılardı kafayı, her şeyini eleştiriyolardı.
    sıra bu kıza geldi. biraz salladıktan sonra seni de bağrımıza basacaz

    beril oyundan az da olsa bundan daha çok çok anlıyor youtube da kanalında binlerce abonesi var

    Az da olsa mı?

    http://steamcommunity.com/id/maelstromb/games/?tab=all
    Beril Sergün'ün Steam hesabı, oyun sayısına ve oynama sürelerine bir bakın. Sadece belirli oyunları da değil çoğunu oynamış 3-5 saatte olsa.

    İddaalı bir söylem olacak ama, bu siteye üyen olanlar arasında en çok oyun oynayan üyeler listesi yapsak ilk 20'ye girer belki daha da iyi. Yani birçoğumuzdan çok daha fazla oyun oynamıştır. Ve World of Warcraft, Heartstone gibi oyunlar Steam'de olmadığı için göremiyoruz.

    O yüzden "az da olsa" tabirini ben kabul etmiyorum, bayan diye küçümsemeyin. Nur hanım, Beril Sergün'ün milyonda biri olamaz. Birçoğumuzda Beril Sergün'ün binde biri, yüzde biri değiliz.

    tabi haklı olabilirsiniz fakat berilin videolarına hiç izlemem çok sıkıcı geliyor bana o yüzden
    bu işte anlatımda güzel olucak beril hanımın anlatımını ben çok beğenmiyorum
    ben bu siteyi mesut çevik talha aynacı ersin kılıç var diye takip ediyorum gökhan da iyidir geçen ki canlı yayın bayağı hoşuma gitti
    ben genel olarak zaten fps tps yarış oyunlarına ilgi duyduğum için beril hanım benim alanımdan uzak kalıyor üstten baışlı oyunları sevmiyorum dota olsun metin 2 olsun lol olsun hiç sevmiyorum dediğim gibi diğer oyunları daha çok seviyorum vede hepsin tam bi profyonelim diyebilirim heralde buyrun buda youtube kanalımhttp://www.youtube.com/channel/UCqa9HxNj4asJ6nS_dUNOJ2A


    neyse zevkler ve renkler tartışılmaz ben hayır diyorum nur hanım için




  • Hardcore Gamer?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeni eleman almak yerine TALHA AYNACI'NIN MAAŞINA %100 ZAM yapsaydınız daha iyiydi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • multiplayerda iyi bir kd' nizin olması bence önemli ve sizi iyi bir oyuncu yapar...hadi bu yeni editörümüz.. codda çok çok iyi olabilir..kendisini taktir ediyorum.. benim 1.46 kd'm var bf4 te en fazla.. ama cod serisi çok iyi bir oyun değil..aldım aw ' yi oynuyorum açıkçası beğenmedim.. ve oyuncu olmak sadece cod-bf ile de bitmiyor.. bu işin biraz kültürü olduğuna inanıyorum..sürekli cod oynarsınız eyvallah ama tonlarca oyun var dışarıda...burada ign den naomi aklıma geldi herkesinde gelmiştir...

    kendisi codda veya fpslerde kötü oynasaydıda.. diğer oyunlarada zaman ayırsaydı..elbet oynamıştır farklı oyunlar..pek bahsetmedi.. 2 yıldır coda çöp muamelesi yapıyoruz çöp oldugu için şimdi niye böyle bir cod aw ön plana çıktı anlamış değilim.. hayır kaldı ki.. kaç gündür sitede lords of fallen incelemesi bekliyorum.. oyun çıkalı da baya oldu.. twitter ve instagramınada baktım.. keşke bsc ye gelmeden önce kilitleseymiş hesaplarını.. forum kuralları gereği yazmak istediğim şeyleride yazamıyorum..

    hani böyle milleti eleştrimekte kolaydır ya.. dur şuraya psn hesabımı bırakıyım :D

    http://psnprofiles.com/SummitTR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stun -- 4 Kasım 2014; 2:25:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • oyunu kötüleyenler oyunu yapamayanlar falan muhabbeti oldu da ne alakası var belki de cod oyununda cod oynamak isteyen crysis oynamak istemeyenlerdir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.