Şimdi Ara

B

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 23 Mart 2017; 14:27:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş sende PS4 veya Xbox One var mı? Yok. Az önceki yazdığın saçma yazılar için konu açmışsın "XBOX Fanboy" kardeş. Jtaglı korsan Xbox 360 Fanboy mu diyeyim yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 14 Mart 2017; 15:1:36 >
  • ne dersen de...xbox 360 da ps3 de ilk ciktigi zamanlar sorunlu konsollardi vaktinden once cikmislardi muhendisler daha isi sorununu halledememislerdi fanatikleri aldi sonra konsollar patir patir dokulmeye basladi revizyon sartti ps3 muhendisleri ps3 un bazi ozelliklerini kisma karari aldilar yani bu karardan sonra olayin seyri degisti...microsofttakiler cpu ve gpu revizyonuna gittiler..xbox 360 ilk ciktiginda cok kotu durumdaydi isi sorunlari yuzunden cok sorunlar yasandi ben her konsolu denedim buna xbox one slim ve ps4 pro da dahil ayrica buradaki yazilar yillarin tecrubeleri biri kalkar baska bir sey soyler bakis acilari farklidir tipki ps3 un xbox 360 a olan ustunlukleri oldugu gibi xbox 360 inda ps3 e gore ustunlukleri vardir yani her soz dogrudur bu sebeple fanboyluk benim isim degil en azindan yapanlarin bosa kurek cektigini en iyi bilenlerden biriyim bunu xbox ve ps forumlarina bir fikrinizi yazarak sinayabilirsiniz aninda eskiler cevrenizi sarar iste bu sebeple oralara yazmiyorum ben fikrimi yazdim yani fanboyluk baskalarinin isi..retro konsollara ilgi artsin diye xbox ve ps forumlarina koydugum linklerden buranin yolunu bulup kendi fanatikleri olduklari konsollara toz kondurmayanlarin isi...asil korsan o oyunlarin uzerine 200 300 tl fiyat basanlardir..oyunu cok sayida uret surum den kazan ama bunu yapan yok.ben her oyunu orjinal aliyorum diyenleri bir silkelesek neler cikar kimbilir.bu yuzden cuvaldizi once kendimize batiralim..ben oyunlar hakkinda yorum yapmayi seviyorum sizler kadar oyun oynama fanatigi degilim yani benim isim olayin editiyle kendisiyle degil bu sebeple oyunlarin oynama kismi benim ilgimi artik cok cekmiyor bu sebeplede kafami kaldirip dogru olani goruyor ve yaziyorum sizin dogrunuz farklidir ha onu da siz konu acip yazin okuyalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 14 Mart 2017; 16:20:6 >

• gel de linkteki cocukla anlas mesela oglum sen ver o elindekini sana ps4 verelim de bakalim verecek mi sizinki de o hesap.

https://m.youtube.com/watch?v=pFlcqWQVVuU

• Konsolun gucu = ram kabiliyeti .

Sonra islemci hizi gelir .

SNES zamaninda 3d oyunlarda salyangoz hizli islemcisi yuzunden asiri fps dususleri yasadi . Ciplerle kapattilar bu acigi .

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspsexer

ne dersen de...xbox 360 da ps3 de ilk ciktigi zamanlar sorunlu konsollardi vaktinden once cikmislardi muhendisler daha isi sorununu halledememislerdi fanatikleri aldi sonra konsollar patir patir dokulmeye basladi revizyon sartti ps3 muhendisleri ps3 un bazi ozelliklerini kisma karari aldilar yani bu karardan sonra olayin seyri degisti...microsofttakiler cpu ve gpu revizyonuna gittiler..xbox 360 ilk ciktiginda cok kotu durumdaydi isi sorunlari yuzunden cok sorunlar yasandi ben her konsolu denedim buna xbox one slim ve ps4 pro da dahil ayrica buradaki yazilar yillarin tecrubeleri biri kalkar baska bir sey soyler bakis acilari farklidir tipki ps3 un xbox 360 a olan ustunlukleri oldugu gibi xbox 360 inda ps3 e gore ustunlukleri vardir yani her soz dogrudur bu sebeple fanboyluk benim isim degil en azindan yapanlarin bosa kurek cektigini en iyi bilenlerden biriyim bunu xbox ve ps forumlarina bir fikrinizi yazarak sinayabilirsiniz aninda eskiler cevrenizi sarar iste bu sebeple oralara yazmiyorum ben fikrimi yazdim yani fanboyluk baskalarinin isi..retro konsollara ilgi artsin diye xbox ve ps forumlarina koydugum linklerden buranin yolunu bulup kendi fanatikleri olduklari konsollara toz kondurmayanlarin isi...asil korsan o oyunlarin uzerine 200 300 tl fiyat basanlardir..oyunu cok sayida uret surum den kazan ama bunu yapan yok.ben her oyunu orjinal aliyorum diyenleri bir silkelesek neler cikar kimbilir.bu yuzden cuvaldizi once kendimize batiralim..ben oyunlar hakkinda yorum yapmayi seviyorum sizler kadar oyun oynama fanatigi degilim yani benim isim olayin editiyle kendisiyle degil bu sebeple oyunlarin oynama kismi benim ilgimi artik cok cekmiyor bu sebeplede kafami kaldirip dogru olani goruyor ve yaziyorum sizin dogrunuz farklidir ha onu da siz konu acip yazin okuyalim.

Hocam ps3 ilk başta 512 vram ile çıkacaktı sanırım doğru mu ? Sonra neden 256ya döndüler ? Eski Mgs 4 grafiklerine , trailerlarına bakınca doku kalitesi daha yüksek gözüküyor mesela.Önce 512 dev kitte geliştirmiş olabilirler bu oyunu ve daha dikkat etmediğim nice oyunu.

• Ps3 un ram i pahali bir ram kullandiklari grafik chip inin tam randimanla calisabilmesi sony nin ozel efektleri grafik cipinin yetenekleri vs icin bu ram in hizina gereksinimleri vardi ancak 512 mb ram koymalari maliyetin daha da yukselmesine neden olurdu ki ps3 un uretim maliyeti zaten cok yuksekti bunu yeterli gorduler..sony cell altyapisinin bir cok ozelligini gizli tuttu cell altyapisini ve sirlarini bilenler ve cozenler iyi grafikler cikardilar bunu cozemeyenler ise cok zorluklar yasadi daha yeni tarihli oyunlarin grafiklerinde ciddi yetersizlikler gozlendi burada cozunurlugu 720 p ye dusurduler cunku ram hizli da olsa kapasitesi sinirliydi..ps4 te de buna benzer sorunlar vardi grafikler yeni ve sonrasi icin cok yetersizdi revizyon ve daha ust bir model cikarmak sart oldu ancak sony hala konsoluna iyi oyunlar yapilmasini saglayamiyor pro alt yapisini tam kullanacak oyunlarin cikmasi daha bir kac yil alabilir.su an icin pro almak icin henuz erken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 15 Mart 2017; 20:1:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.