Şimdi Ara

Aztech DSL305EU modemi olanlar bi baksın veya nw bilenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu mirc dc++ dan daha kullanışlı bir p2p programı aslında. tabi verimli kullabilirseniz. bi de voice almaya bakın voice alınca sıra beklemek gibi bi olay olmuyor ayrıca +v +o only serverlara da girebiliyosunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KCH

Arkadaşla mirc de trojen yağmurları war. birisi bilgisayarınıza girse zor çıkması

dosya transferi yapmadıktan sonra bi sorun olur mu ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal can -- 6 Ağustos 2005, 21:22:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ángel

quote:

Arkadaşla mirc de trojen yağmurları war. birisi bilgisayarınıza girse zor çıkması

dosya transferi yapmadıktan sonra bi sorun olur mu ki

dosya transferi yaparsan da bi sorun yok. şimdi senin avatarı(anime) gordumde soyleyeyim. rurouni kenshin, cowboy bebop, neon genesis evangelion, fullmetal alchemist, hellsing, ghost in the shell, inuyasha ve hatırlayamadıklarım bunların tüm bölümlerini mirc üzerinden indirdim. anime konusunda tam bir cennet.

• quote:

Orjinalden alıntı: Lacrima

dosya transferi yaparsan da bi sorun yok. şimdi senin avatarı(anime) gordumde soyleyeyim. rurouni kenshin, cowboy bebop, neon genesis evangelion, fullmetal alchemist, hellsing, ghost in the shell, inuyasha ve hatırlayamadıklarım bunların tüm bölümlerini mirc üzerinden indirdim. anime konusunda tam bir cennet.

wayy be güzelmiş o zaman, ama daha yeni kullanıyom, öle pek de kurcalamadım, tek kanalda tanıdıklarla takılıyos, onlardan öğrenirim bunları
  • quote:

Orjinalden alıntı: ángel

quote:

Orjinalden alıntı: Lacrima

wayy be güzelmiş o zaman, ama daha yeni kullanıyom, öle pek de kurcalamadım, tek kanalda tanıdıklarla takılıyos, onlardan öğrenirim bunları

istersen pm at, izah edeyim yolu yordamı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacrima -- 6 Ağustos 2005, 21:55:44 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

quote:

Arkadaşlar ip numaranız çalınırsa adam sizi nereye gidersen bulur. yada mirc den sizin bilgilerinizi alır
    mirc berbat bişi

tamam da KCH bu isi nasil yapiyor adam ???

Size bi program adı wereyim araştırın "proagent". mirc de herkes savaş halinde. millet birbirini hack liyor.

_Bilgi Paylaştıkça açılır________________________________________

:) hakli olabilirsin belki ,ancak kac senedir irc'ye takilirim (gerci artik arada sirada girmekteyim) ama suana kadar bu tur birseyle karsilasmadim,
    sadece server saldirilari cart curt vs ile karsilastim ki bu kisiye yonelik saldiri degil irc server'a yonelik saldirilardi....

• Arkadaşlar dosya alıp wermede eğer çok çok iyi bir virüs koruması yoksa bilgisayarınızın işi biter mirc de
  • quote:

Arkadaşlar dosya alıp wermede eğer çok çok iyi bir virüs koruması yoksa bilgisayarınızın işi biter mirc de

ne firewall yüklü bilgisayara ne anti virus programı.. 1 yıldır mircden dosya paylaşımı yapıyorum daha bir halt olmadı makineye.. şöyle slogan atar gibi şeyler yazmayın.. hem indirdiğim avi,ogm,mkv lerden ne gibi virusler bulaşabilir merak içersindeyim

• quote:

Arkadaşlar dosya alıp wermede eğer çok çok iyi bir virüs koruması yoksa bilgisayarınızın işi biter mirc de

cektigin dosyaya ve karsidaki kisinin hissiyatina kalmis birsey bu bence,
    sonucta viruslu bir dosya cekiyorsan bu tur dosyalari dc++'da da veyahut emulede de diger paylasim programlarinda da cekebilirsin,
    neden mirc'in bu kadar ustune gidiyorsun ki ?:)))
    veyahut gercekten cok buyuk aciklari var tam bir virus,spy yuvasi o zaman elindeki kanitlari aciklar yazarsin herkes ogrenir,tedbirlerini alir...
    yani sonucta binler,milyonlar mirc'i kullanarak chat veyahut baska turlu seyler yapmakta...
    benim aldigim dosya guvenilir bir dosya ise , guvendigim bir insan yolluyorsa neden bitsin ki bilgisayarimin isi ?

edit: yapilan sadece oyle ses duyurmak icin hicten bir kotuleme olarak geliyor bana kusura bakma ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 6 Ağustos 2005, 21:48:55 >

• Şimdi Nukenabber, mIRC için özelleştirilmiş bir DDE Link sistemiyle birlikte gelen bi program. bi araştırın eğer mirc de hack olayı yoksa bu programı neden yapsınlar ??????????????????????
  • hack olayı her yerde var. o zaman çıkıp "çok olağanüstü bir korumanız yoksa, internet explorerı açmayın, bilgisayarınızın işi biter" falan da demek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacrima -- 6 Ağustos 2005, 21:56:30 >
  • şimdi de proxyleri banlamışlar yaa

yaa ben niye diğer insanlar gibi proxy yapmadan giremiyom

bu "open proxy found on your host" dediği şeyleri close yapsak olmuyo mu

nası oluyo ?? ya bilen birileri yardım etsin

modemden mi oluyo acaba ya da windowsun kendi ayarlarından mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal can -- 8 Ağustos 2005, 12:36:59 >
  • ircadmin@e-kolay.net adresine sorunumu anlatan bir mail attım ve şöyle bir cevap aldım

quote:

Sürekli aynı sorun ile karşılaşıyorsanız bilgisayarlarınızda trojen,reklam botu ve casus programlarının olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

bilgisayarımda avast yüklüydü, ben de her ihtimale karşı symantec ve kaspersky nin online antivirus taramalarını kullandım fakat hiçbirşey bulunmadı, bundan sonra avastı kaldırıp yerine kaspersky antivirus personal pro kurdum ve bir kere daha tarama yaptım yine birşey çıkmadı

bir saat önce n. ghostla image atarak işletim sistemini ilk haline getirdim denedim tekrar olmadı, neyse bilgisayara kafa atma derecesine geldiği vakit aklıma bunun modemden kaynaklanmış olabileceği geldi.

dial-up tan bağlandım ve o da ne anında girdi sorun modemden kaynaklanıyormuş ama bunu nasıl çözebileceğimi bilmiyorum

Aztech DSL305EU diye bir modemim var, sorunu çözmede ve ayarlar konusunda bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal can -- 9 Ağustos 2005, 0:32:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ángel

şimdi de proxyleri banlamışlar yaa

yaa ben niye diğer insanlar gibi proxy yapmadan giremiyom

bu "open proxy found on your host" dediği şeyleri close yapsak olmuyo mu

nası oluyo ?? ya bilen birileri yardım etsin

modemden mi oluyo acaba ya da windowsun kendi ayarlarından mı

mircturk teki proxyler zaten hergun yenilenen proxyler , ruslar sagolsun inek gibi calisiyorlar ,

bu arada defcon.one.pl/demo adresi calismiyor artik bunun gibi saglam proxy sitesi varmi ? (calisan)

• quote:

Orijinalden alıntı: KCH

Bisi solemiyim dedim ama israrla siraliyor arkadas harika mauhaua koptum ya.
    Mirc de birsey kabul etmezsen ,ozeline yada herangi biyerine link atildiginda tiklamazsan hic bisi olmaz...Kasma bukadar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.